Pelson - Linie Papilarne EP (2025)
Pelson - Linie Papilarne EP (2025)
@2rzyn
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
Re: Pelson - TBA (2024?) [Zapowiedź]
myslicie z taki pele ma jeszcze jakichs fanow? takich zeby jak wyjdzie plyta to ja kupili w preorderze albo jakies ciuchy?
ostatnio widzialem instagramy weny i vnma i typy robia zasiegi przecietnych popularnych licealistek albo jakiegos ytbera minecrafta, obaj musieli sie wziac za normalna robote na etacie. eldoka tez juz od dawna lazi do normalnej pracki i mowil ze nie organizuje trasy bo nie byloby dla kogo, myslicie ze taki pelson ma dla kogo nagrywac??
ostatnio widzialem instagramy weny i vnma i typy robia zasiegi przecietnych popularnych licealistek albo jakiegos ytbera minecrafta, obaj musieli sie wziac za normalna robote na etacie. eldoka tez juz od dawna lazi do normalnej pracki i mowil ze nie organizuje trasy bo nie byloby dla kogo, myslicie ze taki pelson ma dla kogo nagrywac??
Jeśli są ludzie, którzy zamawiają preordery jakiegoś Śliwy to Pelson spokojnie znajdzie chętnych na swoją płytę. Koncertow raczej poza jakimiś darmowymi z okazji dnia kiełbasy w Warszawie nie zagra, ale nie wydaje sie być specjalnie zależny finansowo od muzyki.
- marmolad_k2
Jest też taka opcja, że nagrywa, bo lubi.
Muzyka dla nikogo
juz chętniej posluchalbym procente z pierniakowa
Witam serdecznie,przedstawiam pierwszy singiel promujący epke pt. LINIE PAPILARNE-PREMIERA 30.01.2025
No właśnie higiena..niech wysmarka się w końcu
podoba mi się, mam słabość do Pelsona i jego epek
-
teeteeries
Również mam słabość do Pelsona, ale do cholery jasnej, kto montował ten teledysk?
Pelson to ma ucho do bitów i to tych melancholijnych rzekłbym. Fajnie na nich brzmi, takie na spacer. Przyjemnie się ogląda jego progres. Pamiętam na poprzednich płytach dawał radę podwójne składać, teraz jakiś hashtag wciśnięty. Nigdy bym nie pomyślał, że z ekipy Molesty, to jego najlepiej będzie mi po latach się słuchało. Od 3854 i 3 kroki mnie urzekł.
Nie rap o dziwkach, nie hustlowaniu, nie jakieś wkurwione dziecko z panczami w powietrze i wyjące, sprzedające emocje(swoją niestabilność emocjonalną). Prosty rap z przekazem. Stara szkoła. Oczywiście ciężko o równe płyty czy tam epki, ale znajduję zawsze coś, do czego wracam.
Nie rap o dziwkach, nie hustlowaniu, nie jakieś wkurwione dziecko z panczami w powietrze i wyjące, sprzedające emocje(swoją niestabilność emocjonalną). Prosty rap z przekazem. Stara szkoła. Oczywiście ciężko o równe płyty czy tam epki, ale znajduję zawsze coś, do czego wracam.
Spoiler
Kamyl pisze:eazy-e momentami mógłby spokojnie spełnić swoje ambicje artystyczne w szeregach hemp gru.
Spoiler
Znam cały Polski rap, jestem jego znawcą. Nie słucham tylko tego chujowego składu Afront
sampel z jakiegoś numeru Apollo Browna ale za chuj nie mogę skojarzyć z czego
- ConeyIsland
Re: Pelson - Linie Papilarne EP (2025)
MOLESTA EWENEMENT TO JEST TO
Spoiler
Kamyl pisze:eazy-e momentami mógłby spokojnie spełnić swoje ambicje artystyczne w szeregach hemp gru.
Spoiler
Znam cały Polski rap, jestem jego znawcą. Nie słucham tylko tego chujowego składu Afront
Poprzednia epka mi nie siadła, ale ta jest kozacka. RAP
5 dla ciebie ekolego!
rap a nie stękanie jak pedał żaps. zajebiscie.
Za pisanie takich rzeczy na Facebooku - wykasujesz to, przeprosisz.
Druga sprawa - JWP od dzisiaj nie gra w Warszawie koncertów
ZAKAZ
Druga sprawa - JWP od dzisiaj nie gra w Warszawie koncertów
ZAKAZ