Wini - rozmowy

Płyty, zapowiedzi materiałów, dyskusje na temat raperów i producentów z naszej rodzimej sceny.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
TdW

Re: Wini - rozmowy

Post autor: TdW »

Już od paru lat nie chce mi się oglądać Winiego. Kiedyś rzeczywiście były to prawdziwe rozmowy z ludźmi z którymi chciał gadać, większość to byli jacyś znajomi, a potem został typowym YouTuberem, nastawianie na monetyzacje i nie ma już tego klimatu. Ale też się nie dziwię, nie odmawia się kiedy pieniądz woła
Awatar użytkownika
matejko

Post autor: matejko »

No tak te początkowe rozmowy śledziłem, ale od kilku miesięcy nie słucham
Ich bin unterwegs nachts in Berlin
Ich hab' kein'n Bock meine Waffe zu zieh'n
Panz-E

Post autor: Panz-E »

Też tak mam, miałem wogóle wrażenie, że jak wini gadał z jakimiś swoimi kolegami raperami czy tam innymi muzykami i to o tematach typu muzyczno rapowe albo około muzyczne to spoko można było se posłuchać ale za każdym razem kiedy wini próbuje rozmawiać na tzw. poważniejsze tematy, i to jeszcze z jakimiś ludzmi którzy wiedzą od niego więcej to sroga chujnia.
Awatar użytkownika
bcn

Post autor: bcn »

komentarze u winiego pokazuja ze sluchacz polskiego rapu = debil
lygrys pisze: 30 sty 2024, 14:01 Dzisiaj biję psa penisem po czole
Awatar użytkownika
gods bidness

Post autor: gods bidness »

Karkołomne stawiać znak równości między słuchaczami polskiego rapu a widzami Winiego, choć jedni i drudzy to debile. Poza tym te wszystkie wywiady z Braunami, Ukraińcami itd. powodują zawsze podejrzany wysyp trolli w komentarzach.
Awatar użytkownika
rodolfov

Post autor: rodolfov »

Panz-E pisze: 22 kwie 2025, 22:57 Też tak mam, miałem wogóle wrażenie, że jak wini gadał z jakimiś swoimi kolegami raperami czy tam innymi muzykami i to o tematach typu muzyczno rapowe albo około muzyczne to spoko można było se posłuchać
w chuj prawda, do tej pory lubię odpalić sobie jakąś starszą rozmówkę np. z Ero, bo przyjemnie się słuchało takiego pierdolenia dwóch kumpli czy nawet ten wywiad z Hewrą z którego chuja się szło dowiedzieć, ale wyćpanego Fostera do tej pory mam gnitę
Panz-E

Post autor: Panz-E »

@rodolfov nom, ogólnie z chłopakami z jwp rozmowy to topka rozmów u winiego, jak ogladam rozmowy z kosim czuć że ta rozmowa ma jakąs chemię a rozmowa z hewrą to złoto pod kątem beki, niestety Winicjusz uznał ze pójdzie drogą poważnego ytbera a jednak imo nie pasuje on do tej roli
Awatar użytkownika
Sivestro

Post autor: Sivestro »

Nigdy nie wybaczę winiemu że jak dorwał Algidziaka na rozmowę to zamiast wyeksploatowac go na różne tematy to cała rozmowa o deskorolce praktycznie xD No ale jakoś w 30 minucie ktoś zadzwonił do młodego g i mówił coś o rockym (ludzie w komentarzach pisali że kryształ) i nie mógł się od tego momentu skupić i strasznie się spieszył do końca wywiadu :D
Awatar użytkownika
emcess

Post autor: emcess »

mój stary na perkusji grał
lygrys pisze: 02 lip 2023, 20:03 Myślisz kurwo, że jesteś zabawny
2ps__

Post autor: 2ps__ »

najlepszy wywiad w historii to z jakimś jego randomowym ziomkiem co jest kurwa rentierem jakimś i se żyje gdzieś na karaibach, co potwierdza tezę że najlepiej z kolegami

a tera gada z jakimiś cwelami co nie zna ani on ani ja i huj
Awatar użytkownika
gods bidness

Post autor: gods bidness »

Skończyli mu się Polacy do rozmów.
Awatar użytkownika
yungXpaproch

Post autor: yungXpaproch »

haha proszę o linka, nie znałem
2ps__ pisze: 24 kwie 2025, 10:23 najlepszy wywiad w historii to z jakimś jego randomowym ziomkiem co jest kurwa rentierem jakimś i se żyje gdzieś na karaibach, co potwierdza tezę że najlepiej z kolegami
pzdr z farcikiem
obczaj se muzyczke synku :joint:
https://www.youtube.com/@yung_paproch
Awatar użytkownika
d3luge1

Post autor: d3luge1 »

niech mnie ktoś poprawi jeśli się myle ale nie wiem czy nie chodzi o rozmowe z Amigosem. Teraz nie jestem w stanie tego zweryfikować ale jeśli to rozmowa o której myśle to faktycznie jedna z najlepszych na kanale
kark to nie debil, mówił mi tak laik
Awatar użytkownika
Rupert
Bodo

Post autor: Rupert »

od wywiadu z teczowym rafalkiem :-D polecam poczytac komentarze pod kazdym filmikiem niezle ludzie sie wkurwili na pociesznego grubaska
Awatar użytkownika
bilderberg

Post autor: bilderberg »

Grubas po wywiadzie z braunem dostal shadowbana. Oglądałem prawie wszystko na bieżąco i w losowych momentach yt mi podsuwał wywiady ze słoniem np a od momentu wywiadu z brauna nie ma nic xD
Sam musiałem wejść na kanal żeby zobaczyć ze od tego momentu wrzucił prawie 20 filmów
Awatar użytkownika
d3luge1

Post autor: d3luge1 »

Wygląda na to, że jedyne rozmowy u niego, które były premiowane to te z politykami. Może to nie jest dobry okres dla treści nie-politycznych albo wrzucił go algorytm w polityke i nie premiuje jego rozmów z nie-politykami albo boty zrobiły swoje.
Jak zobaczycie wyświetlenia to rozmowa z Trzaskiem ma 155k wyświetleń i jest potem mocny spadek wszystkiego poza rozmowami z politykami (rozmowa z Senyszyn w sumie też ma mało ale to było chyba po 1 turze).

Mi się jeszcze przypomniało, że Wini jakiś czas temu był gościem w Wywiadowcy podcast i tam wspomniał, że były rozmowy, które się nie ukazały i były to m.in. rozmowy z Malikiem, Słoniem i Solarem. Trochę dziwi mnie, że Słoń się nie zgodził (bo była już z nim rozmowa a z tego co rozumiem chodziło o kolejną). Co do Solara to Wini spekulował, że mogło chodzić o pytanie czemu SB się rozpadło.
kark to nie debil, mówił mi tak laik
Awatar użytkownika
synczyzna

Post autor: synczyzna »

Rupert pisze: 23 maja 2025, 16:18 od wywiadu z teczowym rafalkiem :-D polecam poczytac komentarze pod kazdym filmikiem niezle ludzie sie wkurwili na pociesznego grubaska
Nie ma co się przejmować plebsem.

To co robi Wini to po prostu rozwój i przejście do mainstreamu. Do końca życia miał gadać z ludźmi pokroju Dawid Obserwator?
Awatar użytkownika
badi
BIZNESMENEL

Post autor: badi »

spoko rozmowa z malcolmem xd
Awatar użytkownika
FruitOffTheWall

Post autor: FruitOffTheWall »

najlepszy wini to wini z kolegami raperami jak np tutaj
rip zioloziolo