DoubleB pisze: ↑23 cze 2022, 14:45
byłbym zapomniał faktu, że ze sprzedaży tej płyty pener opłacił grzywnę za zieloną górę xddd plus odwoływanie koncertów tedemu, mam na dysku kilka wywiadów z tamtego czasu, jak peja opowiada o konfrontacji z tede w mielnie, nie wiem czy dobrze pamiętam, bo mogę mylić dwie różne akcje, ale chyba slu gang wraz z hemp gru podbili tam wtedy do wieprza. i rysiek mówił, że mogli wejść mu na koncert i go wyjaśnić publicznie, ale się powstrzymali mimo wszystko. tylko przed klubem sobie pogadali
I tak chujnia, że tak się dojebali do Jacka. Ja beefu nie pamiętam z powodu wieku, ale Jacula przyjął na siebie ostre baty - po to, aby teraz młodzi, jak Otso, czy Walczuk mogli sobie kasę kosić w reklamach banku, czy pizzy, coli. Teraz jakoś nikt nie ma skrupułów i przyjmują oferty współprac reklamowych - i to nie tylko młodzi, bo też Pezet, Sokół, Ostry, Włodi. Czy Rysiu w TVN'ie, za co powinien przeprosić Tedego. Natomiast patrząc na image Jacka z tatmych lat i jak hermetyczne było środowisko hip-hopowe, to nie ma co się dziwić, że typ dostał takie baty - oglądając grubego typa grającego psa w serialu, gdzie ta scena jest w opór słaba, to naprawdę ciarki żenady przechodzą. Ale chociaż otrzymaliśmy tryptyk Elliminati - Kurt Rolson - VHS, czyli życiówki TDF'a.
Co nie znaczy, że jestem sajko Tedasa. Też bywa często gburem i nieprzyjemnym typem, ale rap spoko i lubię słuchać bardzo.