Rychu Peja SoLUfka RPS - Czarny Wrzesień (2010)
Re: Rychu Peja SoLUfka RPS - Czarny Wrzesień (2010)
siłą rzeczy z powodu braku materiałów wyciągnąłem se acapelki z nowych albumów, ale nie słuchawszy oryginałów xD
Tatusiowie na rapie kolekcja rondli charlotte hornets zakurzonych w kredensie
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
to początek drogi do elegancji
- marmolad_k2
Miał całkiem dobrą serię przez kilka lat, dopiero przy depeche mood nastąpiła zesrańsko.
przez bity decksa zamulaste, jak se podłożyłem na g-funkowe rozkurwiacze mroczne dojebane to brzmi świetnie
to że richie na podkładach innych producentów się lepiej sprawdza to akurat dość popularna opinia, pamiętam jak miała wyjść pierwsza płyta bez bitów decka (tytułu sobie nie przypomnę, po na serio i czarnym wrześniu dyskografia księcia jeżyc jest totalnie nieusystematyzowana w mojej świadomości) po tym jak się panowie obrazili to było dużo głosów że to wyjdzie Rychowi na dobre
- rany1odbytu
"Podpierdolileś mi bit który ja wcześniej ukradłem !!1"
Aż sobie włącze przez was te masakrę do drzemki :d
No z tymi bitami u Pejowca to prawda, taką "Remisje" do dzisiaj czasami sobie właczam. Na westowych brzmieniach o wiele lepiej sie Pejki słucha.
Płyta klasyk jak i cały beef. Od razu przed oczami wczuty koleżka-psychofan Rysia puszczający nowe dissy z telefonu, beka z filmiku z odwolywaniem koncertu (<tyfytyfy>O siemanko Rychu Peja z tej strony), kopalnia cytatów. DTKJ z tym 2pac flow ulubiony kawalek
Aż sobie włącze przez was te masakrę do drzemki :d
No z tymi bitami u Pejowca to prawda, taką "Remisje" do dzisiaj czasami sobie właczam. Na westowych brzmieniach o wiele lepiej sie Pejki słucha.
Płyta klasyk jak i cały beef. Od razu przed oczami wczuty koleżka-psychofan Rysia puszczający nowe dissy z telefonu, beka z filmiku z odwolywaniem koncertu (<tyfytyfy>O siemanko Rychu Peja z tej strony), kopalnia cytatów. DTKJ z tym 2pac flow ulubiony kawalek
DTKJ ogólnie topka teledysków w polsce, Peja outfit jakby zaraz do kościoła miał iść
Dodano po 1 minucie 6 sekundach:
nie potrzeba mieć ruin do rozbiórki w tle żeby mieć dojebany klip
Dodano po 1 minucie 6 sekundach:
nie potrzeba mieć ruin do rozbiórki w tle żeby mieć dojebany klip
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
- rany1odbytu
Wystarczy Gandzior z kamerą
Zajebisty to był album, wpierdolił go sążnie
cztery żubry i dwie kurwy
Frajerhejt to jest numer kończący karierę. Z Peją z tamtego okresu jest jak z prezydentem Nawrockim. Nie chciałbym się z nimi spotkać na ulicy hehehe.
Podbijam, b dobry album. Kiedys mialem przekonanie ze Tede wygral ten beef rapowo, ale jakis czas temu posluchalem se jeszcze raz tych dwoch albumow no i jednak Rychu. Chociaz mial troche latwiej bo sporo patentow to jednak wzorowanych na tym albumie Tede.
gdzie jest rap ktory kiedys gral tak mocno ze trzymales kumpla zeby nie chcial wpasc w policje
kiedyś w moim środowisku było wstyd słuchać pei bo to muzyka dla troglodytów, z perspektywy czasu uważam że troglodytami byli ci co uważali że wstyd posłuchać co druga strona ma do powiedzenia
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
Bujałeś się z pedałami?
może, coś masz przeciwko?
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
Przecież sam jest krypto, bo co post o nich wspomina
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
- marmolad_k2
Czy Rychu nie wspominał jakiś rok temu o wrzuceniu albumu na streamingi? Gdzieś chyba czytałem o tym.
Prawda, czekam z kutasem w łapie aż to się wydarzy
Pedał to nie to samo co gej, tak samo przymiotnik pedalskie. Pedały często podchodzą z wyższością do innych. Nie masz czasem nicku na x.com Perchal? Bo tam też Laikike1 wrzucał i pisał jak inteligent a nie podszedł do matury.
Wieprzowi ten album rozjebał beret dożywotnio.
ZAKAZ
Po pierwsze kurwa, twitter to spęd pedałów, nigdy nie miałem tam konta i nie zamierzam mieć, bo chuj w dupę Muskowi, więc pewnie postujesz tam regularnie.
Po drugie, sam się stawiasz wyżej od innych, pierdolisz coś o końcu beefu, bo Mes nie odpowiedział w jakichś Twoich z dupy wysranych kategoriach czasowych i arbitralnie podchodzisz z pozycji wyższości, gdzie uzurpujesz sobie prawo do wydawania takich sądów = jesteś definicją pedała jaką podajesz.
I po, kurwa, trzecie, kolejny dowód pedalstwa, traktujesz ludzi bez matury z wyższością, więc kreujesz się na elitę (jak ludzie związani czy sympatyzujący z obecną koalicją rządzącą), więc sam sobie przeczysz i jesteś hipokrytą, a inteligentami, jako ktoś wychowany na wsi i ktoś, kto jebnął studiami, bo były dla niego zbyt fajnopolackie, gardzę całym sercem, także geju pedale, bez odbioru.
Żeby nie było offtopicu, płyty nie słuchałem, ale fakt infamii i to jak Ryszard rozgrywał sytuację przez wiele lat mówi samo przez się.
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle