Ten Typ Mes
Re: Ten Typ Mes
byle nie o ukrainie, bo ten typ mes tego nie lubi
Nom mozesz chlopa osądzic z góry na dol np. w taki sposób
A ocenienie który post zawiera więcej ekscytacji - twój powyższy, czy jakikolwiek inny z tego tematu, nie byłoby nawet zadaniem z gwiazdką na maturze. Wiadomo hejterzy zazdroszczą i niech sami nagrają/napiszą lepiej zanim zaczną krytykowaccliffhanger pisze: ↑27 sty 2025, 10:22 na ktorych wyszloby jeszcze wieksze gówno gdyby kogokolwiek to co robicie interesowalo, nie wiem moze taki kolorowy ptak jak mes czy inni jemu podobni odbiegający od normy nieco bardziej sprawiwaja, ze wlasny zywot enpeceta dobiija jeszcze mocniej(...)Naprawde tez mozecie zarobic na fajne auto.
-
cliffhanger
ja rozumiem ze tak to działa i na tych samych Internetu zasadach - prawa do anonimowego pierdolenia bez pokrycia - to skomentowałem, zdaję sobie również sprawę jakie mechanizmy stoją za jebaniem przez młodych mężczyzn innych chłopów w internecie, 5nescafeklasyg pisze: ↑27 sty 2025, 11:37 No mordo witamy w internecie, tak to działa, ktoś coś wrzuca a ludzie reagują a że dodatkowo mes wrzuca debilizmy i się puszy to tymbardziej go ludzie dopierdalają, no bardzo zabawne spostrzeżenie o tych zburzonych wieżach wtc zeby było więcej słoneczka, opowiedzmy sobie jeszcze kawały o hansie i obozach.
Dodano po 7 minutach 48 sekundach:
no jeśli musiałbym wykazywać że jest ewidentna zależność pomiędzy osiągnięciem pewnego poziomu satysfakcji z własnego zycia a skłonnością do pisania w sile wieku hejterskich komentarzy na temat innych mężczyzn, to faktycznie daleko do zadań z gwiazdką, tym bardziej daruje sobie wykazywanie ze komentarz dotyczył zjawiska, a nie był personalna próbą recenzowania któregokolwiek przyjeba, kazdemu z takich przyjebów z osobna szczerze kibicujęjajca pisze: ↑27 sty 2025, 11:40 Nom mozesz chlopa osądzic z góry na dol np. w taki sposóbcliffhanger pisze: ↑27 sty 2025, 10:22 na ktorych wyszloby jeszcze wieksze gówno gdyby kogokolwiek to co robicie interesowalo, nie wiem moze taki kolorowy ptak jak mes czy inni jemu podobni odbiegający od normy nieco bardziej sprawiwaja, ze wlasny zywot enpeceta dobiija jeszcze mocniej(...)Naprawde tez mozecie zarobic na fajne auto.
-
cliffhanger
ale nigdy nie śmiałem się z papieża, nie jesteśmy tacy sami
LEAVE TENTYP ALONE
Brazilian rush hour commuters
Sold out organic kombucha
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
Sold out organic kombucha
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
no a komentarze o mesie tak naprawde dotyczyly zjawiska podupadlych finansowanych przez ojca wyjebanych z wlasnej wytworni lekko bucowatych raperow w kryzysie sredniego wieku, bo wiadomo ze nikt mesowi zle nie zyczy
- FruitOffTheWall
co jak co ale nawijać to on kurwa umiał, mes props oczywko ale pierdoli głupoty czasem (ostatnio)
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Piotrula se pozwolił na taki żarcik bo pewnie ten Zwykły siedział w nim, akat przejął dowodzenie
Nie i teraz mi trochę wstyd za to, ale zrobiłem to, bo mnie strasznie wkurwiała bucowatość Mesa.
- gods bidness
- Hytry Wałek
Piotrek wychodzi z Mesa
Spoiler
No cat can match me... I'm passing fastly. Who's half as nasty?
- marmolad_k2
Co napisałby dzisiejszy Mes, gdyby miał napisać list do Mesa lat 20?
I pamietaj, nie bądź taki Werter mlody, Łukasz Stasiak Cie przekręci nim go zdążysz zrobić
Wielkie 5 dla nich
Wysłane z mojego SM-A546B przy użyciu Tapatalka
Wielkie 5 dla nich
Wysłane z mojego SM-A546B przy użyciu Tapatalka
Btw ten zwykly we mnie zajebisty kawalek, chyba moj ulubiony piotrka
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
Podpisano Mes lat 40 prosze uwierz. Na plyte czekam, na pewno sprawdze, moze kupie, chociaz nie spodziwam sie wiele. Głowne obawy to ze wiekszosc to bity Mesa, czyli cos podobnego jak płyta rapersampler. I jak doceniam to ze ma zajawke i sam klepie bity, tak ciezko mi powiedziec ze to sa porywajace produkcje. Druga sprawa to ze mix/master robi Szogun, nie wiedzialem nawet ze on dalej działa w muzyce, mam nadzieje ze bedzie git. Posty i grupy instagramowe nie wiele mnie to interesuje w sumie
gdzie jest rap ktory kiedys gral tak mocno ze trzymales kumpla zeby nie chcial wpasc w policje