Livescore 2115
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
- scam_sakawa
Re: Livescore 2115
Ale szybko xd
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
ALE ZAPIERDOLIL 
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
- Cz4rny1337
- Moderator
ale kongo, co za mecz
RAPHINHA
RAPHINHA
-
genocidegeneral
Chyba nie
A jednak
A jednak
Ostatnio zmieniony 30 kwie 2025, 22:36 przez Krew, łącznie zmieniany 1 raz.
ale trzeba przyznać, że imponujące są te zrywy Interu, z Niemcami było to samo, jak wchodzą to kurwa nie na miękko
Co to za zmiany flick?
Dodano po 6 minutach 34 sekundach:
Jakby to weszło…
Dodano po 6 minutach 34 sekundach:
Jakby to weszło…
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
Dobra druga połowa Interu czego się nie spodziewałem, są w stanie przejść bo Barcelona nadal żałosna w obronie (już dawno to pisałem, trzy dni potem Święcicki też to sygnalizował w swoim felietonie ale ten pies jag tylko mnie się czepił a w komentarzach na meczykach już go nie widziałem i dupa cicho), ale no szanse na teraz 50/50 imo
Ostatnio zmieniony 30 kwie 2025, 22:54 przez potter, łącznie zmieniany 2 razy.
Prognozy na Mundial - 01.06.2026 r.
ehh, 3 bramki stracone z pizdy:///
Barcelona ma straszne wylewy w obronie to fakt. Cubarsi i Martin dzisiaj nie nadążali.
Szkoda tego spalonego Mkitarjana.
Szkoda tego spalonego Mkitarjana.
-
Bisclavret
No tak prawdę mówiąc po tym co się działo z Interem przez ostatni tydzień, gdzie w zasadzie w dwa mecze wypisali się z walki o puchar i mistrza myślałem, że dzisiaj będzie brutalne zakończenie sezonu i jakoś niespecjalnie wierzyłem w sensowne zakończenie tego dwumeczu. Po dzisiaj? no kurde jeśli się trochę ogarną mentalnie to przy takiej obronie Barcelony spokojnie można to wygrać, oczywiście dalej Barcelona jest indywidualnie 2 poziomy wyżej, ale wiadomo jak jest. Rewanż i to jeszcze na GM będzie zajebisty.
Tak czy siak - to że Inter osiąga takie wyniki tj. drugi raz w ciągu 3 sezonów jest w grze o finał LM przy takim składzie to jest turbo wyczyn, Barcelona ma bramkarza wyciągniętego z emerytury a w Interze nie byłby nawet drugim najstarszym zawodnikiem pierwszej 11
oczywiście to się zemściło w tym sezonie, bo jednak te braki kadrowe są za duże na trzy fronty, ale dalej - to że Mateo Darmian może zagrać drugi raz w finale LM mimo, że już był w Parmie żeby dokończyć karierę xD to jest wręcz niewiarygodne
Tak czy siak - to że Inter osiąga takie wyniki tj. drugi raz w ciągu 3 sezonów jest w grze o finał LM przy takim składzie to jest turbo wyczyn, Barcelona ma bramkarza wyciągniętego z emerytury a w Interze nie byłby nawet drugim najstarszym zawodnikiem pierwszej 11