[movement] Hyperpop

Dyskusje na temat wszystkich gatunków muzyki, które nie pasują do działów powyżej.

Moderatorzy: mql, Ruces

Awatar użytkownika
bronek

Re: [movement] Hyperpop

Post autor: bronek »

Wiemy tez na pewno ze rozrywka to nie jest dyskutowanie z kolejnym multi baklazana, jam bym po prostu zignorowal typa :dunno: (ja go mam na ignorze ale no widze ze mu odpisujesz)
przyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsny
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
Awatar użytkownika
ART

Post autor: ART »

to nie baklazan bo ma jakiekolwiek pojecie o muzyce elektronicznej, jakby nie byl uciazliwym cwelem co sie zatrzymal z 20 lat temu to nawet moglby sie nadac do napisania jakiegos wartosciowego posta, przynajmniej zrozumial swoj blad i skasowal te pierdoly ktore napisal o harlecore
jest modelką z instagrama
co z nią zrobię to już nie jest twoja sprawa

rym| last.fm
Awatar użytkownika
emcess

Post autor: emcess »

rozrywka to też wyjebanie 6 piwek 10% pół litra rumu 60%
lygrys pisze: 02 lip 2023, 20:03 Myślisz kurwo, że jesteś zabawny
Awatar użytkownika
4-HO-MET
Zbanowany

Post autor: 4-HO-MET »

bronek pisze: 27 lut 2025, 21:10 Wiemy tez na pewno ze rozrywka to nie jest dyskutowanie z kolejnym multi baklazana, jam bym po prostu zignorowal typa :dunno: (ja go mam na ignorze ale no widze ze mu odpisujesz)
a ja widzę, że jesteś skończonym cymbałem :lol:

edit dla arturka:
słuchaj kapciu, sam piszesz posta żebym wypierdalał, i później się dziwisz, że jest "przykra" lub "uciążliwa" odpowiedź. Skoro dla ciebie napisanie przez kogoś nieprzychylnej opinii o twojej muzyczce jest dla ciebie uciążliwe i motywuje do rozpoczęcia flejmu i śmiesznych dziecinnych postów z nakazem wypierdalania, to sam wypierdalaj z forum i z internetu snołflejku obesrany, skoro "nie trzymasz ciśnienia" i popuszczasz łzy swą cipką gdy tylko wjedzie krytyka twojego gówna. Sam jesteś arcycwelem tego forum i każdy to widzi i wie doskonale Przypominajka :lol: a teraz idź na discorda się wypłakać, mokry pecie.

emcess pisze: 27 lut 2025, 23:03 rozrywka to też wyjebanie 6 piwek 10% pół litra rumu 60%
Teraz są w sklepach jakieś firestartery kolorowe dla takich właśnie arturków 26letnich cymbałów srających żarem w internecie o byle gówno. Moc 8 volt i pachnie jak energetyk. To musi być świetna rozrywka.
I'm enslaving women from Ukraine,
they don't understand english
but they understand pain,
it's the language of anguish
Smly
Zbanowany

Post autor: Smly »

Czy nowy album Jane remover to ten hyperpop bo podoba mi się mocno, bardziej niż ten Danny Harle którego puściłem czytając temat miesiąc temu
Awatar użytkownika
ART

Post autor: ART »

nie to nie to ale nalecialosci sa
jest modelką z instagrama
co z nią zrobię to już nie jest twoja sprawa

rym| last.fm
Awatar użytkownika
bronek

Post autor: bronek »

Ostatnio trafilem na takiego fchancuzika chyba pasuje do tematu:

przyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsny
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
Awatar użytkownika
Sensei

Post autor: Sensei »

powiedzcie mi czy ag cook jako ojciec pc label to tez hyperpop czy nie do konca? bo jego muza mi troche sie wymyka z tych ram jednak

jego muza to jest dla mnie czysty geniusz tbh, gosc robi takie kompozycje ze jak tego slucham to widze muze przed oczami lecz to nie synestezja, w huj lubie te plastikowo-wykrecone dzwieki
Awatar użytkownika
Finesta

Post autor: Finesta »

Ja bym nawet stwierdził, że to on jest odpowiedzialny za nadanie kierunku temu, czym jest hyperpop
Awatar użytkownika
Sensei

Post autor: Sensei »

no ale jak sluchasz takiego Silver Thread, Golden Needle to dla mnie nie brzmi to tak samo jak hannah diamond albo charli xcx wiec ja nie kumam do konca dlaczego to i to jest hyperpopem i gdzie jest granica ale w sumie w muzyce hip hop tez jest cos takiego jak bonus rpk vs yung lean np
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Jane remover se swoim digicowym Revengeseekerz została częściowo zaakceptowana to podrzucam nasza stylowa bestie

mam słabość do tego stylu jak w sumie do wszystkich niedobitkow około LTE boysowych
cmaz pisze: opanuj się dzieciaku, schowaj nóż, pogoń torbę cracku
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Post autor: Burak »

W wdech x wydech liczyłem na fit Suji Ths Klika liryka chodnika

No i się srogo rozczarowałem :cry:
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