Transfery

Wszystkie ulubione dyscypliny sportowe w jednym miejscu. Nieważne, którą piłkę wolisz.

Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337

Awatar użytkownika
potter

Re: Transfery

Post autor: potter »

Co jest? :lol:

A Piotrowski do Udinese
2do5

Post autor: 2do5 »

może mniej niż bednarek, ale również troche z zaskoczenia
Awatar użytkownika
ConeyIsland

Post autor: ConeyIsland »

Czekaj czekaj to ten sam granit czaka który był nazywany mózgiem mistrzowskiego bayeru?
Awatar użytkownika
Mietek

Post autor: Mietek »

Ten sam i wielkie pozdro dla niego, niech się utrzymają.
Awatar użytkownika
FLoo

Post autor: FLoo »

wszyscy spierdalają przed łysym
2do5

szykują chamów pod tyne wear derby - ballard✅ o'nien✅ xhaka✅

pozdro dla sunderlandu, też im życzę utrzymania

Dodano po 31 sekundach:
FLoo pisze: 28 lip 2025, 12:54 wszyscy spierdalają przed łysym
xD
Awatar użytkownika
rozklad_gaussa

Post autor: rozklad_gaussa »

granit z czerwienia w derbach under 1.10, fajnie ze wraca do pl
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.
Awatar użytkownika
potter

Post autor: potter »

Ale taka prawda, on bardzo nie chciał z ten Haagiem pracować po tym jak ten powiedział, że dla niego to nie jest kapitan i rozważa zmianę, Leverkusen w ogóle rozpad i dostają od juniorów Flamengo na dziurę w sparingach.

A z napastników to Sesko United a Jackson do Newcastle czy na odwrót? Za Nico chcą 80 mln funtów a Sroki by chciały 65 dać, no ale kurde chłop dwa sezony z rzędu dwucyfrowe liczby robi w Premier i ma 23 lata dopiero, to trzeba się cenić jak Ekitike kosztuje 90
Ostatnio zmieniony 28 lip 2025, 14:06 przez potter, łącznie zmieniany 1 raz.
2do5

jc nie neguje tego, po prostu delikatnie mnie rozbawił post floo

Dodano po 1 minucie 24 sekundach:
a jeszcze bardziej kiedy uświadomiłem sobie ze to prawda
Awatar użytkownika
ConeyIsland

nikt pewnie na dziewiątkę nie przyjdzie do Utd, skończy się tym że no rasmus słuchaj masz tutaj za plecami mbeumo i cunhę to musisz zacząć strzelać bo jak nie to młody Obi cię wygryzie. oczywiście plan ten okaże się niewypałem i dziewiątkę trzeba będzie za rok ściągać
Awatar użytkownika
Mietek

Możliwe nawet, że on zacznie strzelać z nimi za plecami.
Awatar użytkownika
ConeyIsland

...czego życzę sobie a przede wszystkim jemu
zuperhero

Post autor: zuperhero »

ConeyIsland pisze: 28 lip 2025, 14:10 nikt pewnie na dziewiątkę nie przyjdzie do Utd, skończy się tym że no rasmus słuchaj masz tutaj za plecami mbeumo i cunhę to musisz zacząć strzelać bo jak nie to młody Obi cię wygryzie. oczywiście plan ten okaże się niewypałem i dziewiątkę trzeba będzie za rok ściągać
z takim ofensywnym duetem za plecami, zajebiście techniczny i z wizją zirkzee, może się kozacko sprawdzić
Awatar użytkownika
Pteh

Post autor: Pteh »

zuperhero pisze: 20 lip 2025, 11:17 kolo muani mimo nieudanej przygody w paryżu, to piłkarsko jest przekozakiem
być może trafiam na jakieś jego złe mecze (ale też nie śledzę jakoś wybitnie jego kariery przygody z piłką), ale praktycznie każdy jego występ to jest absolutna kurwa kompromitacja. Marnuje setkę lub dwie, piłka odbija mu się od drewnianych nóg i nie potrafi kompletnie współpracować z partnerami (swoją opinię opieram na kilku jego meczach w PSG, trochę repki Francji i ze 2 mecze Juve. Od razu zaznaczam, że przypierdolenie z metra w Martineza nie wpływa tutaj znacząco na moją ogólną ocenę tego piłkarza, choć trochę potwierdza moją teorię).

Czy ja mam pecha i on faktycznie jest kozakiem, tylko się przede mną ukrywa czy po prostu za każdym razem jak go oglądam to jest chory, albo zastępuje go jego brat bliźniak, który nie potrafi grać w piłkę?
Awatar użytkownika
Mietek

No właśnie z tym Zirkzeem to dziwna sprawa dla mnie jakaś, bo ilekroć ja ziomka widzę jak gra, to mam wrażenie, że on ma dobry movement, zwłaszcza jak na takiego sporego ziomeczka, ale widzę potem, że gra mało, strzela jeszcze mniej i się zastanawiam, o co biega.
Awatar użytkownika
ConeyIsland

Zirkzee ma momenty jak piszesz że ładnie się zastawi, utrzyma, rozegra, wywalczy etc z tym że większość czasu jak jest na boisku go po prostu... nie ma. Cholernie chimeryczny i niewidoczny facet. Może duet Mbeumo kunia coś tam odczaruje z przodu ale póki co nie nastawiam się. Po miesiącach w których rashford był w formie na złotą piłkę, po bramce garnaczo z evertonem, bo debiucie Antonego, po "co to ma nie być" sancho, bo rajdach amada (ok, uraz) i innych przebłyskach na skrzydłach czy z przodu, po prostu nie uwierzę w nic na papierze choćby miał yamal tu przyjść (i tak by przepadł znając życie xD) czy sam Jacek krzynowek
zuperhero

Post autor: zuperhero »

Pteh pisze: 28 lip 2025, 16:39
zuperhero pisze: 20 lip 2025, 11:17 kolo muani mimo nieudanej przygody w paryżu, to piłkarsko jest przekozakiem
być może trafiam na jakieś jego złe mecze (ale też nie śledzę jakoś wybitnie jego kariery przygody z piłką), ale praktycznie każdy jego występ to jest absolutna kurwa kompromitacja. Marnuje setkę lub dwie, piłka odbija mu się od drewnianych nóg i nie potrafi kompletnie współpracować z partnerami (swoją opinię opieram na kilku jego meczach w PSG, trochę repki Francji i ze 2 mecze Juve. Od razu zaznaczam, że przypierdolenie z metra w Martineza nie wpływa tutaj znacząco na moją ogólną ocenę tego piłkarza, choć trochę potwierdza moją teorię).

Czy ja mam pecha i on faktycznie jest kozakiem, tylko się przede mną ukrywa czy po prostu za każdym razem jak go oglądam to jest chory, albo zastępuje go jego brat bliźniak, który nie potrafi grać w piłkę?
no ja z kolei oglądając kilka meczy juve w zeszłym sezonie, byłem bardzo in plus zaskoczony. rzadko zdarza się że zawodnik jest jednocześnie duży/silny i dodatkowo dobry technicznie, zwinny i umie dryblować ale w sumie podobnie jak piszesz moja próbka jest mała i może być niereprezentatywna.

@Mietek z zirkzee jest tak, że każdy widząc jak wygląda, w sensie, że jest dużym murzynem, myśli że gość jest taką fizyczną 9ką, która weźmie na plecy obrońcę lub zgra głową do wchodzącego z głębi pola kolegi. a holender nie bardzo ogarnia granie tyłem do bramki, ma problem z wygrywaniem główek, czy zastawką i zagrania na ścianę, za to dobrze czuje się kiedy, może wrócić się głębiej do rozegrania, posłać prostopadłą piłkę, lub wejść w drybling 'przodem' do bramki, ergo fałszywa 9tka, która raczej buduje ataki, aniżeli je finalizuje. do takiego grania potrzeba w taktyce kogoś kto będzie agresywnie wbiegał z drugiej linii lub schodzących do środka skrzydłowych i kompletnie odwrotnego stylu niż prezentowało manu w zeszłym sezonie, w przeciwnym wypadku taki typ zawodnika będzie flopem. strzelam że jak to bywa w manu klasycznie po zmianie klubu, na bardziej dopasowany pod siebie zirkzee będzie błyszczeć
Awatar użytkownika
Prez

Post autor: Prez »

@Pteh oglądałem RKM regularnie tylko w Juve, ale tam wyglądał częściej dobrze niż źle. Mial swietne wejscie, gdzie chyba w 5 meczach walnal 7 bramek (piszę z glowy moglem cos pojebac ale mial podobna serie) i był duzo lepszy od Vlahovicia (co trudne nie było). Miewał też mecze słabsze, ale tbh trudno go obiektywnie ocenić bo cały Juventus zazwyczaj gral piach w chuj. Osobiście żałuję, ze póki co nie da się dogadać z PSG żeby wrócił do Turynu, bo z Davidem i Yildizem mogliby chodzić w chuj
lygrys pisze: 11 maja 2022, 21:05 świetny dzień, jeden z najlepszych w moim życiu.
Dziękuje ci zjebana Polsko.
Raperzy, choć lecą okropnie, wszędzie się pchają
Jedyne co robią wielokrotnie, to mnie wkurwiają
Awatar użytkownika
FLoo

Post autor: FLoo »

Watkins albo Sesko do United, jeden ograny w lidze ale 29 lat, kontra 22 lata i potencjalny kolejny flop, za większy hajs niż Watkins. Nie ma lekko
Awatar użytkownika
jAg
ZADYMIARZ

Post autor: jAg »

Nie oglądam Bundesligi, ale pamiętam wystep Sesko na euro 2024 i zapamiętałem go jako giga kasztana, który pierdolił setkę za setką. Czy on w rok zaliczył spory progres (po liczbach tego nie widzę) czy po prostu jest przehajpowany i skończy jak Werner?
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
ODPOWIEDZ