w fame mma chyba lubili walki raperow. bedą musieli dopisać specjalna klauzule eripe zeby najebany nie przyszedl.
Wieczna kłótnia gimbusów na forach nie zmieni tego w żaden ze znanych mi sposobów bo zwyczajnie opiera się na pierdoleniu niedojebanych dzieci wczutych w wikipedię i funkcję wybierania kolorów czcionki.
Aha no i dzieki za cynk @eddy_wata , przegladam na tel i nie sprawdzilem ale faktycznie sie zrespilo nowe prowo konto ktorego jeszcze nie mialem na ignorze, na szczescie juz naprawilem swoj blad i lista mimo ze juz peka w szwach to ma dodatkowa pozycje
przyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsny
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
Beka z Eripe, że wyzywa od pedałów, diskopolowców i lamusów, a na gonga od grubasa zjechał
Beka z Bedoesa, że wali z partyzanta, będąc piewcą pokoju, bo go wersy jakiegoś Eripe zabolały, więc ładuje do zezgowanego o połowę chudszego rondlarza
props bedoes za fizyczne rozliczanie sie z krytykującymi potężny geng, następny w kolejce Rest 2137 (chyba ten co na pizde od Maseraka wylapal we freakach?) bo ponoc tez sie coś tam sadził
saturn pisze: ↑11 lis 2025, 21:56
jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
MyEvenement pisze: ↑25 lip 2025, 13:42
Diss Erioe na tego grubego tranzystora, czy proszę o tak wiele
Chciałem pogadać a ty mnie POBIŁEŚ!
Teraz ja cie pobije tutaj na bicie joł!
Dodano po 3 minutach 30 sekundach:
wryyyyn pisze: ↑25 lip 2025, 14:03
eddy_wata potrafisz czytać ze zrozumieniem? To snorlax do ripa podbił. Poza tym wizerunkowo to traci gruby, bo za chuj się to nie spina z jego wizerunkiem i lewymi bzdurami typu "kochajmy się nawzajem i rozmawiajmy" które głosi małolatom z vifonem na głowie
Chuja tam traci wizerunkowo. Jak cię pobił Bedoes to koniec. Porażka. Kaplica. Choćbyś na majku był połączeniem Eminema, Chino XL i Canibusa, to nie ma z tego powrotu.