jest coś takiego jak uzależnienie psychiczne...formaszczytu pisze: ↑23 paź 2019, 23:45 Później to jest kwestia walki psychicznej. Szczerze, kurwa, jakbym miała policzyć ile razy on rzucał to bym się pogubiła po pierwszych 10.
Ćpuńskie dramy
Re: Ćpuńskie dramy
It's got a hold on me the streets won't let me go I'm in love
Ezio_Wroclaw pisze: ↑05 wrz 2019, 10:10 Jeszcze mi kot o 4.40 wskoczył na mordę, jedyne pussy co tam ostatnio siada.
- przedszkolanek
o, czyli zgadłemformaszczytu pisze: ↑23 paź 2019, 23:45 Mój były/obecny narzeczony mu klepał kilka lat bity i doświadczał jego "przyjaźni"
tobie narkomanko od dragów pieprzy się już zasób słów, czy od zawsze bylas na tyle tępa, by nie wiedziec co oznacza „z profilu”?formaszczytu pisze: ↑23 paź 2019, 22:52 Od 1:17 masz go z profilu, jak ktoś kilka tematów do tyłu pisał-ma kurewne zakola.
https://youtu.be/a8ZI_cJ2y8w
Niestety kolejna przerwa.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Re: Zioło
w 2010 mial juz 3 letnie doswiadczenie z psychodelikami w 2014 walil oksykodon i mefa
nie, to nie wina toncia
https://www.youtube.com/watch?v=kR6uZk9InfI
a ich wspolny projekt na pewno bylby ciekawy, jakby mial szanse powstac
nie, to nie wina toncia
https://www.youtube.com/watch?v=kR6uZk9InfI
a ich wspolny projekt na pewno bylby ciekawy, jakby mial szanse powstac
Ostatnio zmieniony 30 paź 2019, 8:56 przez ogkush, łącznie zmieniany 1 raz.
baqlashan pisze: przyszedł belmondo i każdy wybraniec od razu skminił że on obiektywnie jest najlepszy, nie widzisz to znaczy że nie doznałeś wizji, nie jesteś po prostu wrażliwy na tak subtelnie tętniące zajebistością i ogładą piękno
sorry za odkop, ale dopiero teraz nadrobiłem xDDrakieta_rakieta pisze: ↑28 paź 2019, 11:48 Mam pytanie, czy któryś z użytkowników Ślizgawki wybiera się 2.11 na koncert na Chłodną wyjaśnić sobie osobiście z panem Tonciem jego wpływ na przebieg życia rapera ZiołoZioło i porozmawiać sobie z nim kulturalnie odnośnie jego wpływu na polską nie tylko rapową młodzież?
rakieta jaki ty kurwa jesteś najgorszy, jebnij się w łeb zanim coś takiego napiszesz - stary dziad a kurwa głupi xD
https://www.instagram.com/runiekslg/FPN pisze:Teraz w bangerku będzie można follow upować 2cztery7, gdzie nawijali, że Pjus głuchy. My będziemy mogli nawinąć, że Runiek ślepy, a postuje ciągle
- rakieta_rakieta
runieczku błagam cię zbastuj z inwektywami, spokojnie spokojnie. Nie namawiam przecież do nienawiści, na luzaczku, czillruniek pisze: ↑04 lis 2019, 10:25 ZiołoZioło i porozmawiać sobie z nim kulturalnie odnośnie jego wpływu na polską nie tylko rapową młodzież?
sorry za odkop, ale dopiero teraz nadrobiłem xDD
rakieta jaki ty kurwa jesteś najgorszy, jebnij się w łeb zanim coś takiego napiszesz - stary dziad a kurwa głupi xD
Je suis Polonaise, so all i need is vodka, i może miłość
- ToMojaStaraKsywka
jak Tnc coś tu zawinił to weź się puknij w ten pusty łeb.
Ja pierdole, cpac z nudow twarde narkotyki, widzisz, caly czas w to brniesz, tj. domyslanie sie co siedzialo w jego glowie. Prawa jest taka, ze chuja wiesz i potwierdza to wklejony cytat o depresji i anhedonii, tzn, z nudow nie zaczyna sie cpac twardych narkotykow. Gardz sobie nim dalej, bo tak latwo kims gardzic kiedy nie ma sie pojecia o nim samym, bardzo madre, ten kolejny cytat to potwierdza, Ziolo nawet nie myslal, ze w kilka lat mozna sie stoczyc do poziomu czlowieka przegranego, moze ciebie to spotka, albo kogos z twoich bliskich, wtedy pewnie tez bedziesz nim gardzil, bo sobie nie poradzil z zyciem.banosexa pisze: ↑27 paź 2019, 17:49
Masz rację to wszystko wina użytkowników, że się z niego śmiali i kazali mu iść do pracy (!) zamiast żebrać w internecie hajs na narko.
