Livescore 2115
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Livescore 2115
No Inter ma zbyt krótką ławkę. Widać to było w drugiej połowie jak już paru zawodników oddychało rękawami, ale nie bardzo było kim ich zmienić.
No bo na miejscu Inzaghiego też bym nie wpuścił Zalewskiego za Dimarco. XD Z całą sympatią dla Nicoli.
Frattesi też był ryzykiem, ale nawet dał radę w paru sytuacjach.
No bo na miejscu Inzaghiego też bym nie wpuścił Zalewskiego za Dimarco. XD Z całą sympatią dla Nicoli.
Frattesi też był ryzykiem, ale nawet dał radę w paru sytuacjach.
Pies to cię robił nieudaczniku. Możemy się założyć o bana, że Barcelona zgarnia La Ligę i LM w tym sezonie.potter pisze: ↑30 kwie 2025, 22:53 Dobra druga połowa Interu czego się nie spodziewałem, są w stanie przejść bo Barcelona nadal żałosna w obronie (już dawno to pisałem, trzy dni potem Święcicki też to sygnalizował w swoim felietonie ale ten pies jag tylko mnie się czepił a w komentarzach na meczykach już go nie widziałem i dupa cicho), ale no szanse na teraz 50/50 imo
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
a ze mna dla sportu bys sie zalozyl o perma moze bo kuba mi konta nie chce zbanowac
Pewnie nikogo was to nie interesuje,ale..
Dziś zaczął się Beach Soccer World cup.
Wszystkie mecze na portalu FIFA+
Dziś zaczął się Beach Soccer World cup.
Wszystkie mecze na portalu FIFA+
O, dzięki Dawidzie za info. Totalnie zapomniałem o tej pięknej dyscyplinie.
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
łotewski koszmar, amerykański koszmar, ja pierdole życie to koszmar
Wszyscy będą koszmarem jak się nie nauczy dobrze serwować.
Po RG wypierdala z top 5 rankingu, nie ma chuja, że obroni tyle punktów z zeszłego roku.
Dodano po 4 minutach 41 sekundach:
Te metrowe auty
Dodano po 13 minutach 15 sekundach:
Psycha już całkiem leży, razem z grą
Dodano po 4 minutach 41 sekundach:
Te metrowe auty
Dodano po 13 minutach 15 sekundach:
Psycha już całkiem leży, razem z grą
A tymczasem polski hokej już w dupala 1-3 z Ukrainą.
Niestety zostajemy w marazmie i zapaści
Trzeba jasno powiedzieć-zeszłoroczna gra w elicie była odstępstwem od normy
Niestety zostajemy w marazmie i zapaści
Trzeba jasno powiedzieć-zeszłoroczna gra w elicie była odstępstwem od normy
Dwa podwójne z rzędu

kompromitacja
Dodano po 2 minutach 38 sekundach:
wiadomo, że nie cwelicy, ale lepiej nie będzie, lepiej to juz było
Dodano po 2 minutach 38 sekundach:
wiadomo, że nie cwelicy, ale lepiej nie będzie, lepiej to juz było
- scam_sakawa
Ale miazga
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Te Djurgarden to ma w 5 meczach bilans 2-3, to tak nie zapowiada się za ciekawy mecz
Prognozy na Mundial - 01.06.2026 r.
no bilbao bez takich nikt nie chce oglądać united - tottenham w finale