Ten Typ Mes

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
myron

Re: Ten Typ Mes

Post autor: myron »

i może tam odnajdziesz spokój xDDDDDD
Spoiler
Kamyl pisze:eazy-e momentami mógłby spokojnie spełnić swoje ambicje artystyczne w szeregach hemp gru.
Youtube
Spoiler
Znam cały Polski rap, jestem jego znawcą. Nie słucham tylko tego chujowego składu Afront
Awatar użytkownika
phobos
BOR PTKWO

Post autor: phobos »

2do5 pisze: 21 sty 2025, 21:00
nescafeklasyg pisze: 21 sty 2025, 20:25 Piotrze, cieszymy się wszyscy że uprawiasz sex a tymbardziej że z kobietami.
Stary, tu nie chodzi o seks, tylko o poziom doznań. Kobieta eskaluje napięcie uwydatniając swoje kształty - w tym przypadku ubierając kabaretki, i wiesz, każdy lepszy Żbik widzi w tym coś więcej niż klasyczne, trywialne rżnięcie, god daaamn.
xddd
mój styl życia to piątkowo
twój styl życia to chujowo
:cool:
ffeee pisze: 12 sty 2023, 0:17szkoda, że przez internet nie można komuś zębów wybić :wall: :wall:
lygrys pisze:Nie prawactwo, wie że będzie dojechane za swoje poglądy.
Awatar użytkownika
1909

Post autor: 1909 »

ale zdjęcia na storkach całkiem git
to kurwa forum rap, nie wizaż
Awatar użytkownika
LWD

Post autor: LWD »

Ależ Wy jesteście podejrzliwi haha no nie będę Was na siłę przekonywał, kto woli wolniejsze tempo niech sobie przewinie wywiad i słucha rozmowy od połowy, bo już trochę ochłonąłem po tym spóźnieniu; kawa, ogar, kurs do p'kola, potem korek, 9 rano, myślę kurde nie zdążę, zablokowana ulica, potem pyk, nagle ciężarówka rusza na jednokierunkowej, uff, jest szansa, jeszcze parkowanie, przepustka, wbiegam do studia.. no co poradzę, że mnie takie okoliczności nakręcają? Nic nie poradzę. Jak ktoś mówi wolno dwa słowa na godzinę to nie zakładam, że jest heroinistą najpierw tylko, że ma taki temperament xdd ot, wolno mówi, tak już ma. Ale nie narzekam, niech się klika ;))
styl pisania jak u gimnazalisty albo laika, chętnie zobaczyłbym rozmowę mesa z laikiem
Awatar użytkownika
marmolad_k2

Post autor: marmolad_k2 »

Szkoda, że nie cerowanie dupy? To jakieś wyznanie homoerotyczne?
saturn pisze: 10 wrz 2024, 21:56 tu jest normalne forum ślizgawka, więc zwracamy się do siebie normalnie - czasem kolego, czasem kurwo
2do5

Post autor: 2do5 »

nie wiem ale może @lygrys mógłby to rozkminic i przy okazji napisać, czy dalej miałby ochotę zobaczyć zdjęcia legendarnej już tego typu siostry
Awatar użytkownika
Luxair

Post autor: Luxair »

marmolad_k2 pisze: 22 sty 2025, 0:56 Szkoda, że nie cerowanie dupy? To jakieś wyznanie homoerotyczne?
Obrazek
Brazilian rush hour commuters
Sold out organic kombucha
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
Awatar użytkownika
Moltisanti

Post autor: Moltisanti »

Wyobraziłem sobie jak mes w rękawiczkach i kapeluszu odpierdala jakies karate na wrotasie. Swoją drogą wrotas to nie był ten typek co ojebal zabsona, tego od PSP, na hajs?
Łąsą pisze: 31 gru 2020, 19:13 prędzej nastąpi zmiana systemu monetarnego niż stopy wrócą do poziomu 3-4%
Awatar użytkownika
JANPALONY

Post autor: JANPALONY »

Skumajcie w ogóle, że 40 letni typ, który ODKĄD ZOSTAŁ OJCEM MA PANCERZ NA FARMAZON wyzywa się w komentarzach z innym typem + obcym ludziom tłumaczy, że to co widzieli to nie to co widzieli. A do tego wszystkiego Numer Raz chwali go za DYSTANS.

