Ten Typ Mes - Bukowski (2025)
- KomunistomPodPrad
Re: Ten Typ Mes - TBA (2025) [zapowiedź]
.........
Ostatnio zmieniony 04 cze 2025, 19:49 przez KomunistomPodPrad, łącznie zmieniany 1 raz.
https://www.youtube.com/watch?v=oHFw8cEH3Wo
So take a step back.
Let your darker side win. There's a heatwave coming.
So take a step back.
Mnie zastanawia jedno, kto kupi płytę Mesa w 2025? Ile osób kupiło te jego ostatnie wygrzewy o gówniaku ? 20 osób ? Sporo sluchaczy też mu pewnie odeszło po aferce z alko . Obstawiam, że ta płyta skończy jak płyta blefa, będziecie ją mogli kupić na poczcie polskiej między gazetą z programem tv a paluszkami lajkonika za 5zl
Żeby mieć swoją płytę w placowce Poczty Polskiej trzeba mieć zajebistą dystrybucje, płyta będzie dostępna w pre-orderze, a po premierze hype umrze i tyle
Jak słucham twoje traczki, to wtedy faktycznie zbiera mnie do sraczki
No bez przesady, undergroundowi raperzy gonią po 100-200 sztuk, to jemu trochę tego pójdzie, dalej ma pewnie sporo ludzi zapatrzonych w niego jak w świecący obrazek
Ja zrozumiałem, że bardziej chodzi o ten zaciąg Knap, Karwel, ZNWP. Przypominam, że Kajtka wyjebali z Alko za jakieś akcje, a Knap i Mada dalej się z nim trzymali (chociażby w ramach WCK), więc może to ubodło Mesa. Z Karwelem mogli się po prostu gdzieś przeciąć i pogodzić - stąd pozdrowienia. Krzyków Wrotasa to szkoda nawet komentować, biorąc pod uwagę, że chłop został zrzucony z poziomu nagrywania z poważnymi raperami do jakiegoś kiepa przez jebanie ludzi na pieniądze.Karko_Nape pisze: ↑20 sty 2025, 19:18 "pozdrawiam LJ karwela, nie przez przypadek tylko jego"
Jestem ciekaw co ci takiego złego zrobili Knap, Leh, RAU, chłopatki z zetenwupe i MM parówo.
Mes oczywiście odklejony, wyjebany z własnego mieszkania przez babę (xD). A mógł posłuchać swojego własnego numeru i nie dać zrobić się w chuj, ale tam był ten okropny Stasiak, wróg numer jeden. Co do płyty to w sumie chętnie sprawdzę, bo produkcja samego Mesa może ograniczyć jego artystyczne odpały i dać trochę dobrej muzyki.
Ten Stasiak mógłby dać jakiś wywiad. Co oni tak cicho siedzą z Witkiem, czy nie chcą dobijać leżącego? Ciekawe.
Jak to Jan z Ursynowa kiedyś nawinął.
Moje ziomki to alkoholicy, dilerzy i ćpuny
Twoi idole to alkoholicy, dilerzy i ćpuny
Jak to Jan z Ursynowa kiedyś nawinął.
Moje ziomki to alkoholicy, dilerzy i ćpuny
Twoi idole to alkoholicy, dilerzy i ćpuny
Spoiler
Kamyl pisze:eazy-e momentami mógłby spokojnie spełnić swoje ambicje artystyczne w szeregach hemp gru.
Spoiler
Znam cały Polski rap, jestem jego znawcą. Nie słucham tylko tego chujowego składu Afront
Niemożliwe, że chłopaki woleli stanąć po stronie swojego dobrego ziomala zamiast narcystycznego wizjonera
cztery żubry i dwie kurwy
Strategia Stasiaka, by milczeć na ten temat z perspektywy czasu działa świetnie, w trakcie całego zmieszania jakikolwiek wywiad ze Stasiakiem spotkałby się falą komentarzy od fanów Mesa. Obecnie, Mes zdążył się pogrążyć kilka razy, więc podział komentarzy byłby około 50/50. Do tego milcząc nie daje paliwa Mesowi do wypowiedzi/kawałków.
no mes w wywiadach pokazuje tylko, że jest cpunem, alkoholikiem i cofnął się w rozwoju. Kiedyś uczył młodych Polaków jak postępować z kobietami , a teraz dał się babie wyjebać z mieszkania xd parodia westernu . Ogólnie to ta baba i tak długo z nim wytrzymała, nawet na dzieciaka się z nim zdecydowała(o cie chuj!) szapo ba dla niej
Celna obserwacja, biorac pod uwage, ze mowimy o I hustlerze III RP. Sie troche numer Oszusci przypomina.
Flashbacki z wywiadu z doktorem Michałem Wanke
Brazilian rush hour commuters
Sold out organic kombucha
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
Sold out organic kombucha
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
- Oportunistycznyebaka
Najpierw to ktoś w ogóle tego stasiaka musiałby zaprosić, a po co właściwie?
Mesik idzie drogą tigera bonzo, wygląd już jest teraz jeszcze seks taśma
Mes zmienił całe uniwersum, wielkie 5 dla niego, już czekam na nowy numer bo on wprost swieci w ciemnosci gdy większość odrzewa tylko stare kotlety
-
dziejaszek
Żałosny buc, ale paradoksalnie, wkurwiony i rozżalony, z jechaniem po ksywkach, mógłby nagrać dobry album
hip-hob będzie dział tutaj na grubo coś czuję
twoja familia to typy poznane wczoraj
tu co drugi golas robi z siebie ulicznego profesora
- marmolad_k2
Kiedy walka na Fame MMA?
- KomunistomPodPrad
.........
Ostatnio zmieniony 04 cze 2025, 19:52 przez KomunistomPodPrad, łącznie zmieniany 1 raz.
https://www.youtube.com/watch?v=oHFw8cEH3Wo
So take a step back.
So take a step back.
raperzy nagrywają po używkach - nowe, nie znałem
twoja familia to typy poznane wczoraj