Ćpuńskie dramy

Płyty, zapowiedzi materiałów, dyskusje na temat raperów i producentów z naszej rodzimej sceny.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika

Re: Ćpuńskie dramy

Post autor: #23 »

formaszczytu pisze: 23 paź 2019, 23:45 Później to jest kwestia walki psychicznej. Szczerze, kurwa, jakbym miała policzyć ile razy on rzucał to bym się pogubiła po pierwszych 10.
jest coś takiego jak uzależnienie psychiczne...
It's got a hold on me the streets won't let me go I'm in love
Ezio_Wroclaw pisze: 05 wrz 2019, 10:10 Jeszcze mi kot o 4.40 wskoczył na mordę, jedyne pussy co tam ostatnio siada.
Awatar użytkownika
przedszkolanek

Post autor: przedszkolanek »

formaszczytu pisze: 23 paź 2019, 23:45 Mój były/obecny narzeczony mu klepał kilka lat bity i doświadczał jego "przyjaźni"
o, czyli zgadłem
Graf

Post autor: Graf »

formaszczytu pisze: 23 paź 2019, 22:52 Od 1:17 masz go z profilu, jak ktoś kilka tematów do tyłu pisał-ma kurewne zakola.
https://youtu.be/a8ZI_cJ2y8w
tobie narkomanko od dragów pieprzy się już zasób słów, czy od zawsze bylas na tyle tępa, by nie wiedziec co oznacza „z profilu”?
frontkick pisze: cały kraj sie jara poza jedna jedyna wioska nieugietych galów sluchajacych belmondziarza i sentino
Awatar użytkownika
SWN
Administrator

Post autor: SWN »

Niestety kolejna przerwa.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
adriee

Re: Zioło

Post autor: adriee »

Tonciu nie miał żadnego wpływu na pozamuzyczne wybryki Michała, no już nie pierdolcie. Widzieli się dwa razy xD
Awatar użytkownika
ogkush

Post autor: ogkush »

w 2010 mial juz 3 letnie doswiadczenie z psychodelikami w 2014 walil oksykodon i mefa
nie, to nie wina toncia

https://www.youtube.com/watch?v=kR6uZk9InfI

a ich wspolny projekt na pewno bylby ciekawy, jakby mial szanse powstac
Ostatnio zmieniony 30 paź 2019, 8:56 przez ogkush, łącznie zmieniany 1 raz.
baqlashan pisze: przyszedł belmondo i każdy wybraniec od razu skminił że on obiektywnie jest najlepszy, nie widzisz to znaczy że nie doznałeś wizji, nie jesteś po prostu wrażliwy na tak subtelnie tętniące zajebistością i ogładą piękno
2ps__

Post autor: 2ps__ »

wina toncia XD
hiwitch88

Post autor: hiwitch88 »

zróbcie imprezę a za hajs edukujcie dzieciaki oto co
Awatar użytkownika
runiek

Post autor: runiek »

rakieta_rakieta pisze: 28 paź 2019, 11:48 Mam pytanie, czy któryś z użytkowników Ślizgawki wybiera się 2.11 na koncert na Chłodną wyjaśnić sobie osobiście z panem Tonciem jego wpływ na przebieg życia rapera ZiołoZioło i porozmawiać sobie z nim kulturalnie odnośnie jego wpływu na polską nie tylko rapową młodzież?
sorry za odkop, ale dopiero teraz nadrobiłem xDD

rakieta jaki ty kurwa jesteś najgorszy, jebnij się w łeb zanim coś takiego napiszesz - stary dziad a kurwa głupi xD
FPN pisze:Teraz w bangerku będzie można follow upować 2cztery7, gdzie nawijali, że Pjus głuchy. My będziemy mogli nawinąć, że Runiek ślepy, a postuje ciągle
https://www.instagram.com/runiekslg/
Awatar użytkownika
rakieta_rakieta

Post autor: rakieta_rakieta »

runiek pisze: 04 lis 2019, 10:25 ZiołoZioło i porozmawiać sobie z nim kulturalnie odnośnie jego wpływu na polską nie tylko rapową młodzież?

sorry za odkop, ale dopiero teraz nadrobiłem xDD

rakieta jaki ty kurwa jesteś najgorszy, jebnij się w łeb zanim coś takiego napiszesz - stary dziad a kurwa głupi xD
runieczku błagam cię zbastuj z inwektywami, spokojnie spokojnie. Nie namawiam przecież do nienawiści, na luzaczku, czill
Je suis Polonaise, so all i need is vodka, i może miłość
Awatar użytkownika
ToMojaStaraKsywka

Post autor: ToMojaStaraKsywka »

jak Tnc coś tu zawinił to weź się puknij w ten pusty łeb.
nerka

Post autor: nerka »

banosexa pisze: 27 paź 2019, 17:49
Masz rację to wszystko wina użytkowników, że się z niego śmiali i kazali mu iść do pracy (!) zamiast żebrać w internecie hajs na narko.