CO TO JEST ZA UNIWERSUM :bag:

i tak dziwne, że nie było wideo oświadczenia z podziałem na role
Awatar użytkownika
sztyc

Post autor: sztyc »

nescafeklasyg pisze: 21 sty 2025, 20:25 Piotrze, cieszymy się wszyscy że uprawiasz sex a tymbardziej że z kobietami.
Stary, tu nie chodzi o seks, tylko o poziom doznań. Kobieta eskaluje napięcie uwydatniając swoje kształty - w tym przypadku ubierając kabaretki, i wiesz, każdy lepszy Żbik widzi w tym coś więcej niż klasyczne, trywialne rżnięcie, god daaamn.
o kurwa przeczytałem to jego głosem, wspaniała mimikra
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
Awatar użytkownika
gods bidness

Post autor: gods bidness »

Wrócił stary dobry Mes, a nie jakiś tata. Wróciły gołe dupy na socialach, bijatyki na ulicach, mam nadzieję, że wróci kapelutek i cygaretka. Najszybciej osiągnięty kryzys wieku średniego od czasu małżeństwa w historii. Propsy.
Awatar użytkownika
jajca

Post autor: jajca »

Przypominam średniego mesa sprzed lat roastującego mesa zgreda lub mesa małolata za wrzucanie dup na instastories
Spoiler
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
Awatar użytkownika
Karkovsky

Post autor: Karkovsky »

Najlepsze w tych komentarzach jest to, że pod tym komentarzem wrotasa jeden typ, który prywatnie zna Mesa zaczął go bronić, a jeszcze inny, który tez zdaje sie ich kojarzyć prywatnie, zaczął jechać obu. No ale w ogóle kłótnia Mesa i Wrotasa, plus to tlumaczenie sie tego pierwszego :bowdown:
DODA DZWOŃ PO TE KURWA TEKSTY
2do5

Post autor: 2do5 »

jajca pisze: 22 sty 2025, 17:13 Przypominam średniego mesa sprzed lat roastującego mesa zgreda lub mesa małolata za wrzucanie dup na instastories
Spoiler
baaad rooof madafaka :cool:
Awatar użytkownika
Karkovsky

Kto ma insta niech zacznie go obserwować i dołączyć do tzw kanału badawczego bodajże. Co on tam daje :wall: Właśnie upadają resztki autorytetu Piotra Schmidta w mojej głowie , które ze względu na byciu jego fanem przez wiele lat, dalej tam były :lol:
Meso ewidentnie jest na jakichś lekach, obstawiam zestaw jakiegos SSRI i pregabaliny. Na takim zestawie często sam byłem niezdrowo pobudzony i myślę zez boku mogłem byc odbierany jako naćpany.
Odbiór jego muzyki mi brzydnie z każdym rokiem przez świadomość jego osobowości. Niestety lepiej sie skupić na czyjejs muzyce zamiast życiu osobistym, oszczędzisz sobie w ten sposób niepotrzebnego zawodu.
Nie zmienia to faktu, ze Zapiski nadal są moim jednym z ulubionych albumów, Mes dal duzo dobrej muzyki i przez lata zawsze byl w ścisłej topce raperów.
nescafeklasyg

Post autor: nescafeklasyg »

sztyc pisze: 22 sty 2025, 12:22
o kurwa przeczytałem to jego głosem, wspaniała mimikra
Zabrakło tylko STAY STUŃCZYKOWANI.
Karkovsky pisze: 24 sty 2025, 14:11 Kto ma insta niech zacznie go obserwować
Ta, już lecę.
Awatar użytkownika
jajca

Post autor: jajca »

Karkovsky mogłeś napisac co mes tam daje na tym kanale, żeby redaktor glamrapu nie musiał dołączać tylko mógł zajebac tresc do artykulu bezpośrednio ze slizgawki
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
Awatar użytkownika
Karkovsky

Spoiler
Obrazek
Obrazek

Ten facet powinien mieć ksywe Ten Typ Tryhard
Awatar użytkownika
FruitOffTheWall