Najbardziej cringe'owy polski raper.
Re: Najbardziej cringe'owy polski raper.
oki zdecydowanie tego chujstwa dla 12 latków nie da się słuchać
oki jest personifikacją potrzeb żelków/modych polaków
ode mnie raperka/jurorka z tego show na netflix (dziarma)
kazda jej wypowiedz wywolywala mocny skret w brzuchu
ode mnie raperka/jurorka z tego show na netflix (dziarma)
kazda jej wypowiedz wywolywala mocny skret w brzuchu
sokół na pewno nie jest tak cringe'owy jak oki czy edzio, ale już mnie żenuje ta jego stylówa na ulicznego obrotniaka
Laikike1 że swoimi levelami, rap addix i palmami w cali to krindżuwa w chuj.
Przede wszystkim ze swoimi bełkotliwymi tekstami i wpierdalaniem na siłę wielokrotnych a'la szad akrobata oraz z objaśnianiem swoich tekstów i pseudo metafor które niby mają coś oznaczać, połączone z kuriozalnym samozadowoleniem daje niesamowite kombo krindżuwy
- oKulTywowany
Kaz ze swoją przewózką a na żywo wygląda jak czosnek metr sześćdziesiąt w kapeluszu
This page is no longer available.
- marmolad_k2
Najnowszy letniaczek przypomniał mi o raperze Diox i o tym temacie.
ten teledysk to chyba czysta kompensacja kompleksow, bo widze tam sporo atrybutow bogola takich jak okulary Cartiera i chyba Rolex. Fajnie, ze mu sie wiedzie, niefajnie, ze rapuje
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
Ehhh co to za "la manga" z aliexpressmarmolad_k2 pisze: ↑20 cze 2025, 18:02 Najnowszy letniaczek przypomniał mi o raperze Diox i o tym temacie.
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
dioxa nie słuchałem, ale zerknąłem na klip. z jakichś jego ostatnich wynurzeń na ista i z tego klipu wnioskuję, że chyba jakas deprecha wjechała lekka.
Dobra, temat to w zasadzie lista raperów cringowych, to dorzucę KęKę.
Żeby pokazać jakim on jest miłym i dobrym człowiekiem, na klipie podjeżdża do myjni, odmawia przyjęcia pomocy pracownika i SAM MYJE SOBIE NISSANA
Niezły gość, powiecie. Ale to nie koniec.
Zaraz podjeżdża facet Mercedesem, no bo wiecie - KęKę jest zbyt dobry na takie niesmaczne flexy. Dlatego Merolem podjeżdża jakiś fagas z lampucerą, typowy Polski byznesmen, wiecznie na telefonie. Do tego wjeżdża na pracownika myjni, wkurwia się na lampucerę, rzuca myjką.
Z drugiej strony mamy Piotra Siarę, człowieka prawego i zacnego, który na końcu tego dzieła niechętnie pozwala pracownikowi myjni umyć sobie opony, po czym wręcza mu dwajścia złotych i dorzuca płytę i merch z bagażnika i w ogóle slowmo patrzą sobie w oczy jakby zaraz mieli się jebać w tym Nissanie.
Ja pierdole, kto to wymyślił. Wymyślił to jedno. Ktoś to nagrał, ktoś w tym zagrał, label wypuścił
Najgorszy klip w PL rapie, ciarki żenady za każdym razem.
Żeby pokazać jakim on jest miłym i dobrym człowiekiem, na klipie podjeżdża do myjni, odmawia przyjęcia pomocy pracownika i SAM MYJE SOBIE NISSANA
Zaraz podjeżdża facet Mercedesem, no bo wiecie - KęKę jest zbyt dobry na takie niesmaczne flexy. Dlatego Merolem podjeżdża jakiś fagas z lampucerą, typowy Polski byznesmen, wiecznie na telefonie. Do tego wjeżdża na pracownika myjni, wkurwia się na lampucerę, rzuca myjką.
Z drugiej strony mamy Piotra Siarę, człowieka prawego i zacnego, który na końcu tego dzieła niechętnie pozwala pracownikowi myjni umyć sobie opony, po czym wręcza mu dwajścia złotych i dorzuca płytę i merch z bagażnika i w ogóle slowmo patrzą sobie w oczy jakby zaraz mieli się jebać w tym Nissanie.
Ja pierdole, kto to wymyślił. Wymyślił to jedno. Ktoś to nagrał, ktoś w tym zagrał, label wypuścił
do tego zajmuje miejsce przy odkurzaczu i wymachuje łapami, bałwan
i scenka jak typ z myjni podchodzi do laski żeby jej pomóc, bo wiadomo, przecież baba nie potrafi takich męskich rzeczy robić
i scenka jak typ z myjni podchodzi do laski żeby jej pomóc, bo wiadomo, przecież baba nie potrafi takich męskich rzeczy robić
PO CZYM KUPIŁ PORSCHE ZA 3 MILIONY A HEJTERY DUPA CICHO
Jedzenie kebabów i słuchanie chujowego rapu
Tak wygląda życie wielu polaków
Tak wygląda życie wielu polaków
- bialyjelen
i mercedesa tez ma 
- scam_sakawa
ale perełka ten klip 
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
najbardziej krindżowe to są bity kękiego
świadomość swojej ignorancji
niuhniuh pisze: ↑23 cze 2025, 10:30 Dobra, temat to w zasadzie lista raperów cringowych, to dorzucę KęKę.
Żeby pokazać jakim on jest miłym i dobrym człowiekiem, na klipie podjeżdża do myjni, odmawia przyjęcia pomocy pracownika i SAM MYJE SOBIE NISSANANiezły gość, powiecie. Ale to nie koniec.
Ja pierdole, kto to wymyślił. Wymyślił to jedno. Ktoś to nagrał, ktoś w tym zagrał, label wypuścił![]()
ja pierdole to ma 50 baniek