Transfery

Wszystkie ulubione dyscypliny sportowe w jednym miejscu. Nieważne, którą piłkę wolisz.

Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337

Awatar użytkownika
ebismolarek

Re: Transfery

Post autor: ebismolarek »

Będzie klasyczny transfer z eintrachtu frankfurt czyli niewypał w chuj
Awatar użytkownika
kapec

Post autor: kapec »

potter pisze: 09 lip 2025, 18:29 Arsenal z pierwszą ofertą za Nonziego, około 50 mln z bonusami, Chelsea chce więcej (oby nie przeszarżowali).

Brać a potem ruszać po Rogersa i oby bramkarza (stawiam że może Ter Stegen tu trafić..)
Spoiler
Awatar użytkownika
potter

Post autor: potter »

United dogadane za Mbuemo, 71 mln z bonusami
2do5

Post autor: 2do5 »

brat się w końcu wyrwał z soton chociaż spadł z nimi już dwa razy, to teraz drużyna west hamu da mu kolejną możliwość walki o utrzymanie
Spoiler
ale no spoko bo ile można się kisić w portowej stolicy antyfutbolu, całkiem solidny grajek
Awatar użytkownika
FLoo

Post autor: FLoo »

potter pisze: 18 lip 2025, 13:45 United dogadane za Mbuemo, 71 mln z bonusami
w końcu :bowdown:
Awatar użytkownika
potter

Aubameyang wrócił do Marsylii, Rashford coraz bliżej Barcelony
Awatar użytkownika
FLoo

Wypożycza, United pewnie pokryje pół pensji a potem nie kupią :lol:

E: no ok ponoć całą pensje biorą na siebie
Awatar użytkownika
kapec

Post autor: kapec »

10mln za wypożyczenie, tutaj szczegóły
Spoiler
Awatar użytkownika
scam_sakawa

Post autor: scam_sakawa »

40 milionów to w sumie promocja jak za piłkarza tej klasy.
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
travis1

Post autor: travis1 »

ekitike o krok od Liverpoolu kwota 82 mln funtow - duzo bardzo duzo, za te francuska wersje Isaka, w tej cenie wolalbym Gyoekeresa zeby klepneli wczesniej, tutaj troche kot w worku, ale no zwinny szybki jest, technika za to lvl wyzej jak na te warunki fizyczne
kontrakt 6lat
Awatar użytkownika
potter

ebismolarek pisze: 17 lip 2025, 12:49 Będzie klasyczny transfer z eintrachtu frankfurt czyli niewypał w chuj
Zgadzam się, ja też bym był ostrożny z jaraniem się piłkarzami z Eintrachtu (jeśli nie ogółem z Bundesligi), wystarczy popatrzeć na Jovica, Hallera czy Kolo Muaniego jak sobie nie poradzili potem, Marmoush powiedzmy solidny początek (25 meczów, 8 goli), ale no pamiętam tego Ekitike z Paryża i totalnie sie tam też odbił.

Tak samo jak teraz jest temat Xaviego Simonsa, że Arsenal i Chelsea by go chętnie widziały, to mnie on kompletnie nie przekonuje np.
Awatar użytkownika
FLoo

scam_sakawa pisze: 20 lip 2025, 10:03 40 milionów to w sumie promocja jak za piłkarza tej klasy.
Nom pod warunkiem że zacznie grać, bo od 2 sezonów gra piach. Tak czy siak wszystkiego dobrego dla niego, bo złego słowa o United nigdy nie powiedział
Awatar użytkownika
Kali

Post autor: Kali »

Etikite już here we go

@potter "odbił się" bo jako 20 latek trafił do drużyny z Neymarem, Messim i Mbappe, ale tak też wybrał po dobrym sezonie w Reims po którym chciało go multum klubów w Europie

sufit ma zawieszony wysoko, jeśli trio Edwards, Hughes, Slot chce właśnie jego to nie będę umniejszał sensowność tego transferu bo Jokicowi i Hallerowi nie wyszło
zuperhero

Post autor: zuperhero »

potter pisze: 20 lip 2025, 10:38
ebismolarek pisze: 17 lip 2025, 12:49 Będzie klasyczny transfer z eintrachtu frankfurt czyli niewypał w chuj
Zgadzam się, ja też bym był ostrożny z jaraniem się piłkarzami z Eintrachtu (jeśli nie ogółem z Bundesligi), wystarczy popatrzeć na Jovica, Hallera czy Kolo Muaniego jak sobie nie poradzili potem, Marmoush powiedzmy solidny początek (25 meczów, 8 goli), ale no pamiętam tego Ekitike z Paryża i totalnie sie tam też odbił.

Tak samo jak teraz jest temat Xaviego Simonsa, że Arsenal i Chelsea by go chętnie widziały, to mnie on kompletnie nie przekonuje np.
jovic i haller to zawodnicy 2 ligi niżej. kolo muani mimo nieudanej przygody w paryżu, to piłkarsko jest przekozakiem i strzelam że jakby odszedł do trochę słabszego klubu, gdzie miałby pewną pierwsza 11stkę, to za 2 lata znowu giganci rzucali za niego 80mln. marmoush też bez kompleksów wszedł do najlepszej drużyny na świecie(podsumowując ostatnie 5-10 lat) i jest tam jednym z najbardziej błyszczących elementów. Ekitike jest też świetny, sufit ma zawieszony bardzo wysoko, już teraz jest prawie gotowym produktem, a nie tylko 'potencjałem', gość jest jeszcze trochę surowy ale jak się go trochę oszlifuje to może być topowa 9, która w pojedynkę będzie mogła przesądzać o wyniku meczu
Awatar użytkownika
potter

Kali pisze: 20 lip 2025, 11:13
@potter "odbił się" bo jako 20 latek trafił do drużyny z Neymarem, Messim i Mbappe, ale tak też wybrał po dobrym sezonie w Reims po którym chciało go multum klubów w Europie
Ja się zgadzam, ale też oglądałem jeszcze wtedy Ligue1 i nawet jak dostawał tam te szanse to ich nie wykorzystywał. Inna sprawa, że ostatnio trudno w Paryżu żeby ta 9 tak super zadziałała, bo i właśnie Kolo Muani i teraz Ramos też raczej nie przekonują. Wiem, że to trochę generalizowanie, chłop się pewnie rozwinął i być może będzie kotem, ale po prostu za dużo już tych supergwiazd Bundesligi się nie sprawdziło w Premier league żebym się miał jarać, dużo bardziej bym wolał Isaka.

Dodano po 13 godzinach 20 minutach 55 sekundach:
A Isaka chce Al-Hilal, 130 mln miałby kosztować, trochę ten projekt Newcastle się sypie, wiele walk transferowych przegrali, zaraz odejdzie największa gwiazda, jedynie ten Elanga ściągnięty, chyba nie tak to miało wyglądać
Awatar użytkownika
FLoo

Sancho blisko Juve, ponoć 20 mln plus bonusy
Awatar użytkownika
neks

Post autor: neks »

mocno zaczęli dziś grzać Xaviego Simonsa do CFC, Romano daje że dużo zależy od tego kto robi wyjazd, mówi się o Nkunku i Jacksonie, tego drugiego Chelsea wycenia na 80-100 baniek funtów :lol:

Veiga blisko Atletico, ok 40 mln z bonusami, rok temu kupiony za 14, a jeszcze wzięli 4 od Juve za wypożyczenie, tak się kręci pitos
Awatar użytkownika
Prez

Post autor: Prez »

Czemu Veiga tak skreślony? W Juve wyglądał bardzo solidnie i chętnie bym go przygarnal z powrotem gdyby nie cena
lygrys pisze: 11 maja 2022, 21:05 świetny dzień, jeden z najlepszych w moim życiu.
Dziękuje ci zjebana Polsko.
Raperzy, choć lecą okropnie, wszędzie się pchają
Jedyne co robią wielokrotnie, to mnie wkurwiają
Awatar użytkownika
neks

Post autor: neks »

on akurat ma potencjał na dobrego grajka, tylko Chelsea kupowała go na lewą obronę, ewentualnie jako rotacja na inne pozycje, a on sam widzi się na środku defensywy, dodatkowo chciał więcej minut
Awatar użytkownika
Cz4rny1337
Moderator

Post autor: Cz4rny1337 »

Chyba chciał gwarancję czasu gry i pozycji (na środku obrony nie na lewej) - no i to w myśl tego, że jak ktoś nie chce być w klubie to nikt na siłę nie trzyma

No ale ktoś na lewą stronę musi przyjść - mówi się o Jorrelu Hato z Ajaxu
Obrazek
ODPOWIEDZ