Znalem typa z jednego numeru i kilku bitów ale po tym co znalazłem na necie muszę stwierdzić, że to był jebany egoista. Ćpanie z nudów twardych narkotyków, wyjebanie na hajsy najbliższych a potem samobój-nie mam nić oprócz pogardy dla niego, jak to było jak to nawinął
"śmieję się z bezdomnych, meneli i ćpunów"
Nie miał pojęcia że dawanie po kablach może się źle skończyć...? Och.
Biegnę ostrzec rodzinę i bliskich.
Izrael wciąż okupuje Palestynę
Amerykański rząd to żenujące świnie
Nie lubi Polaków raper Eminem
Dla mnie jest tylko żenującym skurwysynem
Amerykański rząd to żenujące świnie
Nie lubi Polaków raper Eminem
Dla mnie jest tylko żenującym skurwysynem
- formaszczytu
Jak wali się po kablach z głową to i owszem. Na hyperrealu jest szlachetny użytkownik który jak w tym memie, wali po kablach od solidarności. Ma jakoś niedługo 60 lat, żyje i ma się dobrze. Z kolei jeszcze inna użytkowniczka wali jakieś +-20 lat ze względu na chorobę nowotworową. Nic nie jest czarno-białe, ludzie.
- KillerCroc
Co to w ogóle znaczy walić po kablach z głową?
Nie przesadzacie czasem? Ja tam rozumiem że idea - wszystko jest dla ludzi niektórym się za bardzo wbiła w banie ale mimo wszystko pewne rzeczy należy zwalczać w zarodku i sądzę że walenie helupy to jest dokładnie ta rzecz, jeszcze pewnie zaraz dojdzie tekst że wcale nie jest uzależniony i jakby chciał to by odstawił z dnia na dzień ale po co jak ma sie dobrze
Nie przesadzacie czasem? Ja tam rozumiem że idea - wszystko jest dla ludzi niektórym się za bardzo wbiła w banie ale mimo wszystko pewne rzeczy należy zwalczać w zarodku i sądzę że walenie helupy to jest dokładnie ta rzecz, jeszcze pewnie zaraz dojdzie tekst że wcale nie jest uzależniony i jakby chciał to by odstawił z dnia na dzień ale po co jak ma sie dobrze
Gdybym urodził się gdzieś indziej miałbym szansę...
- zemsta1kadluba
formaszczytu, rzucasz dowodami anegdotycznymi, które nie mają zbyt dużej wartości. Walenie po kablach nie jest wcale takie szkodliwe, bo znam kogoś, kto wali od 40 lat i nic mu nie jest.
Jazda autostradą pod prąd nie jest wcale taka niebezpieczna, bo znam kogoś, kto jechał, i nic mu się nie stało.
W Warszawie wcale nie ma korków, bo byłem tam kiedyś i przejechałem przez centrum bez żadnego problemu.
Jazda autostradą pod prąd nie jest wcale taka niebezpieczna, bo znam kogoś, kto jechał, i nic mu się nie stało.
W Warszawie wcale nie ma korków, bo byłem tam kiedyś i przejechałem przez centrum bez żadnego problemu.
Kupię UNDADASEA – Undaground Mixtape
-
MalinowyJogurt
Walenie po kablach z głową XDD może napiszesz, że jeździć po pijaku też można z głową, bo Andrzej z jakiejś wichury pod Radomiem jeździ po kielonie już od 40 lat i się nie rozjebał?
Jak masz rozum to nie ćpasz i tyle. Weźcie się zamknijcie w tym swoim złamanym cpunskim świecie i nie wkrecajcie ludziom, że to może być spoko. Ty formaszczytu udajesz taką ogarniętą, która to przeszła i ma rozum i jest bezpieczna a chuja prawda. Wybielasz tych cpunow jak tylko się da. Mam przed oczami obraz alkoholika który mówi że w sumie już nie wali pół litra wody codziennie, tylko po 3 kielony i jeszcze czasami żonie przyjebie, no ale kocha i już się ogarnął i możecie pić z umiarem
Jak masz rozum to nie ćpasz i tyle. Weźcie się zamknijcie w tym swoim złamanym cpunskim świecie i nie wkrecajcie ludziom, że to może być spoko. Ty formaszczytu udajesz taką ogarniętą, która to przeszła i ma rozum i jest bezpieczna a chuja prawda. Wybielasz tych cpunow jak tylko się da. Mam przed oczami obraz alkoholika który mówi że w sumie już nie wali pół litra wody codziennie, tylko po 3 kielony i jeszcze czasami żonie przyjebie, no ale kocha i już się ogarnął i możecie pić z umiarem