Kanye West - BULLY (2026)

Kategoria poświęcona albumom.

Moderatorzy: instinkt, luk0as

Awatar użytkownika
bobbyaxelrod

Re: Kanye West - Bully (15/06/2025)

Post autor: bobbyaxelrod »

Posłuchałem trochę dem i leaków i imo jak to wyjdzie dokończone to w końcu po tylu kiepskich krążkach będziemy mieć album 10/10 na poziomie Yeezusa czy MBDTF.
Awatar użytkownika
marmolad_k2

Post autor: marmolad_k2 »

Tyle to nie.
saturn pisze: 10 wrz 2024, 21:56 tu jest normalne forum ślizgawka, więc zwracamy się do siebie normalnie - czasem kolego, czasem kurwo
AseOne

Post autor: AseOne »

Jakis ziom zapytał na X kiedy ye zacznie promować ten album. Odpowiedział mu sam ye pytaniem jaki album? :rotfl:
Awatar użytkownika
Rafał81000

Re: Kanye West - Bully (TBA)

Post autor: Rafał81000 »

AseOne pisze: 14 cze 2025, 21:21 Jakis ziom zapytał na X kiedy ye zacznie promować ten album. Odpowiedział mu sam ye pytaniem jaki album? :rotfl:
AseOne

Co źródło to inna wersja
Awatar użytkownika
gawi

Post autor: gawi »

Kurwa niech to wleci dzisiaj w końcu. Ye Ye, nie zawiedź swojej córki (i nas :D )

Dodano po 8 minutach 12 sekundach:
https://www.instagram.com/stories/bianc ... Yxd3k4bnd4

Ha, coś jest na rzeczy
Sprzedam płyty CD (głównie rap amerykański, ale jest i Ortega Cartel - LAVORAMA)

viewtopic.php?f=31&t=9041&p=661906#p661906
Awatar użytkownika
Rafał81000

Awatar użytkownika
jogi

Post autor: jogi »

Ambyliwybul.
Yakuza not mafia, Yakuza wa kazoku.
AseOne

wg tego co ye obiecał swojemu community powinniśmy mieć już przynajmniej 5 kawałków. Gdzie raper je udostępnił? bo chyba nie rzucał słów na wiatr prawda?

prawda?
Awatar użytkownika
synczyzna

Post autor: synczyzna »

Yefanatics to last man standing. Nie wiem czy dzieci Westa są aż tak wierne. On donosił nawet, że West zmienił ksywę na Ye Ye by dzień później to odkręcać.
Awatar użytkownika
Globe

Post autor: Globe »

Jakby co preorder tego albumu ruszył ze dwa, trzy miesiące temu (jak nie dalej) więc prędzej czy później to wyda, bo nie widzę żeby miał komukolwiek za to hajs zwracać
Awatar użytkownika
Rafał81000

Obrazek
Awatar użytkownika
KamilNO

Post autor: KamilNO »

Kurwa no pojechałbym, ale trochę się obawiam klasycznej dla ye wyjebki na ostatnia chwile i odwołania, a średnio mi to na rękę akurat w ten weekend.
Ślizgawka będzie jechać? @gawi
Awatar użytkownika
gawi

No raczej, już spanie zabukowane :joint:
Sprzedam płyty CD (głównie rap amerykański, ale jest i Ortega Cartel - LAVORAMA)

Awatar użytkownika
jogi

Post autor: jogi »

Yakuza not mafia, Yakuza wa kazoku.
Awatar użytkownika
instinkt
Moderator

Post autor: instinkt »

Preacher Man - zajebiste, ale chyba zapomnieli dołożyć tego AI tune'a na dwie linijki które zmienił bo brzmią inaczej :lol:
Beaty and the Beast - jak miało tak ma potencjał ale nadal nie ma zwrotki więc :dunno:
Damn - whatever
chaber

Post autor: chaber »

