JACKBOYS & Travis Scott - JACKBOYS 2 (2025)
- przedszkolanek
Re: JACKBOYS & Travis Scott - JACKBOYS 2 (2025)
wy kurwa głusi jesteście? przecież to jest najciekawszy progresive hiphop od kilku lat, nie mówię, że wybitne, bo trzeba by wyciąć w selekcji 1/3 z marniakami dodanymi na siłę, podopieszczać trochę, ale fajne to jest nawet ze skipami, słychać w ogóle, że sporo tracków jest odrzutami z utopii (przynajmniej produkcje) i trochę szkoda, że projekt poszedł w innym kierunku, bo się takiego klimatu po travisie spodziewałem
XD
znaki
znaki
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Za pierwszym podejściem przelecialo i nic nie zostało w pamięci, ale dzisiaj włączyłem drugi raz i faktycznie, jest fajno, połowa kawałków do wyjebania ale jak zostawilem 2000, dumbo, contest, where was you, pbt, outside, cant stop, florida flow i da wizard to większy fun mam ze słuchania niż Clipse w całościprzedszkolanek pisze: ↑22 lip 2025, 0:45 wy kurwa głusi jesteście? przecież to jest najciekawszy progresive hiphop od kilku lat, nie mówię, że wybitne, bo trzeba by wyciąć w selekcji 1/3 z marniakami dodanymi na siłę, podopieszczać trochę, ale fajne to jest nawet ze skipami, słychać w ogóle, że sporo tracków jest odrzutami z utopii (przynajmniej produkcje) i trochę szkoda, że projekt poszedł w innym kierunku, bo się takiego klimatu po travisie spodziewałem
Fajny skip-hop, niezłe nudki.
Yakuza not mafia, Yakuza wa kazoku.
- przedszkolanek
nawet rozumiem, że ten projekt* nie zadowoli wrażliwych ślizgerów (chyba żeby tam się kędryk dograł, to co innego), bo mix w części kawałków (może nawet większości, nie liczyłem) chujowy, wokale zrobione na odpierdol i w ogóle ewidentnie się panom murzynom znudziło w połowie robienia - nie napisałem zresztą nigdzie, że to dobry album - no ale kurwa, przecież tam się dzieje mnóstwo fajnych, ciekawych rzeczy, ostatnio się na tym poletku stylistycznym działo tyle, co najwyżej na utopii, a jeżeli tę wziąć w nawias, to jest to najciekawsza rzecz chyba od debiutu tolivera
*celowo zresztą nie pisałem o albumie, a o projekcie, bo to w formie bardziej podobne jest do uu lamara (tylko 3x dłuższe) czy tych tde leaks jakkolwiek się one nie nazywały
Dodano po 2 minutach 26 sekundach:
i love my bitch przepiękny lovesong kurwa, jak można tego nie słyszeć?
*celowo zresztą nie pisałem o albumie, a o projekcie, bo to w formie bardziej podobne jest do uu lamara (tylko 3x dłuższe) czy tych tde leaks jakkolwiek się one nie nazywały
Dodano po 2 minutach 26 sekundach:
i love my bitch przepiękny lovesong kurwa, jak można tego nie słyszeć?
Proszę Cię nie hajpuj tej marnej płytki, bo na to w ogóle nie zasługuje.
- przedszkolanek
akurat porównywanie do kędryka i tde to w moich ustach nie brzmi jak hajpowanie