[movement] Hyperpop
Re: [movement] Hyperpop
Wiemy tez na pewno ze rozrywka to nie jest dyskutowanie z kolejnym multi baklazana, jam bym po prostu zignorowal typa
(ja go mam na ignorze ale no widze ze mu odpisujesz)
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
to nie baklazan bo ma jakiekolwiek pojecie o muzyce elektronicznej, jakby nie byl uciazliwym cwelem co sie zatrzymal z 20 lat temu to nawet moglby sie nadac do napisania jakiegos wartosciowego posta, przynajmniej zrozumial swoj blad i skasowal te pierdoly ktore napisal o harlecore
a ja widzę, że jesteś skończonym cymbałem
edit dla arturka:
słuchaj kapciu, sam piszesz posta żebym wypierdalał, i później się dziwisz, że jest "przykra" lub "uciążliwa" odpowiedź. Skoro dla ciebie napisanie przez kogoś nieprzychylnej opinii o twojej muzyczce jest dla ciebie uciążliwe i motywuje do rozpoczęcia flejmu i śmiesznych dziecinnych postów z nakazem wypierdalania, to sam wypierdalaj z forum i z internetu snołflejku obesrany, skoro "nie trzymasz ciśnienia" i popuszczasz łzy swą cipką gdy tylko wjedzie krytyka twojego gówna. Sam jesteś arcycwelem tego forum i każdy to widzi i wie doskonale Przypominajka
Teraz są w sklepach jakieś firestartery kolorowe dla takich właśnie arturków 26letnich cymbałów srających żarem w internecie o byle gówno. Moc 8 volt i pachnie jak energetyk. To musi być świetna rozrywka.
I'm enslaving women from Ukraine,
they don't understand english
but they understand pain,
it's the language of anguish
they don't understand english
but they understand pain,
it's the language of anguish
Czy nowy album Jane remover to ten hyperpop bo podoba mi się mocno, bardziej niż ten Danny Harle którego puściłem czytając temat miesiąc temu
Ostatnio trafilem na takiego fchancuzika chyba pasuje do tematu:
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
powiedzcie mi czy ag cook jako ojciec pc label to tez hyperpop czy nie do konca? bo jego muza mi troche sie wymyka z tych ram jednak
jego muza to jest dla mnie czysty geniusz tbh, gosc robi takie kompozycje ze jak tego slucham to widze muze przed oczami lecz to nie synestezja, w huj lubie te plastikowo-wykrecone dzwieki
jego muza to jest dla mnie czysty geniusz tbh, gosc robi takie kompozycje ze jak tego slucham to widze muze przed oczami lecz to nie synestezja, w huj lubie te plastikowo-wykrecone dzwieki
Ja bym nawet stwierdził, że to on jest odpowiedzialny za nadanie kierunku temu, czym jest hyperpop
no ale jak sluchasz takiego Silver Thread, Golden Needle to dla mnie nie brzmi to tak samo jak hannah diamond albo charli xcx wiec ja nie kumam do konca dlaczego to i to jest hyperpopem i gdzie jest granica ale w sumie w muzyce hip hop tez jest cos takiego jak bonus rpk vs yung lean np
Jane remover se swoim digicowym Revengeseekerz została częściowo zaakceptowana to podrzucam nasza stylowa bestie
mam słabość do tego stylu jak w sumie do wszystkich niedobitkow około LTE boysowych
mam słabość do tego stylu jak w sumie do wszystkich niedobitkow około LTE boysowych
cmaz pisze: opanuj się dzieciaku, schowaj nóż, pogoń torbę cracku
W wdech x wydech liczyłem na fit Suji Ths Klika liryka chodnika
No i się srogo rozczarowałem
No i się srogo rozczarowałem
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE