Nie no na tyle chyba jest świadomy że diss to ma być diss a nie eksperymentalny wysryw
[beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
Re: [beef] Tede - Ten Typ Mes
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
nie wiem czy mes jest swiadomy czegokolwiek w tym momencie
FUCK OFF MR LAHEY
Chciałbym przypomnieć, że dissy na Meza były jednymi z lepszych w historii pl hiphaope, nawet jeśli argumenty były z dupy, to delivery, flow Mesa wyprzedzaly wtedy poziom reszty sceny. Plus oczywiście bity fortece od Kociołka.
Ale to było dawno temu.
Ale to było dawno temu.
DODA DZWOŃ PO TE KURWA TEKSTY
- scam_sakawa
Długo Mes odpowiada, liczyłem na napierdalankę w odstępie nastu godzin
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Ja tam wolę poczekać na dopracowany kawałek
Tede nigdy nie odnosił się do flaka swego zwisłouchego więc mógłby go tym podrażnić. Do tego wysmianie jego discopolowej kolaboracji, akcję z HG, obsesję pejowską, seplenienie na starosc itp.
To powinno starczyc na pierwszy diss zeby mocno podkurwiony tedzik wysprzeglil sie ze wszystkiego co ma i wtedy powinien nastapic atak mesa z jalas nieznana wczesniej akcja.
To powinno starczyc na pierwszy diss zeby mocno podkurwiony tedzik wysprzeglil sie ze wszystkiego co ma i wtedy powinien nastapic atak mesa z jalas nieznana wczesniej akcja.
Trochę podbijam, dodam tylko że mnie najbardziej wkurwiał w czasach kiedy #KAZDY #JEBANY #POST #PISAL #TAK #NAJWIEKSZE_JOL #KEPTYN i o ile mnie pamięć nie myli, to w "normalnym" piśmie tzn. długopisem Tede też pisze tylko capslockiemgods bidness pisze: ↑25 lip 2025, 20:21 Tak po prawdzie jak spojrzeć na muzykę tedego i te jego poczynania na instagramach to to jest jednak w chuj czereśniak dziwadło z tymi wszystkimi swoimi "akcjami" pod dziwnymi nazwami w stylu szpadyzoralandia, elo bezelo, beache są krejzi i zróbcie nowe wielkie joł palcami gimbusy! Kult jednostki! Kolorowe okulary ze śmiesznym napisem i grafiką od zgrywusa. W sensie przemarketingowany stary pajac no.Tylko czy Mes będzie miał formy na tyle żeby to ładnie wyeksponować i wyśmiać
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Miałem cichą nadzieję, że coś wjedzie o północy
Rapuję: https://www.youtube.com/@ERDOJ
A mnie bardzo rozbawiłoby, gdyby w temacie przybywały strony rozkmin do czego Mes się odniesie, jakich argumentów użyje, kogo zaprosi na refren, traktując te odpowiedź jako nieuchronny pewnik, a finalnie minęłoby powiedzmy pięć dni i każdy zdałby se sprawę, że on nie zamierza niczego nagrywać i odniesie się w wywiadzie za 3 miesiące albo poświęcając cztery wersy na nowej płycie solowej
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Nie no jednak chyba wyraźnie w tych filmikach mówił że bierze się za pisanie piosenki w całości poświęconej Jackowi
- scam_sakawa
Pierdolnie Mesik dissa na pewno
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
nawet ci już nieliczni fani by mu tego nie wybaczyli
nie ma szans, to była by już ostateczna kompromitacja
a tede mentalnym gimbusem był zawsze, przynajmniej od słynnego odkucia #elliminati #wielkie_jouuu, tylko nie ma co zapominać w tym wszystkim, że to wpasowywało się jakoś w te zjebane trendy, więc bez przesady
a tede mentalnym gimbusem był zawsze, przynajmniej od słynnego odkucia #elliminati #wielkie_jouuu, tylko nie ma co zapominać w tym wszystkim, że to wpasowywało się jakoś w te zjebane trendy, więc bez przesady
Słaby ten diss, tede nieco bez sily, brzmi dokladnie jak diss od byłego fana, jarającego sie byciem na jednym kawalku z mesem 
- oKulTywowany
A może mu staje tylko wstyd przyznać 
This page is no longer available.
-
MonsieurHibou
Czy dobrze rozumiem, że ślizg naprawdę emocjonuje się tym czy Tedzikowi staje czy nie?
Tak a o co chodzi
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY