Ten Typ Mes - Bukowski (2025)
Re: Ten Typ Mes - TBA (2025) [zapowiedź]
max rok i wjeżdża ten typ mes vs pasut w oktagonie
- the badman
- Artysta
Jeden z moich ulubionych raperów, nr 4 mojego Last.fm. Ale przykro się na to patrzy i tego słucha. Jak to nie fituje z kawałkiem Alkopoligamia 2013, masakra. Zwłaszcza że wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują że to wina bucowatości Mesa. W tej formie i argumentacji to by przegrał beef ze Skolimem więc nie wiem po co Tede miałby się odzywać
chłop jest skończony pod każdym względem i nawet nie żal
Czekam az Stasiak odpowie dissem i filmikiem w stylu Oskara Pam Pam
Co powiedziałabyś na nockę u mnie?
Mógłbym Ci kupić bardzo ładną suknię
Za kolejnym razem już jakoś pójdzie
Bo lubisz pieniądze, a ja pieniędzmi się zajmuję głównie
Mógłbym Ci kupić bardzo ładną suknię
Za kolejnym razem już jakoś pójdzie
Bo lubisz pieniądze, a ja pieniędzmi się zajmuję głównie
te pierwsze dwa wersy to niezly facepalm, a dalej jest niewiele lepiej. Ktore wersy na ex Olka? Ktos dobrze napisal ze bit jakby wyciagniety z pendriva z przed 15 lat
gdzie jest rap ktory kiedys gral tak mocno ze trzymales kumpla zeby nie chcial wpasc w policje
@pearl harbor oceń diss na palucha w tym kawalku
- Oportunistycznyebaka
Ten Typ Mes nie pokłóć się z każdym challenge *UWAGA TRUDNE*
-
pearl harbor
- Zbanowany
Paluch chorym nie odpowiada, na tym polega odpowiedzialność.
Bortwick ma tu rację niestety, bo przy mesie Pan Paluch to artysta bez skazy na wizerunku, mes jak to czytasz daj se spokój bo wstyd na stare lata
I rot in this dread, my only world's the one in my head
I hate psychotherapists, I walk amongst walking dead

I hate psychotherapists, I walk amongst walking dead
Spoiler

- the badman
- Artysta
Przecież wywiad u Kuby Wojewódzkiego to skaza na wizerunku na poziomie tego kawałka. Siebie warci
komentarze na ślizgu jak zwykle zupełnie nieproporcjonalne do skali zjawiska. ten numer jest taki jaki jest mes. balansuje na pograniczu ciekawych eksperymentów a asłuchalnej wiochy, nic więcej. było parę ciekawych flowów, i było parę całkowicie pokracznych. refren tragiczny. patent z przerysowanym akcentowaniem na wielokrotne rymy (i sama jakość tych rymów) śmierdzi jakimś starym vnmem, ale no, to pewnie zamierzone, bo nie posądzałbym meska o bycie nieosłuchanym kasztanem który nie wie co się z czym je w tej muzyce. reasumując - to jest po prostu eksperymentujący wieśniak, który po raz kolejny wieśniacko eksperymentuje. ale eksperymentuje, i to jest dobre. na pewno ciekawsze niż ktokolwiek z jego rocznika w 2025. a bicik nawet spoko.
You tell me that nothing matters
You're just fucking scared
You're just fucking scared
- gods bidness
Dobry bit, dobry rap. Nie wiem o co chodzi krytykantom.
Ten Typ Mes D.A.J.E. O.S.T.R.O. P.O.P.A.L.I.Ć!
Dodano po 21 minutach 46 sekundach:
Znaczy widać, że to taki polski Kendrick teraz podzielony przez ASAP Ferg czy coś tam, ale to dalej lepszy Mes niż ten truskulowo-jazzowo-hipsterski i przeartyzowane kawałki.
Linijki właśnie dobrze, że są prostackie i nie przeoverthinkowane, bo raz że to niemodne, dwa że on już takie udowodnił i teraz może dawać grubiańsko-wieśniackie na większym spontanie, zwłaszcza, że to co mu najbardziej szkodziło to ucieczka w przeintelektualizowanie i publicystykę.
Jeszcze a propos dissów, to ten wers, że tam kogoś robił nie chuj a paluch, to nie jest o jakimś producencie z BOR records? Kłócił się z jakimś kilka miesięcy temu, ale pewnie coś pojebałem.
Ten Typ Mes D.A.J.E. O.S.T.R.O. P.O.P.A.L.I.Ć!
Dodano po 21 minutach 46 sekundach:
Znaczy widać, że to taki polski Kendrick teraz podzielony przez ASAP Ferg czy coś tam, ale to dalej lepszy Mes niż ten truskulowo-jazzowo-hipsterski i przeartyzowane kawałki.
Linijki właśnie dobrze, że są prostackie i nie przeoverthinkowane, bo raz że to niemodne, dwa że on już takie udowodnił i teraz może dawać grubiańsko-wieśniackie na większym spontanie, zwłaszcza, że to co mu najbardziej szkodziło to ucieczka w przeintelektualizowanie i publicystykę.
Jeszcze a propos dissów, to ten wers, że tam kogoś robił nie chuj a paluch, to nie jest o jakimś producencie z BOR records? Kłócił się z jakimś kilka miesięcy temu, ale pewnie coś pojebałem.
- the badman
- Artysta
Ale wers o czymś w piździe jest po prostu prostacki albo jechanie Tycjany
Jakaś dziennikarka pseudo jest jechana przez "topowego" rapera w PL za fabrykowanie screenów
Pewnie do niej pisał jak był z bejbi mamą i teraz się pruje na tracku
Pewnie do niej pisał jak był z bejbi mamą i teraz się pruje na tracku
- amyoplasia
zostawiam taktyka, bo tu się szykują legendarne tejki jak za najlepszych czasów na nitce "ćpuńskie dramy" 
dupiszcze cienizna w tym klipie
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
jedna chyba nawet trans, ale to już musiałby ocenić specjalista co spierdolił z forum jak kiedyś mes przed nim z facebooka
na mnie Stonka
na ziomalu kaf-tan
na ziomalu kaf-tan
- gods bidness
Ktoś napisał, że SoDrumatic jest ze Szczytna, a on z Mesem robił jakieś kawałki, a widzę, że pełno robił z Paluchem, więc to może o nim i o tym, że to Paluch go stworzył, o ile ten wers o paluchu nie jest tylko o tym, że ktoś jest robiony palcem, a ma drugie dno.gods bidness pisze: ↑04 kwie 2025, 19:49 Jeszcze a propos dissów, to ten wers, że tam kogoś robił nie chuj a paluch, to nie jest o jakimś producencie z BOR records? Kłócił się z jakimś kilka miesięcy temu, ale pewnie coś pojebałem.
go-go-go-gods bidness ten typ mes
Stupid poor people, stupid poor people
I've got more money than you
They can't even afford food!
I've got more money than you
They can't even afford food!