Znalem typa z jednego numeru i kilku bitów ale po tym co znalazłem na necie muszę stwierdzić, że to był jebany egoista. Ćpanie z nudów twardych narkotyków, wyjebanie na hajsy najbliższych a potem samobój-nie mam nić oprócz pogardy dla niego, jak to było jak to nawinął
"śmieję się z bezdomnych, meneli i ćpunów"
Ja pierdole, cpac z nudow twarde narkotyki, widzisz, caly czas w to brniesz, tj. domyslanie sie co siedzialo w jego glowie. Prawa jest taka, ze chuja wiesz i potwierdza to wklejony cytat o depresji i anhedonii, tzn, z nudow nie zaczyna sie cpac twardych narkotykow. Gardz sobie nim dalej, bo tak latwo kims gardzic kiedy nie ma sie pojecia o nim samym, bardzo madre, ten kolejny cytat to potwierdza, Ziolo nawet nie myslal, ze w kilka lat mozna sie stoczyc do poziomu czlowieka przegranego, moze ciebie to spotka, albo kogos z twoich bliskich, wtedy pewnie tez bedziesz nim gardzil, bo sobie nie poradzil z zyciem.
Awatar użytkownika
Luxair

Post autor: Luxair »

nerka pisze: 06 lis 2019, 20:11 Ziolo nawet nie myslal, ze w kilka lat mozna sie stoczyc do poziomu czlowieka przegranego, moze ciebie to spotka, albo kogos z twoich bliskich, wtedy pewnie tez bedziesz nim gardzil, bo sobie nie poradzil z zyciem.
Nie miał pojęcia że dawanie po kablach może się źle skończyć...? Och.
Biegnę ostrzec rodzinę i bliskich.
Izrael wciąż okupuje Palestynę
Amerykański rząd to żenujące świnie
Nie lubi Polaków raper Eminem
Dla mnie jest tylko żenującym skurwysynem
nerka

Post autor: nerka »

Odnosze sie do cytowanego wczesniej wersu sprzed kilku lat, wtedy chyba jeszcze nie walil po kablach
Awatar użytkownika
formaszczytu

Post autor: formaszczytu »

Jak wali się po kablach z głową to i owszem. Na hyperrealu jest szlachetny użytkownik który jak w tym memie, wali po kablach od solidarności. Ma jakoś niedługo 60 lat, żyje i ma się dobrze. Z kolei jeszcze inna użytkowniczka wali jakieś +-20 lat ze względu na chorobę nowotworową. Nic nie jest czarno-białe, ludzie.
Bolo pisze: 08 maja 2020, 22:44 Forma przeora ci życie i pole.
https://www.last.fm/pl/user/parodyofzombie
https://www.instagram.com/deprawacja/
Awatar użytkownika
KillerCroc

Post autor: KillerCroc »

Co to w ogóle znaczy walić po kablach z głową? :lol:

Nie przesadzacie czasem? Ja tam rozumiem że idea - wszystko jest dla ludzi niektórym się za bardzo wbiła w banie ale mimo wszystko pewne rzeczy należy zwalczać w zarodku i sądzę że walenie helupy to jest dokładnie ta rzecz, jeszcze pewnie zaraz dojdzie tekst że wcale nie jest uzależniony i jakby chciał to by odstawił z dnia na dzień ale po co jak ma sie dobrze :bowdown:
Gdybym urodził się gdzieś indziej miałbym szansę...
Awatar użytkownika
zemsta1kadluba

Post autor: zemsta1kadluba »

na pewno ma się zajebiście waląc po kablach od 40 lat xDDDDDD
mołpy są kozackie
Awatar użytkownika
Luxair

Post autor: Luxair »

Wąchanie kleju z głową
Izrael wciąż okupuje Palestynę
Amerykański rząd to żenujące świnie
Nie lubi Polaków raper Eminem
Dla mnie jest tylko żenującym skurwysynem
Suseł
PRZEPROŚCIE MEZO

Post autor: Suseł »

formaszczytu, rzucasz dowodami anegdotycznymi, które nie mają zbyt dużej wartości. Walenie po kablach nie jest wcale takie szkodliwe, bo znam kogoś, kto wali od 40 lat i nic mu nie jest.
Jazda autostradą pod prąd nie jest wcale taka niebezpieczna, bo znam kogoś, kto jechał, i nic mu się nie stało.
W Warszawie wcale nie ma korków, bo byłem tam kiedyś i przejechałem przez centrum bez żadnego problemu.
Kupię UNDADASEA – Undaground Mixtape
MalinowyJogurt

Post autor: MalinowyJogurt »

Walenie po kablach z głową XDD może napiszesz, że jeździć po pijaku też można z głową, bo Andrzej z jakiejś wichury pod Radomiem jeździ po kielonie już od 40 lat i się nie rozjebał?

Jak masz rozum to nie ćpasz i tyle. Weźcie się zamknijcie w tym swoim złamanym cpunskim świecie i nie wkrecajcie ludziom, że to może być spoko. Ty formaszczytu udajesz taką ogarniętą, która to przeszła i ma rozum i jest bezpieczna a chuja prawda. Wybielasz tych cpunow jak tylko się da. Mam przed oczami obraz alkoholika który mówi że w sumie już nie wali pół litra wody codziennie, tylko po 3 kielony i jeszcze czasami żonie przyjebie, no ale kocha i już się ogarnął i możecie pić z umiarem
Zablokowany