Wini - rozmowy
Re: Wini - rozmowy
Już od paru lat nie chce mi się oglądać Winiego. Kiedyś rzeczywiście były to prawdziwe rozmowy z ludźmi z którymi chciał gadać, większość to byli jacyś znajomi, a potem został typowym YouTuberem, nastawianie na monetyzacje i nie ma już tego klimatu. Ale też się nie dziwię, nie odmawia się kiedy pieniądz woła
No tak te początkowe rozmowy śledziłem, ale od kilku miesięcy nie słucham
Ich bin unterwegs nachts in Berlin
Ich hab' kein'n Bock meine Waffe zu zieh'n
Ich hab' kein'n Bock meine Waffe zu zieh'n
Też tak mam, miałem wogóle wrażenie, że jak wini gadał z jakimiś swoimi kolegami raperami czy tam innymi muzykami i to o tematach typu muzyczno rapowe albo około muzyczne to spoko można było se posłuchać ale za każdym razem kiedy wini próbuje rozmawiać na tzw. poważniejsze tematy, i to jeszcze z jakimiś ludzmi którzy wiedzą od niego więcej to sroga chujnia.
- gods bidness
Karkołomne stawiać znak równości między słuchaczami polskiego rapu a widzami Winiego, choć jedni i drudzy to debile. Poza tym te wszystkie wywiady z Braunami, Ukraińcami itd. powodują zawsze podejrzany wysyp trolli w komentarzach.
w chuj prawda, do tej pory lubię odpalić sobie jakąś starszą rozmówkę np. z Ero, bo przyjemnie się słuchało takiego pierdolenia dwóch kumpli czy nawet ten wywiad z Hewrą z którego chuja się szło dowiedzieć, ale wyćpanego Fostera do tej pory mam gnitę
@rodolfov nom, ogólnie z chłopakami z jwp rozmowy to topka rozmów u winiego, jak ogladam rozmowy z kosim czuć że ta rozmowa ma jakąs chemię a rozmowa z hewrą to złoto pod kątem beki, niestety Winicjusz uznał ze pójdzie drogą poważnego ytbera a jednak imo nie pasuje on do tej roli
Nigdy nie wybaczę winiemu że jak dorwał Algidziaka na rozmowę to zamiast wyeksploatowac go na różne tematy to cała rozmowa o deskorolce praktycznie xD No ale jakoś w 30 minucie ktoś zadzwonił do młodego g i mówił coś o rockym (ludzie w komentarzach pisali że kryształ) i nie mógł się od tego momentu skupić i strasznie się spieszył do końca wywiadu 
najlepszy wywiad w historii to z jakimś jego randomowym ziomkiem co jest kurwa rentierem jakimś i se żyje gdzieś na karaibach, co potwierdza tezę że najlepiej z kolegami
a tera gada z jakimiś cwelami co nie zna ani on ani ja i huj
a tera gada z jakimiś cwelami co nie zna ani on ani ja i huj
- gods bidness
Skończyli mu się Polacy do rozmów.
- yungXpaproch
haha proszę o linka, nie znałem
niech mnie ktoś poprawi jeśli się myle ale nie wiem czy nie chodzi o rozmowe z Amigosem. Teraz nie jestem w stanie tego zweryfikować ale jeśli to rozmowa o której myśle to faktycznie jedna z najlepszych na kanale
kark to nie debil, mówił mi tak laik
od wywiadu z teczowym rafalkiem :-D polecam poczytac komentarze pod kazdym filmikiem niezle ludzie sie wkurwili na pociesznego grubaska
- bilderberg
Grubas po wywiadzie z braunem dostal shadowbana. Oglądałem prawie wszystko na bieżąco i w losowych momentach yt mi podsuwał wywiady ze słoniem np a od momentu wywiadu z brauna nie ma nic xD
Sam musiałem wejść na kanal żeby zobaczyć ze od tego momentu wrzucił prawie 20 filmów
Sam musiałem wejść na kanal żeby zobaczyć ze od tego momentu wrzucił prawie 20 filmów
Wygląda na to, że jedyne rozmowy u niego, które były premiowane to te z politykami. Może to nie jest dobry okres dla treści nie-politycznych albo wrzucił go algorytm w polityke i nie premiuje jego rozmów z nie-politykami albo boty zrobiły swoje.
Jak zobaczycie wyświetlenia to rozmowa z Trzaskiem ma 155k wyświetleń i jest potem mocny spadek wszystkiego poza rozmowami z politykami (rozmowa z Senyszyn w sumie też ma mało ale to było chyba po 1 turze).
Mi się jeszcze przypomniało, że Wini jakiś czas temu był gościem w Wywiadowcy podcast i tam wspomniał, że były rozmowy, które się nie ukazały i były to m.in. rozmowy z Malikiem, Słoniem i Solarem. Trochę dziwi mnie, że Słoń się nie zgodził (bo była już z nim rozmowa a z tego co rozumiem chodziło o kolejną). Co do Solara to Wini spekulował, że mogło chodzić o pytanie czemu SB się rozpadło.
Jak zobaczycie wyświetlenia to rozmowa z Trzaskiem ma 155k wyświetleń i jest potem mocny spadek wszystkiego poza rozmowami z politykami (rozmowa z Senyszyn w sumie też ma mało ale to było chyba po 1 turze).
Mi się jeszcze przypomniało, że Wini jakiś czas temu był gościem w Wywiadowcy podcast i tam wspomniał, że były rozmowy, które się nie ukazały i były to m.in. rozmowy z Malikiem, Słoniem i Solarem. Trochę dziwi mnie, że Słoń się nie zgodził (bo była już z nim rozmowa a z tego co rozumiem chodziło o kolejną). Co do Solara to Wini spekulował, że mogło chodzić o pytanie czemu SB się rozpadło.
kark to nie debil, mówił mi tak laik
Nie ma co się przejmować plebsem.
To co robi Wini to po prostu rozwój i przejście do mainstreamu. Do końca życia miał gadać z ludźmi pokroju Dawid Obserwator?
spoko rozmowa z malcolmem xd
- FruitOffTheWall
najlepszy wini to wini z kolegami raperami jak np tutaj
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej