Bambi - Trap or die (2025)
- scam_sakawa
Re: Bambi - Trap or die (2025)
Podbijam @many-s, nic dodać nic ująć
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
- Karko_Nape
Już pomijając głos, to wymieszanie slangu z jakimiś tanimi popowymi onelinerami to ciężka groteska, a czasami mam wrażenie że jej ghostwriterzy robią sobie po prostu beke i piszą karykature żeby sprawdzić ile wytrzyma publika.
wiadomo, że muzyka jest tylko dodatkiem do ksywki, problem też na to zachorował w pewnym momencie
Nie przesłuchałem całości, ale większość z tego, co jednak mi się udało brzmi jak radiówki lub targetem były Przytkowice. Tytuły takie, jakby każdy numer miał być bangerem, a jest niestety odwrotnie.
Trzeba przyznać, iż wydanie fizyka bardzo unikatowe, podoba mi się materiał panterki i w sumie pomysł ulokowania płyty w ramce.
@SiNi kiedyś pisałeś, że grasz na imprezach. Powiedz przy jakich numerach Bambi najbardziej się bawią ludzie? Ciekawy jestem i nawet jestem skłonny je przesłuchać.
@many-sNie wiem, które numery z jej repertuaru wywołują największą euforię w klubie, pewnie te najbardziej znane, dzisiaj dostałem płytkę razem z Igim, więc dopiero przesłucham, wydanie bardzo pomysłowe, a mixowałem w młodzieńczych latach i były to drumy oraz pełen wachlarz elektroniki i co do ludzi to bawili i bawią się praktycznie do wszystkiego, mogę Ci za to podać wałek, który jest wiecznie żywy i nie ma festiwalu, eventu czy imprezy drumowej na której się nie pojawi, jest to po prostu świętość i obecność obowiązkowa w czyimś secie, chodzi oczywiście o petardę i klasyka Hazard - Mr happy / linia melodyczna, którą zna każdy drumowiec \o/
A Madonna to nie banger? Imo sporymarmolad_k2 pisze: ↑08 lut 2025, 12:20 Jestem po dwóch odsłuchach, dobra płyta, chyba nawet lepsza od debiutu, ze 4 utwory do skipu, ale niestety brakuje jakiegoś bangera na miarę Grawitacji czy Millie Walkie. Na plus brak Leosi, na minus teksty, choć najbardziej żenują te od Rowu Bambicze.
Prognozy na Mundial - 01.06.2026 r.
- FruitOffTheWall
takie rzeczy co @SiNi udostępnił to zajebiste ale nie w stylu tej bambi kurwa ty. I fromaż lpc już dawno sie jarał dnb, za nim wgl alko piła bambi
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
@SiNi nie o to pytałem ale ok. Z d'n'b to lubię Dannego Byrda, Brookes Brothers, Pendulum, Benny Page i jakieś losowe.
Wczoraj słuchałem debiutu Kamayah. I gdzie Bambi do niej ...
Wczoraj słuchałem debiutu Kamayah. I gdzie Bambi do niej ...
Fajnie leci ta płytka, a numer z Rowem i Tedasem kozak.
@SiNi a ja jestem zdania, że tego typu boombap bit jak w kawałku z Rowem to Papoose dekadę temu na darmowych mikstejpach na Datpiff (R.I.P.) wypuszczał.
@many-s No ale co w związku z tym coś to zmieni, mają mi się przestać podobać te dwa wałki czy o co chodzi ?Nie bierz tego personalnie, ale mi osobiście to wisi, iż jakiś bambus wypuszczał podobne bity. Poza tym wszystko już zostało wymyślone w muzyce…
Haha wtedy nie słuchałem, a teraz sprawdziłem
Edit: gdzieś w tym fejmie Bambi przypomniała mi się jej koleżanka Young Leosia i widzę, że po "Hulankach"
pierwszy numer potężny wyjec
-
34beatajuice
- Zbanowany
cyce, dojce!
Tyle mogę powiedzieć na temat twórczości tej uroczej dziewczyny
Tyle mogę powiedzieć na temat twórczości tej uroczej dziewczyny
wielkie 5 dla tego pana za działalność