Dyskografia:
Chamskie Rzeczy (2012)
Odium EP (2012)
Opium LP (2015)
Podium EP (2016)
Serial Killers (2018)
Nienawiść w rytmie disco (2019)
wpadł mi na autoplayu taki cypher dziś i co tam Seba dał

Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
o kurwa mać, całkowicie o tym zapomniałem, ale ten track dalej pięknie wchodzi.Kotei pisze: ↑05 maja 2019, 19:08 Cyga - Błędne koło (feat. Eripe x Ober)
Przypomniałem sobie ostatnio o tym kawałku i od dwóch dni zapętlam![]()
Brakuje strasznie tego rozgoryczenia i nienawiści do świata w jego obecnych nagrywkach
svlv96 pisze: ↑06 maja 2019, 10:37o kurwa mać, całkowicie o tym zapomniałem, ale ten track dalej pięknie wchodzi.Kotei pisze: ↑05 maja 2019, 19:08 Cyga - Błędne koło (feat. Eripe x Ober)
Brakuje strasznie tego rozgoryczenia i nienawiści do świata w jego obecnych nagrywkach
na twoim ślubie głuptasieAle powiedz, gdzie był twój bóg, gdy pisałem tę zwrotkę
befree pisze: Piszesz skrótami, bez polskich znaków czy argumentów, Twoja opinia jest dla mnie warta mniej więcej tyle co papierek po batonie znajdujący się na podjeździe mojego sąsiada. A CB to takie radio, używane raczej przez starszych słuchaczy.
No te 2 najlepsze. Jeszcze na pierwszym bootlegu pato RIP ma kilka takich numerów np. https://www.youtube.com/watch?v=dSm__O_ ... B&index=27 czy Chce Zyc, ale to akurat zablokowano przez prawa autorskie chyba jakos ostatnioSpenser pisze: ↑09 sie 2020, 22:05svlv96 pisze: ↑06 maja 2019, 10:37o kurwa mać, całkowicie o tym zapomniałem, ale ten track dalej pięknie wchodzi.Kotei pisze: ↑05 maja 2019, 19:08 Cyga - Błędne koło (feat. Eripe x Ober)
Jeszcze to mam w topce zwrotek Eripe https://youtu.be/3HZhoOvnNcw track z BNA pt trudny orzech
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia