Ten Typ Mes - Bukowski (2025)
Re: Ten Typ Mes - TBA (2025) [zapowiedź]

dosłownie sprzed chwili relacja, jak chciałem wejść drugi raz to już nie było
a cos jeszcze Mes tam gadał czy nagle się Tedzikowi wyśniło jak go trochę ludzi pocisnęło?
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Jakieś 10 lat za pozno na ten pojedynek.
Ale w sumie i tak trochę czekam
Ale w sumie i tak trochę czekam
Szybciej na szalonego Zelmera cos wypuści
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
- gods bidness
Skoro usunął, to pewnie jednak zmienił zdanie i nie nagra. Albo nagra, ale nie wypuści (ale niech Mes wie, że nagrał i żeby sobie nie myślał).
tak szczerze to troche prawdy w tym, jedna delikatna w sumie wzmianka o temacie juz i tak dawno walcowanym to moze rzeczywiscie troche malo, zeby rozkrecac z tego beef
ale moze ja jestem juz stary i malo hiphopowy i troche mnie bawi caly koncept klocenia sie poprzez ukladanie rymowanek pod muzyczke
no, ale pamiętaj, że u płomienia była jeszcze chujowsza zaczepka.
ale może ja niepotrzebnie oczekuję jakiegoś beefu u starszych wyjadaczy. poza tym męczy mnie już pisanie oświadczeń zamiast nagrać normalnie trakulca
zresztą obaj by teraz na tym zyskali. jeden wydał nową płytę, drugi zaraz wydaje
ale może ja niepotrzebnie oczekuję jakiegoś beefu u starszych wyjadaczy. poza tym męczy mnie już pisanie oświadczeń zamiast nagrać normalnie trakulca
zresztą obaj by teraz na tym zyskali. jeden wydał nową płytę, drugi zaraz wydaje
- Moltisanti
Jaca sledzi każde gówno w necie i na pewno ogladal to kołczingowe wystąpienie mesa na scenie wiec pole do pocisków jest spore bo mes dostarcza amunicji co rusz. Ja tam czekam. Odpowiedź mesa to na bank bedzie jakas turbożenada, na co też czekam.
Oby cos z tego wyszło, może być ciekawie
Ech, przydałby się użytkownik @cykloped.
Mes przesłuchał dissy na tych opóźnionych w rozwoju chłopaków i poszła zaczepka na reaktywację kariery. Tylko, że to się nie uda.
Mes przesłuchał dissy na tych opóźnionych w rozwoju chłopaków i poszła zaczepka na reaktywację kariery. Tylko, że to się nie uda.
- FruitOffTheWall
podobno jaca wyruchał mesa na zioło
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
- Bryx Fenrir
Nad czym tu kminić, jak pójdą w wymianę skillsow to Mes go zje, ale jest duża szansa, że Mes zacznie kombinować zamiast rapować, udowadniac jaki to on jest ponad, a wtedy Tede może go rozjebał, notabene bardzo chciałbym tego beefu dziadków i team Mes ogólnie, ale wcale Tedemu nie odbieram możliwości wygrania
Najlepsze co może z tego wyjść, to że Tede wspomni Peję, a ten odpowie, Mes vs Tede to jak white widow kontra ten drugi, tylko starsi
cztery żubry i dwie kurwy