JACKBOYS & Travis Scott - JACKBOYS 2 (2025)
JACKBOYS & Travis Scott - JACKBOYS 2 (2025)
Zakładam nowy temat, bo właśnie wystartował preorder kolejnego części Jackboysow. Prawdopodobnie snippety z Coachelli będą na tym, więc zapowiada się nieźle. Poprzednia część miała swoje momenty, zobaczymy co tutaj pokażą.
Ostatnio zmieniony 13 lip 2025, 8:02 przez wtt, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: JACKBOYS & Travis Scott - JACKBOYS II (TBA)
https://www.instagram.com/p/DJGBgCcprNt/
spoko nawet ten numer, na pewno lepszy niż te 4X4
spoko nawet ten numer, na pewno lepszy niż te 4X4
Aha, czyli Travis z Donem Toliverem i dwóch nieudaczników, alescie ekipę zmontowali.
Nawet nie muszę tego słuchać, to miało trochę więcej sensu kilka lat temu, teraz nie
Nawet nie muszę tego słuchać, to miało trochę więcej sensu kilka lat temu, teraz nie
Re: JACKBOYS & Travis Scott - JACKBOYS 2 (2025)
////
Ostatnio zmieniony 11 gru 2025, 18:58 przez enjoy1g, łącznie zmieniany 1 raz.
Props za sampel z Power. Szkoda, że ni chuja nie pasuje do reszty. W ogóle nic tu do siebie nie pasuje.
Co tutaj propsować w używaniu sampla z Power? Ostatnio na Utopii brał na warsztat Black Skinhead. Pomysły mu się skończyły czy jednak nie istnieje bez chamskich inspiracji / podpierdolek patentów Ye? Straszna słabizna ten kawałek i coraz częściej myślę sobie, że gdyby nie sztab kreujący jego wizerunek i przede wszystkim Mike Dean, który ubierał brzmieniowo jego albumy w spójną całość chłop byłby nigdzie. Jego featuringi na cudzych albumach, które z reguły nic nie wnoszą i są nudne do porzygu tylko tę tezę legitymują i mówię to z perspektywy fana Rodeo czy nawet Astro. Całość ponoć ma wyjść w piątek i beka, że takim badziewiem chce się wpierdalać w premierę Clipse po tym jak Pusha go upokorzył i wytarł podłogę. Z czym do ludzi.
jakie to chujowe xD
Słabe, jakieś takie nierytmiczne 
Kiedyś był taki mem po angielsku o Kid Cudim, że robi do mikrofonu mmmmhhhhmmmmmm jeaaaa mmmmmmmm, a słuchacze wołają o kurwa ale to głębokie, prawdziwy artysta
Od Birds in the Trap Sing McKnight mam tak z Travisem, tzn wydaje mi się, że większość tego co puszcza to jakieś generyczne wypełniacze do których pokrzyczy se w tle ITS LIT!!!1! z włączonymi wtyczkami i pora na CSa, czytaj wyprzedaną trasę koncertową po Europie z małolatami tratującymi się w moshpicie
Dodano po 2 minutach 12 sekundach:
Chociaż z drugiej strony on sam co najmniej kilkukrotnie zdążył nawinąć/powiedzieć, że nie poczuwa się do bycia raperem, tylko jest "rap artist", więc ganianie go w tym aspekcie przez Puszatego trochę nietrafione
Od Birds in the Trap Sing McKnight mam tak z Travisem, tzn wydaje mi się, że większość tego co puszcza to jakieś generyczne wypełniacze do których pokrzyczy se w tle ITS LIT!!!1! z włączonymi wtyczkami i pora na CSa, czytaj wyprzedaną trasę koncertową po Europie z małolatami tratującymi się w moshpicie
Dodano po 2 minutach 12 sekundach:
Chociaż z drugiej strony on sam co najmniej kilkukrotnie zdążył nawinąć/powiedzieć, że nie poczuwa się do bycia raperem, tylko jest "rap artist", więc ganianie go w tym aspekcie przez Puszatego trochę nietrafione
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
jakoś po Birds in the Trap Sing McKnight nie potrafię go słuchać, a i do tych płyt rzadko wracam, mam takie wrażenie że trafis jest tym typem czarnucha który za cene popularności mógłby sprzedać duszę, czcić szatana i inne takie o ile już tego nie zrobił
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
props za spierdolenie kick out. excursion nadal chujowe.
Spoiler
myślałem, że to będzie sklejka dwóch numerów. waka totalnie z dupy na tracku numer 2 i gdyby nie on, to byłby super kawałek. no i te strzały w pushę
powinien był zamknąć mordę
Travis na contest XDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Spoiler
Ain't gon' shower for days, now how my dick taste?
wbita w ten album. najgorsze gówno od travisa w historii. czekam na kolejne solo
florida flow od drugiej zwrotki travisa, a w szczególności końcówka kozak. no i shyne dobrze leci
nie wiem co oni odjebali z adlibami w niektórych numerach
nie dość że na siłę wjebane to jeszcze chujowo zmixowane
Kick Out jak wleciało na instagramie to mi siadło, teraz się nie da tego słuchać
Kick Out jak wleciało na instagramie to mi siadło, teraz się nie da tego słuchać
większość brzmi jak jakieś odrzuty, nic mi w pamięć nie zapadło

nie jestem juz wstanie sluchac travisa. wszystko od niego brzmi płasko i liczy się dla niego tylko estetyka.
Wieczna kłótnia gimbusów na forach nie zmieni tego w żaden ze znanych mi sposobów bo zwyczajnie opiera się na pierdoleniu niedojebanych dzieci wczutych w wikipedię i funkcję wybierania kolorów czcionki.
Bardziej MIDBOYS.
Poza DUMBO, nic ciekawego.
Florida Flow też spoko.
Poza DUMBO, nic ciekawego.
Florida Flow też spoko.
- StartedAsAYoungin
Jedyny ciekawy moment to no comments Din Tolivera.
600K
FrontstreetK, SavageSquadK, Oblooock killlaaz
Rest in Piss queen von
wrzucił na jutuba ten klip do Kick Out co wcześniej był wrzucany w maju na insta
dla mnie to jedyny numer z tego do którego będę wracał i to tylko w tej konkretnej wersji bez tych obrzydliwych adlibów
swoją drogą to zespół Pixel Grip się przyjebał o sampel
Spoiler
damn odpaliłem ten pixel grip nowy album I sztos
I melon 2/10
I melon 2/10
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD