Ten Typ Mes - Bukowski (2025)
Re: Ten Typ Mes - TBA (2025) [zapowiedź]
hahahahahahahahaaha XD
Jezu, to przeciąganieeeeeeeee
Brazilian rush hour commuters
Sold out organic kombucha
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
Pierwsza zwrotka z tymi panczlajnami pokroju wsadź se w pizdeee w zestawieniu z eJayowym bitem to szczytowe osiągnięcie podgatunku rapu o zjadaniu MCs jak pacman
Pochwała za faktycznie uderzenie po ksywach i to tych pierwszo-drugo rzędnych, pytanie czy ktokolwiek ma po co odpowiadać w 2025 Temu Typu Mesu
Pochwała za faktycznie uderzenie po ksywach i to tych pierwszo-drugo rzędnych, pytanie czy ktokolwiek ma po co odpowiadać w 2025 Temu Typu Mesu
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
no i właśnie jak człowiek już się cieszy, że może Jacek nie straci rozumu i odpowie komuś poważniejszemu niż WSZ czy Suja z Tomkiem Olejnikiem to przychodzi ten argument jako idealna dla niego wymówka: kim jest jest Mes by mu odpowiadać w 2025? typ nie koncertuje od 5 lat i w zasadzie jest tam gdzie Eldo, w nostalgicznych wspomnieniach dawnych fanów
jeśli to faktycznie linijka w tedego to myślę, że odpowie.
a o co chodzi z linijką w taco?
a o co chodzi z linijką w taco?
O różnicę wieku między nim a Lisówną
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
absolutnie dla beki i kolejnej dawki tryhardu, krindżu, karykaturalnego prężenia muskułów, być może wysłania oponenta na kolejny odwyk - brzmi sensownie dla kogoś, kto chciałby zaszkodzić temu typu, wspomniany przez uż wyżej Eldo ma na dzień dzisiejszy zerową wartość autodestrukcyjną, upadek Mesa jeszcze interesuje kilka osób (ze ślizgawki)
weź ktoś wypisz kogo on tam zaczepia i o chuj mu chodzi, bo ciężko się tego bełkotu słucha

Spoiler

A co chodzi że Mes w śmietniku zmieniających się poglądów ma jeden constant: stosunek do policji godny prawdziwego ulicznika, na pewno jakby mu ktoś porysował jego super furkęęęę największą miłość to by zadzwonił na 997.
Jak słuchałem to najbardziej mnie zastanowiły te linijki do Tycjany. Kojarzy ktos cała akcje?Konfident pisze: ↑04 kwie 2025, 10:27 I źle się zachowała Tycjana, chłopców zwabia
Potem screenuje DMy, je ręcznie przerabia?
linijki w Tycjane z newonce
To nie offensive lala, bez pretensji lala
Bo tu nie Filip, ja tylko pełnoletnie
linijki w Taco
I nie Jacek, na psiarni rozumu nie tracę
linijka w TEDE
Swoją drogę laska, która jest dziennikarka juz drugi raz jest wymieniona przez rapera, przypomnę ze Pikers nawinal niegdyś "kręci mnie bardziej niz Tycjana z newonce", co oczywiscie nie było żadnym dissem, a wręcz przeciwnie
DODA DZWOŃ PO TE KURWA TEKSTY
może Mes przyspermił do niej na DMkach, temat wyciekł do bejbi mamy i tak powstał materiał na płytę
no i jeszcze mamy diss na ex Olka z którym jadłby cyjankali ale tylko wojna może przyjaźń spalić
kurwa ale on tragicznie płynie już nie wspominając o wersach, ten bit by się jeszcze obronił w miare nawet przy jakimś w miare średnim raperze imo, ale no całościowo tragedia
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Haha props dla tego kto uzupełnił na geniusie xd
Ale te niby dissy to też śmieszne w chuj:
- z Taco o bajerowanie małolaty internet się śmieje już kilka lat,
- Tede strzelający z dupy na psach to też nic nowego,
- jakaś randomowa laska z newonce,
- Stasiak (nawet nie będący raperem) zdradzający babę i sprzedanie jej z imienia i nazwiska,
- "kurwitek" xD
- "pancze" o ogórkach w cipie i sygnet w twojej starej xD
Nie no, tragedia. Nie da się tego w żaden sposób obronić
- z Taco o bajerowanie małolaty internet się śmieje już kilka lat,
- Tede strzelający z dupy na psach to też nic nowego,
- jakaś randomowa laska z newonce,
- Stasiak (nawet nie będący raperem) zdradzający babę i sprzedanie jej z imienia i nazwiska,
- "kurwitek" xD
- "pancze" o ogórkach w cipie i sygnet w twojej starej xD
Nie no, tragedia. Nie da się tego w żaden sposób obronić
O co mu chodzi z Pultuskiem btw?
Mesa i Lerka za robienie burd na mieście ponad 20 lat temu przekopali policjanci + z tego co pamiętam jeszcze się na niego odlali, więc ta nienawiść pewnie stąd.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
-
nescafeklasyg
Sporo mes ma tych incydentów moczowych
ale słabe. tzn. dzieje się tam momentami coś ciekawego we flow, ale nawet w tym aspekcie czuć, że coś tu się wypaliło i jest potrzeba kombinowania za wszelką cenę, podczas gdy to po prostu nie brzmi, jest wysilone, a jednocześnie nie ma charakteru. pancze słabiutkie, przy tej grze słownej z puszczą kampinowską skręciło mnie z krindżu. no i ten bit, jprdl, jak można było od jednego z najlepszych bitmejkerów w historii pl hh przyjąć taki obmierzły odrzut z najniższej szuflady?
do wyjebania całość.
a przecież jeszcze na końcówce 2022 potrafił zasolić dojebnego traczka w starym stylu z fajnymi linijkami (vide Ten Typ'22).
do wyjebania całość.
a przecież jeszcze na końcówce 2022 potrafił zasolić dojebnego traczka w starym stylu z fajnymi linijkami (vide Ten Typ'22).
Erę panczy o puszczach rozpoczął i zakończył VNM w 2007, szanujmy się
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
-
bobermann3000