Najbardziej cringe'owy polski raper.
Re: Najbardziej cringe'owy polski raper.
oki zdecydowanie tego chujstwa dla 12 latków nie da się słuchać
oki jest personifikacją potrzeb żelków/modych polaków
ode mnie raperka/jurorka z tego show na netflix (dziarma)
kazda jej wypowiedz wywolywala mocny skret w brzuchu
ode mnie raperka/jurorka z tego show na netflix (dziarma)
kazda jej wypowiedz wywolywala mocny skret w brzuchu
sokół na pewno nie jest tak cringe'owy jak oki czy edzio, ale już mnie żenuje ta jego stylówa na ulicznego obrotniaka
Laikike1 że swoimi levelami, rap addix i palmami w cali to krindżuwa w chuj.
Przede wszystkim ze swoimi bełkotliwymi tekstami i wpierdalaniem na siłę wielokrotnych a'la szad akrobata oraz z objaśnianiem swoich tekstów i pseudo metafor które niby mają coś oznaczać, połączone z kuriozalnym samozadowoleniem daje niesamowite kombo krindżuwy
- oKulTywowany
Kaz ze swoją przewózką a na żywo wygląda jak czosnek metr sześćdziesiąt w kapeluszu
This page is no longer available.
- marmolad_k2
Najnowszy letniaczek przypomniał mi o raperze Diox i o tym temacie.
ten teledysk to chyba czysta kompensacja kompleksow, bo widze tam sporo atrybutow bogola takich jak okulary Cartiera i chyba Rolex. Fajnie, ze mu sie wiedzie, niefajnie, ze rapuje
Ehhh co to za "la manga" z aliexpressmarmolad_k2 pisze: ↑20 cze 2025, 18:02 Najnowszy letniaczek przypomniał mi o raperze Diox i o tym temacie.
Mam małego, a rapuję jakbym miał dużegoprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Stupid poor people, stupid poor people
I've got more money than you
They can't even afford food!
I've got more money than you
They can't even afford food!
dioxa nie słuchałem, ale zerknąłem na klip. z jakichś jego ostatnich wynurzeń na ista i z tego klipu wnioskuję, że chyba jakas deprecha wjechała lekka.
Dobra, temat to w zasadzie lista raperów cringowych, to dorzucę KęKę.
Żeby pokazać jakim on jest miłym i dobrym człowiekiem, na klipie podjeżdża do myjni, odmawia przyjęcia pomocy pracownika i SAM MYJE SOBIE NISSANA
Niezły gość, powiecie. Ale to nie koniec.
Zaraz podjeżdża facet Mercedesem, no bo wiecie - KęKę jest zbyt dobry na takie niesmaczne flexy. Dlatego Merolem podjeżdża jakiś fagas z lampucerą, typowy Polski byznesmen, wiecznie na telefonie. Do tego wjeżdża na pracownika myjni, wkurwia się na lampucerę, rzuca myjką.
Z drugiej strony mamy Piotra Siarę, człowieka prawego i zacnego, który na końcu tego dzieła niechętnie pozwala pracownikowi myjni umyć sobie opony, po czym wręcza mu dwajścia złotych i dorzuca płytę i merch z bagażnika i w ogóle slowmo patrzą sobie w oczy jakby zaraz mieli się jebać w tym Nissanie.
Ja pierdole, kto to wymyślił. Wymyślił to jedno. Ktoś to nagrał, ktoś w tym zagrał, label wypuścił
Najgorszy klip w PL rapie, ciarki żenady za każdym razem.
Żeby pokazać jakim on jest miłym i dobrym człowiekiem, na klipie podjeżdża do myjni, odmawia przyjęcia pomocy pracownika i SAM MYJE SOBIE NISSANA
Zaraz podjeżdża facet Mercedesem, no bo wiecie - KęKę jest zbyt dobry na takie niesmaczne flexy. Dlatego Merolem podjeżdża jakiś fagas z lampucerą, typowy Polski byznesmen, wiecznie na telefonie. Do tego wjeżdża na pracownika myjni, wkurwia się na lampucerę, rzuca myjką.
Z drugiej strony mamy Piotra Siarę, człowieka prawego i zacnego, który na końcu tego dzieła niechętnie pozwala pracownikowi myjni umyć sobie opony, po czym wręcza mu dwajścia złotych i dorzuca płytę i merch z bagażnika i w ogóle slowmo patrzą sobie w oczy jakby zaraz mieli się jebać w tym Nissanie.
Ja pierdole, kto to wymyślił. Wymyślił to jedno. Ktoś to nagrał, ktoś w tym zagrał, label wypuścił
do tego zajmuje miejsce przy odkurzaczu i wymachuje łapami, bałwan
i scenka jak typ z myjni podchodzi do laski żeby jej pomóc, bo wiadomo, przecież baba nie potrafi takich męskich rzeczy robić
i scenka jak typ z myjni podchodzi do laski żeby jej pomóc, bo wiadomo, przecież baba nie potrafi takich męskich rzeczy robić
PO CZYM KUPIŁ PORSCHE ZA 3 MILIONY A HEJTERY DUPA CICHO
Jedzenie kebabów i słuchanie chujowego rapu
Tak wygląda życie wielu polaków
Tak wygląda życie wielu polaków
- bialyjelen
i mercedesa tez ma 
- scam_sakawa
ale perełka ten klip 
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
najbardziej krindżowe to są bity kękiego
niuhniuh pisze: ↑23 cze 2025, 10:30 Dobra, temat to w zasadzie lista raperów cringowych, to dorzucę KęKę.
Żeby pokazać jakim on jest miłym i dobrym człowiekiem, na klipie podjeżdża do myjni, odmawia przyjęcia pomocy pracownika i SAM MYJE SOBIE NISSANANiezły gość, powiecie. Ale to nie koniec.
Ja pierdole, kto to wymyślił. Wymyślił to jedno. Ktoś to nagrał, ktoś w tym zagrał, label wypuścił![]()
ja pierdole to ma 50 baniek