[beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
Re: [beef] Tede - Ten Typ Mes
lajla tedasowi twerkuje na kutasie normalnie
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY
LEGIA SPORT BALETY
No ile można diss pisać. Oby dzisiaj coś wjechało. Mam nadzieję na tytuł jacula flaczula (TEDE DISS).
O 12 w południe ma wjechać diss
skąd info?
zakładajMonsieurHibou pisze: ↑26 lip 2025, 7:53 Myślę, że to pora by otworzyć temat "Jakość wzwodów u polskich raperów"
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
kutas, nie rapMonsieurHibou pisze: ↑26 lip 2025, 7:50 Czy dobrze rozumiem, że ślizg naprawdę emocjonuje się tym czy Tedzikowi staje czy nie?
Pewnie jeszcze nie wytrzeźwiałscam_sakawa pisze: ↑25 lip 2025, 23:35 Długo Mes odpowiada, liczyłem na napierdalankę w odstępie nastu godzin
Spoiler
Lygrys jak pokonać Mesa, napisz tedemu może
- gods bidness
Coś Tede wczoraj w kanale zero w poranku pierdolił, że on to nagrał tydzień temu, tylko że wrzucenie na spotify trwa tydzień, bo coś tam. A on nie chce na YouTube wrzucać, bo wtedy konkurencyjne spotifaje mu u siebie obetną zasięgi.
Więc jak Mes ma podobne rozterki, to też wyjdzie za co najmniej tydzień.
Więc jak Mes ma podobne rozterki, to też wyjdzie za co najmniej tydzień.
Zawsze mialem beke z tego ze grupka hejetrow ubzdurala sobie ze ma flaka i ciagna ta narracje od tylu lat XDfifi pisze: ↑26 lip 2025, 8:47kutas, nie rapMonsieurHibou pisze: ↑26 lip 2025, 7:50 Czy dobrze rozumiem, że ślizg naprawdę emocjonuje się tym czy Tedzikowi staje czy nie?
Nawet gdyby mial to ostania rzecz jaka mnie interesuje to jakiego fiuta ma inny koles czy mu nie staje czy ma stulejke czy draga 20+ XD
Mes połowę linijek ma już pewnie dawno napisanych, ale mam nadzieję, że beef się nie przerodzi w akcję "kto szybciej odpowie", jak to teraz bywa, bo zwykle wychodzą z tego jakieś obsrane kawałki, niech se na spokojnie nagrywają
- gods bidness
Też trzeba dać jednemu dissowi wybrzmieć. Zawsze w tych beefach było tak, że kto wypuścił ten "wygrywał". Łooo teraz to go zniszczył, ooo teraz to jednak ten tamtego zniszczył.
Więc ja bym na miejscu Mesa i tak z tydzień odczekał, żeby ludzie się znudzili już tym od Tedego. Zresztą on dla mnie ma zerowe repeat value. W tę noc co wyszło to jeszcze spoko się wydawało, dzień później już gorzej, dzisiaj to już meeh. Żadnych specjalnych smaczków ni nic, do czego chciałoby się wracać.
Sztuką zawsze było zrobić diss, który będzie kąsał, ale który też będzie hitem do wielokrotnego słuchania.
Więc ja bym na miejscu Mesa i tak z tydzień odczekał, żeby ludzie się znudzili już tym od Tedego. Zresztą on dla mnie ma zerowe repeat value. W tę noc co wyszło to jeszcze spoko się wydawało, dzień później już gorzej, dzisiaj to już meeh. Żadnych specjalnych smaczków ni nic, do czego chciałoby się wracać.
Sztuką zawsze było zrobić diss, który będzie kąsał, ale który też będzie hitem do wielokrotnego słuchania.
Tede o tym wczoraj mówił w poranku, że teraz nie da się tak na szybko odpowiadać, że on mial już to jakiś czas temu nagrane ale zanim się to załaduje, że musi być o tej samej porze co na Spotify bo oni się obrażają i potem nie będą go dawać do playlist itd itd
no jak chce monetyzować w 100% to tak, ma rację ofc, ale jak Szpaku się dissował z White Widow, White z Białasem czy jakieś tam nołnejmy już nie pamiętam które, to wrzucali tylko na YT na początku i to wyglądało jak wyścig, żeby jak najszybciej odpowiedzieć
Da się tylko mniej się zarobi na streamingach, ale może faktycznie lepiej tak niż na szybko odpowiedz na kolanie pisać
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE

+1
Ostatnio zmieniony 26 lip 2025, 12:23 przez zuperhero, łącznie zmieniany 1 raz.
Ten post na Facebooku nie jest już dostępny. Post mógł zostać usunięty lub zmienione zostały jego ustawienia prywatności.
Dodano po 5 minutach 30 sekundach:
Coś ten Facebook kapryśny bo dobrze w [media] było wklejone chyba
Dodano po 5 minutach 30 sekundach:
Coś ten Facebook kapryśny bo dobrze w [media] było wklejone chyba
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
to z 'god bless' mesa, gdzie pierwszy raz zaczepiał jacka, poza tym ten podwójny jest oparty na onomatoPEJAch, no imo fajny dwuwersWsadź se ogórek w pizdę, mamy nagle pikle
Nagle kimchi, o które nikt nie prosił
No wersy na poziomie brum-brum jak lambo bum bum jak Rambo Sebixa
Brazilian rush hour commuters
Sold out organic kombucha
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
Sold out organic kombucha
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
No to jest wazny kontekst dla tego wersu