Ten Typ Mes

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

2do5

Re: Ten Typ Mes

Post autor: 2do5 »

byle nie o ukrainie, bo ten typ mes tego nie lubi
Awatar użytkownika
jajca

Post autor: jajca »

Nom mozesz chlopa osądzic z góry na dol np. w taki sposób
cliffhanger pisze: 27 sty 2025, 10:22 na ktorych wyszloby jeszcze wieksze gówno gdyby kogokolwiek to co robicie interesowalo, nie wiem moze taki kolorowy ptak jak mes czy inni jemu podobni odbiegający od normy nieco bardziej sprawiwaja, ze wlasny zywot enpeceta dobiija jeszcze mocniej(...)Naprawde tez mozecie zarobic na fajne auto.
A ocenienie który post zawiera więcej ekscytacji - twój powyższy, czy jakikolwiek inny z tego tematu, nie byłoby nawet zadaniem z gwiazdką na maturze. Wiadomo hejterzy zazdroszczą i niech sami nagrają/napiszą lepiej zanim zaczną krytykowac
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
cliffhanger

Post autor: cliffhanger »

nescafeklasyg pisze: 27 sty 2025, 11:37 No mordo witamy w internecie, tak to działa, ktoś coś wrzuca a ludzie reagują a że dodatkowo mes wrzuca debilizmy i się puszy to tymbardziej go ludzie dopierdalają, no bardzo zabawne spostrzeżenie o tych zburzonych wieżach wtc zeby było więcej słoneczka, opowiedzmy sobie jeszcze kawały o hansie i obozach.
ja rozumiem ze tak to działa i na tych samych Internetu zasadach - prawa do anonimowego pierdolenia bez pokrycia - to skomentowałem, zdaję sobie również sprawę jakie mechanizmy stoją za jebaniem przez młodych mężczyzn innych chłopów w internecie, 5

Dodano po 7 minutach 48 sekundach:
jajca pisze: 27 sty 2025, 11:40 Nom mozesz chlopa osądzic z góry na dol np. w taki sposób
cliffhanger pisze: 27 sty 2025, 10:22 na ktorych wyszloby jeszcze wieksze gówno gdyby kogokolwiek to co robicie interesowalo, nie wiem moze taki kolorowy ptak jak mes czy inni jemu podobni odbiegający od normy nieco bardziej sprawiwaja, ze wlasny zywot enpeceta dobiija jeszcze mocniej(...)Naprawde tez mozecie zarobic na fajne auto.
no jeśli musiałbym wykazywać że jest ewidentna zależność pomiędzy osiągnięciem pewnego poziomu satysfakcji z własnego zycia a skłonnością do pisania w sile wieku hejterskich komentarzy na temat innych mężczyzn, to faktycznie daleko do zadań z gwiazdką, tym bardziej daruje sobie wykazywanie ze komentarz dotyczył zjawiska, a nie był personalna próbą recenzowania któregokolwiek przyjeba, kazdemu z takich przyjebów z osobna szczerze kibicuję
nescafeklasyg

Post autor: nescafeklasyg »

Piszesz jak mes
cliffhanger

Post autor: cliffhanger »

ale nigdy nie śmiałem się z papieża, nie jesteśmy tacy sami
Awatar użytkownika
Luxair

Post autor: Luxair »

LEAVE TENTYP ALONE
Brazilian rush hour commuters
Sold out organic kombucha
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
Awatar użytkownika
jajca

Post autor: jajca »

no a komentarze o mesie tak naprawde dotyczyly zjawiska podupadlych finansowanych przez ojca wyjebanych z wlasnej wytworni lekko bucowatych raperow w kryzysie sredniego wieku, bo wiadomo ze nikt mesowi zle nie zyczy
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
Awatar użytkownika
FruitOffTheWall

Post autor: FruitOffTheWall »

co jak co ale nawijać to on kurwa umiał, mes props oczywko ale pierdoli głupoty czasem (ostatnio)
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti

owoc dziwko może wszystko
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

FruitOffTheWall pisze: 27 sty 2025, 13:34 pierdoli głupoty czasem (od lat)
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
talerz

Post autor: talerz »

Piotrula se pozwolił na taki żarcik bo pewnie ten Zwykły siedział w nim, akat przejął dowodzenie
Awatar użytkownika
lygrys

Post autor: lygrys »

2do5 pisze: 22 sty 2025, 1:05 nie wiem ale może lygrys mógłby to rozkminic i przy okazji napisać, czy dalej miałby ochotę zobaczyć zdjęcia legendarnej już tego typu siostry
Nie i teraz mi trochę wstyd za to, ale zrobiłem to, bo mnie strasznie wkurwiała bucowatość Mesa.
+48 22 29 22 597
www.aborcjabezgranic.pl
Jak mnie nie ma na forum, to od was odpoczywam.
stachu

Post autor: stachu »

talerz pisze: 27 sty 2025, 14:35 Piotrula se pozwolił na taki żarcik bo pewnie ten Zwykły siedział w nim, akat przejął dowodzenie
:lol: :rotfl: :lol:
Awatar użytkownika
gods bidness

Post autor: gods bidness »

talerz pisze: 27 sty 2025, 14:35 Piotrula se pozwolił na taki żarcik bo pewnie ten Zwykły siedział w nim, akat przejął dowodzenie
Jaki on się musi czuć niezwykły w ogóle, żeby tak pierdolić, że to czasem ten zwykły przejmuje dowodzenie i odpierdala trzodę, na którą on sam jest za wybitny
Awatar użytkownika
Hytry Wałek

Post autor: Hytry Wałek »

Piotrek wychodzi z Mesa
Spoiler
No cat can match me... I'm passing fastly. Who's half as nasty?
Awatar użytkownika
marmolad_k2

Post autor: marmolad_k2 »

Co napisałby dzisiejszy Mes, gdyby miał napisać list do Mesa lat 20?
saturn pisze: 10 wrz 2024, 21:56 tu jest normalne forum ślizgawka, więc zwracamy się do siebie normalnie - czasem kolego, czasem kurwo
Awatar użytkownika
Karkovsky

Post autor: Karkovsky »

Pierdol system, lecz rób to cringowo
DODA DZWOŃ PO TE KURWA TEKSTY
Awatar użytkownika
kon rafal

Post autor: kon rafal »

I pamietaj, nie bądź taki Werter mlody, Łukasz Stasiak Cie przekręci nim go zdążysz zrobić

Wielkie 5 dla nich

Wysłane z mojego SM-A546B przy użyciu Tapatalka

Awatar użytkownika
bronek

Post autor: bronek »

Btw ten zwykly we mnie zajebisty kawalek, chyba moj ulubiony piotrka
przyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsny
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
Awatar użytkownika
RATATATA

Post autor: RATATATA »

Podpisano Mes lat 40 prosze uwierz. Na plyte czekam, na pewno sprawdze, moze kupie, chociaz nie spodziwam sie wiele. Głowne obawy to ze wiekszosc to bity Mesa, czyli cos podobnego jak płyta rapersampler. I jak doceniam to ze ma zajawke i sam klepie bity, tak ciezko mi powiedziec ze to sa porywajace produkcje. Druga sprawa to ze mix/master robi Szogun, nie wiedzialem nawet ze on dalej działa w muzyce, mam nadzieje ze bedzie git. Posty i grupy instagramowe nie wiele mnie to interesuje w sumie
gdzie jest rap ktory kiedys gral tak mocno ze trzymales kumpla zeby nie chcial wpasc w policje
Awatar użytkownika
kapper1

Post autor: kapper1 »

ODPOWIEDZ