Daily Grind
Daily Grind
No i mamy pierwszą dramę z okazji zdjęcia 200 raperów. Pat uderza w Malika Montanę który miał mimo zapewnienia że pojawi się na zdjęciu wielokrotnie wyśmiać przedswiewzięcie na swoim insta story. Ktoś kojarzy co on tam dodał?
''Bez przesady, choć sam nieraz przesadziłem
I nie mówię tu o drzewach, lecz o rzeczach co zrobiłem
I nie jestem dumny, lecz błędy naprawiam gdzieś
Nerwy zostawiam was także namawiam'' Ero
I nie mówię tu o drzewach, lecz o rzeczach co zrobiłem
I nie jestem dumny, lecz błędy naprawiam gdzieś
Nerwy zostawiam was także namawiam'' Ero
Re: Daily Grind
Że ma lepsze rzeczy do roboty, np. zarabianie floty niż spotkanie z 200 facetami.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
- yungXpaproch
kurwa malik se w tym czasie caly w diamentach lata helikopterem i wyjebane
- yungXpaproch
zamiast pozowac do zdjecia z 200 gejami to zajmuje sie czynnosciami przydatnymi spolecznie. jaki on jest wspanialy
obejrzałem stories łysego i się okazuje, że tam oni byli rozstawiani po różnych rzędach i mogłeś trafić na ostatni rząd albo gdzieś w ogóle środkowym rzędzie, gdzie w pierwszym rzędzie stoją beztalencia pokroju sokoła
Sokół to tam chuj, ale z tego co widziałem, to taki Bilon mordą na samym froncie świecił xD
Jest jakaś lista kto finalnie był, czy trzeba chodzić po instagramach raperów i sprawdzać kto udostępnia dumny, a kto ciśnie beke
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Nie ma, po mordach trzeba patrzeć ze storek raperów.
Z ciekawszych to Eis był np.
Z ciekawszych to Eis był np.
z zaufanego źródła wiem, że w listopadzie rusza preorder zdjęcia, premiera w grudniu pod choinkę, cena 45zł za zdjęcie format a6, 90zł za a4
Tak w ogóle, pojawienie się jakiego rapera na takim zdjęciu byłoby dziś największym wydarzeniem? Eisa chyba nie, po reedycji już nikt nie pyta gdzie jest Eis. Smarkiego? Tedego i Peji razem (co jak wiadomo się nie wydarzyło)?
Sentino bez ochrony
Wstawiam oryginał żebyście mogli sobie porównać później czy wyszło lepiej czy gorzej:
I jeszcze gdyby ktoś nie ogarniał bazy -> https://en.wikipedia.org/wiki/A_Great_Day_in_Hip_Hop
Spoiler

No chyba ta, nie wiem, czy jest inna tak niedostępna postać. Chociaż jak zacząłem pisać, to wymyśliłem CMAZa, który przynajmniej jest aktywnym raperem
- Oportunistycznyebaka
Żeby na zdjęciu obok siebie stał Mezo i Mes, a grafik na podpisie dał „od prawej: Mez, Mes…”
Myslicie, ze ten gruby od zdjęcia jest już gotow na śmierć? Z tego co kojarze o projekcie ustawienia do wspólnej fotki 200 Fuszników i Bilonów marzył od lat, teraz kiedy mu się udało cyknąć foteczkę jest pewnie człowiekiem spełnionym który się zapisał w annałach polskiego hiphopu i nie wiem co musialby zrobić żeby to przebić, chyba że zdjęcie z 300 raperami albo film z 200 raperami (np. teledysk). Ciekawi mnie ile on ma lat
-
nescafeklasyg
Jak nie lubię malika tak tu akurat pełna zgoda, na chuj zdjęcie z jakimiś kurwa grubsonami czy innymi onarami