KamilNO pisze: 19 cze 2025, 19:51 Kurwa no pojechałbym, ale trochę się obawiam klasycznej dla ye wyjebki na ostatnia chwile i odwołania, a średnio mi to na rękę akurat w ten weekend.
Mieszkam w takiej odległości, że mogę obrócić bez noclegu, ew wpaść do znajomych do Wiednia, więc nocleg to nie problem, ale też niestety spodziewam się wyjebki, a potem zostanę z biletami za 200 euro na festival na którym nic mnie nie interesuję. Z drugiej strony, lata temu zamuliłem z Coke Live Festival i po dziś dzień nie mogę odżałować, bo to bodaj ostatni raz kiedy dało się go zobaczyć na żywo w jakiejś rozsądnej odległości.

btw. byłem w Koszyckim kinie na premierze TLOP (nie pamietam czy w PL nie było eventów, czy tam po prostu było mi najbliżej) więc zatoczyłbym full circle ze Słowacją.
ruchampsajaksra

Post autor: ruchampsajaksra »

Smutne to niestety, preacher man mix od sentino, beauty and the beast jest kozak ale to chyba ta sama wersja co była i trwa tylko 1:46 więc trochę żałośnie, a najnowsza piosenka to mid… Kanye daj sobie już może spokój, zajmij się dziećmi i sobą
Awatar użytkownika
gawi

Smutne to dla mnie. Człowiek jest oddanym fanem wiele lat po czym dostaje taki gówniany że aż asluchalny mix dwoch pierwszych kawałków. Damn nawet fajne ale bez większej podjarki. 2 pozostale utwory mega lubię (Preacher Man to mój jeden z ulubionych tracków w ostatnim czasie ) i katuję je od kiedy wyszły na wersji v1 z marca, ale kurwa teraz przez ten mix stały się gorsze, mam nadzieje że wleci updejt bo mnie krew zalewa.
Oczywiście wolałbym żeby album wleciał w całości a nie w kawałkach, no ale to już inna historia.

Dodano po 4 minutach 2 sekundach:
Wierzę, że w Bratysławie się nie zawiodę chociaż.
A dla tych co się zastanawiają czy jechać jak odwoła w ostatniej chwili: jeśli nawet odwoła to pewnie będzie można dostać zwrot, zwłaszcza że mają być bilety jednodniowe na niedzielę 20.07 (wtedy ponoć ma być ten koncert). Nocleg zabukowany z możliwością odwolania do dnia przyjazdu więc obejdzie się bez problemów imho

ruchampsajaksra

Post autor: ruchampsajaksra »

Ja wiedząc w jakiej formie jest ye i tak się nastawiłem że pewnie w niedziele wyjdzie bully v1 z drobnymi zmianami, a jest jeszcze gorzej XD przecież chłop ma wszystko gotowe, bity, reference tracki, teksty, trzeba było tylko nagrać wokale od nowa i nawet to go przerosło. Czy on tego ai używa przez te swoje wszczepy z uranu i pajęczej sieci w mordzie? Genialna decyzja w takim wypadku. Niech se jeszcze przycpa troche gazu debil.

Dodano po 19 minutach 57 sekundach:
Jeszcze tak sobie pomyślałem że kiedyś za tą jego kontrowersja stała zajebista muzyka, można było śledzić jego perypetie z uśmiechem na twarzy bo co dwa-trzy lata dostawaliśmy nowy album który był kozacki, a w międzyczasie swoimi poczynaniami wzbudzał dyskusję, ludzie się oburzali albo śmiali z tego co robi, a na końcu i tak wygrywał muzycznie. Teraz od kiedy nie dowozi muzyki to już żałosny się robi niestety dwulicowy nara. Tym bardziej że nie jest tak że wydaje teraz hujowe nuty jak jakiś drake który zrobił się nudny jak flaki z olejem, ma dobre pomysły ale na końcu nie potrafi nagrać jebanej zwrotki od nowa żeby to brzmiało normalnie, dlatego mnie to osobiście denerwuje.
ODPOWIEDZ