Ten Typ Mes - Bukowski (2025)
Re: Ten Typ Mes - TBA (2025) [zapowiedź]
Rzuca ksywy bo to normalna reakcja zwierzęcia zagonionego do rogu, pod tym względem akurat miła odmiana po dwóch dekadach z kalkulatorem w lapie
no gosc pedantycznie dbal o swoj wizerunek, przy tym kopał głównie leżących typu jakiś Mezo czy Tede a podlizywał się wszelkim Chadom i Pejom
mam nadzieje, ze z tytulem albumu to nie prowo i naprawde bedzie Bukowski
mam nadzieje, ze z tytulem albumu to nie prowo i naprawde bedzie Bukowski
bedzie bo sam tak napisal w opisie kawalka na youtube
Wiadomo kiedy ta płyta wyjdzie?
You tell me that nothing matters
You're just fucking scared
You're just fucking scared
- Oportunistycznyebaka
Top 10 najchujowszych nazw płyt, ja zaczynam:
1. Filipek - młody Bukowski
2. Mes - bukowski
1. Filipek - młody Bukowski
2. Mes - bukowski
A propos Bukowski - bardzo poczytny w liceum
Co jest kurwa żałosne jak potyczki pionierów
Po piętnastu dwudziestu latach dają zwrotki, że idź w pizdu
Na szesnastu lata lepiej użytkownik ślizgu ślizgawka.eu
Co jest kurwa żałosne jak potyczki pionierów
Po piętnastu dwudziestu latach dają zwrotki, że idź w pizdu
Na szesnastu lata lepiej użytkownik ślizgu ślizgawka.eu
Premiera albumu pt. "Bukowski" planowana jest na przedwakacyjny okres 2025.cykloped pisze:Wiadomo kiedy ta płyta wyjdzie?
Wielkie 5 dla Ciebie
Bicik jest dojebany. Ale pierwsze skojarzenie, przez linie basową to
A propos, zawsze mi się wydawalo, ze może ludzie nie zlapali tego wersu, ale chodzi mniej więcej o to, ze czytanie Bukowskiego przez licealistów jest żenujące na tej samej zasadzie co powiedzmy dzieciaki jarające się rapem, ze względu na przekleństwa, myśląc, ze to jest w tym najfajniejsze
Tytuł jest mesowy, jeszcze kapelusz i będzie Zamach 2.0, piękne czasy, a myslalem ze hip chop już umar
Faktycznie, ale tego nie znałem
Ale to żadna przypierdolka, tylko pierwsze skojarzenie. Pozdro Magiera. Kiedyś coś zrobimy, wierze.
zajebisty numer pozdrawiam
Myślę, że błędnie interpretujesz jego postać i pozycję na scenie.
Mes zawsze cieszył się sporym szacunkiem na scenie. Pamiętam lata, kiedy był goscinnie na co trzeciej płycie w mainstreamie, bo taki był na niego hajp.
To Chada go zaprosił na gościnke, trzymał z Pyskatym, Pihem, z Peją grał trasę. To nie byl jakis tam B.R.O, który mimo że miał skillsy to byl bananowym dzieckiem któremu wujek kupił studio.
A co do wizerunku to może byl zjebany swego czasu przez kapelutki i cygaretki, ale przynajmniej był jakiś (oczywiście wspomniany okres to byla ostra żenada)
DODA DZWOŃ PO TE KURWA TEKSTY
- Cz4rny1337
- Moderator
haha, a Fifi by odpowiedział? Wyobrażacie sobie go jako buńczucznego gracza w beefie?
bo jacek jak zwykle sie pewnie go obsra, to jednak nie WSZ
bo jacek jak zwykle sie pewnie go obsra, to jednak nie WSZ

- Moltisanti
Mlody fifi robię rapy i gram w wyższej lidze
Ciebie zostawiła baby mama ja podaje Lis Idze
Łoł
Ciebie zostawiła baby mama ja podaje Lis Idze
Łoł
twoja fura pachnie jak ostatnie dni libacji
mes na oiomie mes na oioimie
mes na oiomie mes na oioimie
Myślę, że fifi by Mesa zjadł i wysrał, zresztą juz raz go zaczepił, gdy tamten reklamowal EB, pamiętam że Typ wtedy wysmarowal posta na fb, spiął się ostro wtedy. Pisal cos w stylu czy Fifi juz reklamuje paznokcie czy cos w tym rodzaju 
DODA DZWOŃ PO TE KURWA TEKSTY
i ta "naprawdę duża rzecz" to był ten klip 360, ta? w huj się zapisało w historii teledysków xdZa chwilę wyjdzie coś naprawdę dużego we współpracy z EB i nie mogę się doczekać aż podzielę się tym z Wami! Lubię pisać na zadany temat, jeśli go czuję - czy to dla Korteza czy EB - więc przyszło mi to bez trudu. Zrobiłem sobie też do tego numeru bit. Z kolei EB tak dosoli budżet klipu i koncertu, że zapewniam Was, wydarzenie zapisze się w historii teledysków i to capslockiem! Od lat współpracuję z markami, których produkty cenię i biorę za to hajs. Czy Wam to odpowiada - ocenicie sami. Wiadomo, że ostatnio temat znów zrobił się głośny po zwrotce Taco; no cóż, co kto lubi! Pozdro Filip, będziemy bacznie przyglądać się Twoim wyborom w przyszłości (co tam było w ostatnim klipie, Asics i Indigo paznokcie?;)
Dodano po 39 sekundach:
ale to w sumie ciekawy wątek, bo temat sprzed 8 lat i dalej w Mesiku siedzi xd