Pelson - Linie Papilarne EP (2025)
Re: Pelson - Linie Papilarne EP (2025)
Bardzo fajna EP-ka, chyba pierwszy numer mi się najbardziej podoba, niby nic nowego, ale dobrze się go słucha, bo ma coś do powiedzenia
Jeżeli kadłub twierdzi że chujowe to musi być ogień w wolnej chwili sprawdzę pozdro
#freefromage
GVMBLER
GVMBLER
podbijam, bardzo przyjemna EPka, bity suną elegancko, Pelson nadal umie pisać. hyp hap. numer otwierający faktycznie najlepszy.
Bity w Higiena i Mikrokosmos 
jak wracać to tak jak Pelson, ucz się Junes
wjeżdża największy kaliber, twoja ekipa koliber
Nie ma szału ale fajnie płynie. Jaca bits ciągły progres
nic na potem
Bardzo przyjemna epka
tego się spodziewałem, bez udziwnień, 90bpm, skrecze, zwroty pelego też siedzą dobrze...brakuje jeszcze tak ze 2óch numerów troche przykrótko, ale wsio elegante
Hyphap! |
|
Bez featów byłoby pewnie jeszcze lepiej, pierwszy album który można komuś bez przypału polecić w 2025
- Oportunistycznyebaka
jak wyżej, mógł sobie darować gości. Wracając po dość długiej prawie nie przesycił słuchacza jakimiś mądrościami czy powtarzającymi się rok w rok linijkami, bity dobrał sobie przyjemne dla ucha. Tylko ten głos trochę mi mniej odpowiada niż to do czego mnie przyzwyczaił Pelson.
calkiem przyjemne, brakuje tylko klipu z chodzenia po osiedlu w hiphopowej bluzie z kapturem czapce z prostym daszkiem i chujowym filtrem na to nalozonym
@Oportunistycznyebaka przecież on poprzednią płytę wydał w zeszłym roku
- Oportunistycznyebaka
Kompletnie mi to uciekło i zatrzymałem się na bumelancie. Tym lepiej dla Pelsona
calkiem fajny material
Określenie "fajne" pasuje do wszystkich EPek Pelsona.
Taki neutralny raper, może sobie lecieć w tle i nikomu nie będzie zbytnio przeszkadzać, coś jak Red Hot Chilli Peppers albo The Weeknd