W.E.N.A. - Wyższe dobro (2007)
Re: W.E.N.A. - Wyższe dobro (2007)
okurwa pięknie, aż se zrobię odsłuch z blancikiem, opór dawno nie słuchane
co to za zjebana moda na te kasety 
Jest i preorder kasety. 100 sztuk.
https://alohasklep.pl/pl/products/kaset ... r-578.html
https://alohasklep.pl/pl/products/kaset ... r-578.html

ruszyła maszyna przewiduje sold out w kilkanascie minut max
SAM SOBĄ STERUJ
Kurwa już po?
Na to wygląda. Kilka minut i po nakładzie. W sumie do przewidzenia, ostatnio z kasetą Hemp Gru było podobnie.

zaraz bedzie tez jakis wywiadzik z wu na radio kampus jak cos
Dodano po 10 minutach 59 sekundach:
hahahaha ta cenzura w ostatni prawdziwy teraz
Dodano po 10 minutach 59 sekundach:
hahahaha ta cenzura w ostatni prawdziwy teraz
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
- marmolad_k2
Kurde nie wiem jak wy ale mam mega sentyment do tej plyty, dawno nie sluchalem tych kawalkow i tak teraz jak ich slucham jak je puszczaja w tym radio kampus to mam ciary
Dla psychofanow takich jak ja to jeszcze jutro o 9h w czworce sie pojawi
Dla psychofanow takich jak ja to jeszcze jutro o 9h w czworce sie pojawi
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
- wilkstaryruchacz
Zgadzam się, olbrzymi sentyment. Przypominają się czasy jak katowałem ją w 2010, 2011 (w szoku troche, że to jest z 2007). Cieszy, że wleciało to na streamingi. Będzie można (chociaż tylko featuringowo w 2 numerach) usłyszeć Smarka, bardzo bym chciał żeby Najebawszy EP czy Getto Głów pojawiło się w streamingowych serwisach, no ale cóż.
To teraz czekamy na te nowe rzeczy od niego jak juz mu szafa peka 
odświeżyłem sobie dzisiaj, fajnie że na strimy wleciał, bo to kawał dobrego materiału jest
CDka by mogli puścić a nie kurwa kasetę limitowaną co za tydzień na allegro będzie po 300 zł wisieć
CDka by mogli puścić a nie kurwa kasetę limitowaną co za tydzień na allegro będzie po 300 zł wisieć
Dajcie spokój z tymi resellerami, mało osób kasety zbiera.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
@oldschool to byś się zdziwił troche zbieram, troche handluje kasetami są wydania co potrafią pójść za niezły hajs szczególnie w wypadku takich wiernych fanbasów jak Peja, Nagły atak spawacza, K44/Pfk OSTR czy Eldo/Grammatik, ale też
ogólnie nisza kaset coraz bardziej się rozrasta małolaci chodzący w baggach, szukający ubrań starych polskich marek docierają do kaset, magazynów ślizg, klan, hip hop, dosdedos i rośnie zainteresowanie na pewno starymi rapowym itemami od ostatnich kilku lat
a z dziejszych czasów kasetowych też masz przykłady szybko znikających nakładów kaset z Motyw Label (2x hemp gru, Lavorama, Wena) plus np pod koniec roku Nikaragua Guacamole puścił swoje solo tylko na kasecie i poszedł cały nakład 420 szt
i myśle, że nakłady z motyw labelu niektórych wydawnictw też mogłbym lekko schodzić przy nakładach około 500 szt
ogólnie nisza kaset coraz bardziej się rozrasta małolaci chodzący w baggach, szukający ubrań starych polskich marek docierają do kaset, magazynów ślizg, klan, hip hop, dosdedos i rośnie zainteresowanie na pewno starymi rapowym itemami od ostatnich kilku lat
a z dziejszych czasów kasetowych też masz przykłady szybko znikających nakładów kaset z Motyw Label (2x hemp gru, Lavorama, Wena) plus np pod koniec roku Nikaragua Guacamole puścił swoje solo tylko na kasecie i poszedł cały nakład 420 szt
i myśle, że nakłady z motyw labelu niektórych wydawnictw też mogłbym lekko schodzić przy nakładach około 500 szt
SAM SOBĄ STERUJ
Zajebiście, że zagościło na spoti. Nostalgia ride mode on.
Topka podziemnych albumów z okresu złotej ery polskiego truskulu. Dalej się tego dobrze słucha, Kix, Dj Medyk, goście, wszystko współgra. WuDoE jeszcze był prawdziwy i jeszcze byłem go w stanie słuchać. W niczym nie był wybitny, ale bardzo solidny raper, na dodatek w życiowej formie.
Mam to podziemne pierwsze wydanie na fizyku, ciekawe ile to warte, jaki nakład był, ktoś wie?
Topka podziemnych albumów z okresu złotej ery polskiego truskulu. Dalej się tego dobrze słucha, Kix, Dj Medyk, goście, wszystko współgra. WuDoE jeszcze był prawdziwy i jeszcze byłem go w stanie słuchać. W niczym nie był wybitny, ale bardzo solidny raper, na dodatek w życiowej formie.
Mam to podziemne pierwsze wydanie na fizyku, ciekawe ile to warte, jaki nakład był, ktoś wie?