Daily Grind
Re: Daily Grind
To zdjęcie jest hiphopowe w chuj, hiphopowe na rok 2025.
Walenie konia pod pana co mieszka w ameryce(wtf, co jest kurwa, serio kompleks zachodu dalej jeszcze zywy w tak duzej liczbie osob?) i zrobil przecietna robote? check
Robienie wielkiego wydarzenia na dlugo wczesniej? check
Robienie siana na merchu(zwiazanego kurwa ze zdjeciem xdd)? check
Nieproporcjonalny hajp do tego jak wyszlo? check
chlip chlip wy nie rozumiecie, trzeba szanowac, ze ktos cos zrobil, hurr durrr!!!! check
jest hiphop, ps zdjecie chujowe i nie uwazam, ze naleza sie propsy za checi
Walenie konia pod pana co mieszka w ameryce(wtf, co jest kurwa, serio kompleks zachodu dalej jeszcze zywy w tak duzej liczbie osob?) i zrobil przecietna robote? check
Robienie wielkiego wydarzenia na dlugo wczesniej? check
Robienie siana na merchu(zwiazanego kurwa ze zdjeciem xdd)? check
Nieproporcjonalny hajp do tego jak wyszlo? check
chlip chlip wy nie rozumiecie, trzeba szanowac, ze ktos cos zrobil, hurr durrr!!!! check
jest hiphop, ps zdjecie chujowe i nie uwazam, ze naleza sie propsy za checi
- gods bidness
Nie no, amerykańskie dużo lepsze, ale wraz z obróbką graficzną, czyli dużym napisem u góry i wymienieniem wszystkich na dole, jako plakat wygląda już dobrze. Dupy może nie urywa, ale nie popadajmy w skrajności.

Spoiler
No i brawo gods jeden skumał ocb.
Nie ma tragedii w wersji z tym napisem jak wyżej, ale to Hemp Gru po lewej niepotrzebnie tak wyszło przed szereg, kłuje to w oczy 
Dobra, kto najlepiej wypadł na zdjęciu?
Opiat jak Eazy-E po roku w Polsce
Kaen
Tomb jak na focie w gimnazjum
Penx nosferatu
Fu
Dodano po 4 minutach 11 sekundach:
Dj Chwiał jak Kononowicz
Kaen
Tomb jak na focie w gimnazjum
Penx nosferatu
Fu
Dodano po 4 minutach 11 sekundach:
Dj Chwiał jak Kononowicz
Jędker ściągnięty prosto z ławki na Śródmieściu południowym z 2004 roku
jesteś poszukiwany przez MOBBYN
Czepianie się że zdjęcie zrobił Piotr Sikora to jest szczyt ignorancji. On musiał zrobić to zdjęcie. Żenująca postawa, za nic macie kulturę. Pokolenie TikToka
- Hytry Wałek
Sram na tych Wacków a Kulturę mam w dupie Kiss My Ring
No cat can match me... I'm passing fastly. Who's half as nasty?
Dobrze że Patowi nie udało się z tym wernisażem, bo to dałoby kolejne pole do polewki dla hejterów 
- Moltisanti
Wyobraźcie sobie że to coś po lewej to jest okno balkonowe z zasłonami, wtedy ten magazyn to pokoj, a raperzy to takie małe ludziki z "King Size".
Haha kurwa teraz zobaczyłem że tam jest tez flexy2115 oraz kukle2115. Ciekawe czy pat każdemu raperowi mowil mordo jak masz jakichś ziomków co lubią rapowac to weź ich ze sobą xd wychodzi na to że 2115 i HG to 10% historii polskiego rapu
Haha kurwa teraz zobaczyłem że tam jest tez flexy2115 oraz kukle2115. Ciekawe czy pat każdemu raperowi mowil mordo jak masz jakichś ziomków co lubią rapowac to weź ich ze sobą xd wychodzi na to że 2115 i HG to 10% historii polskiego rapu
Stawiam że glupio bylo mówić Borkowi żeby nie brał kolegów z gangu. Kuqe już chociaż album ma na koncie a ten Flexxy 
Pierwsza myśl jak zobaczyłem foto, że każda kamera przemysłowa CCTV może zrobić takie samo.
Czytałem, że Liroy miał być, ale się trochę spóźnił i wszyscy szybko się rozeszli. Serio w dobie fotoszopa, nie dało się go tam jakoś wkleić? Ileż lepsze to ikoniczne zdjęcie mogłoby być gdyby jednak Liroy tam był.
Czytałem, że Liroy miał być, ale się trochę spóźnił i wszyscy szybko się rozeszli. Serio w dobie fotoszopa, nie dało się go tam jakoś wkleić? Ileż lepsze to ikoniczne zdjęcie mogłoby być gdyby jednak Liroy tam był.
Pat mówił że wklejanie go mijałoby się z celem, bo zaraz by mu 20 osób powiedziało że na chuj oni przyjeżdżali skoro można było ich wkleić. Jedyna opcja było żeby zdjęcie było bez niego. Choć ja bym podmienił mordę Koldiego na Liroya, wzrostem do siebie pasują.
Swoją drogą Dudek P56 też się spóźnił.
Dodano po 2 minutach 57 sekundach:
Uważam że większą stratą dla zdjęcia niż Liroy jest brak TPSa oraz Jongmena.
- gods bidness
Przecież taka wersja już jest też.Rymekk pisze: ↑23 mar 2025, 0:48 Pierwsza myśl jak zobaczyłem foto, że każda kamera przemysłowa CCTV może zrobić takie samo.
Spoiler
Co nie mówić to jednak zajebista inicjatywa i PROPS dla Pata. I na tym zakończę działalność w tym teamcie.
Dobra akcja ale jednak inni to olali
Dodano po 36 sekundach:
Dodano po 36 sekundach:
Dudek się spóźnił było to nawet na filmie pokazaneSivestro pisze: ↑23 mar 2025, 0:52 Pat mówił że wklejanie go mijałoby się z celem, bo zaraz by mu 20 osób powiedziało że na chuj oni przyjeżdżali skoro można było ich wkleić. Jedyna opcja było żeby zdjęcie było bez niego. Choć ja bym podmienił mordę Koldiego na Liroya, wzrostem do siebie pasują.
Nie chce narzekac ale zamiast wziac naprawde tych wszystkich ktorzy rworzyli to od poczatku, druga fale ktora wydala w chuj klasykow plus zasluzonych skillowcow typu belmondziak to zebrali rasowych kocorow razem z padlina przyklejona do opony. Nosz kurwa na chuj jakichs wyjcow obesranych ulomnych. Dobrze ze tych dwoch paszteciarskich pizd z cycami nie bylo.
Gdzie jest kurwa kaliber ja sie pytam? Gdzie dinal? Reno, wena, jimson, brd. A idz w pizdu lysy z takim zdjeciem z blaszaka. Na chuj komu ich mordy jak tam 3/4 trzeba zamalowac.
Gdzie jest kurwa kaliber ja sie pytam? Gdzie dinal? Reno, wena, jimson, brd. A idz w pizdu lysy z takim zdjeciem z blaszaka. Na chuj komu ich mordy jak tam 3/4 trzeba zamalowac.