Ten Typ Mes

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
gods bidness

Re: Ten Typ Mes

Post autor: gods bidness »

Dobra chuj już z tym, czas spierdalać, prawda jest taka, że jeden się zeszczał w nachy, a drugiego gwałcił rafalala.
Spoiler
Obrazek
Z tej okazji życzę wszystkim, aby wam się w nowym roku polepszyło.
nescafeklasyg

Post autor: nescafeklasyg »

gods bidness pisze: 31 gru 2024, 17:18 Belmondo nie jest żadnym erudytą, bądźmy poważni.
To nie wiem kto w polskim rapie nim jest jeśli nie on.
gods bidness pisze: 31 gru 2024, 17:18

Podobnie jest z Belmondo - skoro na co dzień jego twórczość w prime była programowo skretyniała i wyrażała sobą tylko prymitywne potrzeby typu ćpanko, jebanko, jej cipka smakowała jak sałatka
Ty ale poczytaj sobie życiorysy nie wiem Picassa, Dalego, Witacego czy całej masy innych wielkich figur sztuki i kultury, tam był jeden wielki hedonizm, rozpasanie, ruchanie, ćpanie i chuj wie co jeszcze, co nierzadko też stanowiło treść ich sztuki, zresztą chyba sam mes też przez lwią część swej kariery poruszał się w tej konwencji tylko przedstawiał to nieco mniej wulgarnie niż G.
No nie dojdziemy tu do porozumienia za cholere widzę, ja odpuszczam bo ten temat i tak już poleciał po bandzie jakieś 5 stron temu, szczęśliwego nowego wszystkim życzę.
Awatar użytkownika
ffeee

Post autor: ffeee »

Nie no porównywanie Picassa do belmondo to za wysoki lot nawet dla psychofanów mesa
Smly
Zbanowany

Post autor: Smly »

Nie porównał do Picasso upośledzony jesteś?
Awatar użytkownika
kon rafal

Post autor: kon rafal »

https://youtu.be/LnDnZpBTVS4?si=M0eUyFZZTvFnhmi0

Panowie, tak sobie teraz to przekminiam i coś mi nie gra. Nie sądzicie, że to całe wytłumaczenie meza to jeden wielki SZTRUKS?
Po 1, o afromental większe grono usłyszało gdzieś właśnie w okolicach 2006-2007 roku, kiedy to jakiś chłop zatańczył do ich utworu w you can dance, a taką większą popularność zdobyli te 2,3 lata później. Wątpię, że mez w 2016 chciał nagrać numer z jakimiś nołnejmami

Po 2, przecież jego flow w tym kawałku to jest właśnie żywcem wyjęte z okresu zamachu na przeciętność i drugiego 2cztery7, a nie pierwszego solo. Niby leżąc w 2009 na tym obskurnym materacu wspomina, że musi zmienić zwrotkę itd, ale dla mnie to jest totalny bullshit

Po 3, pierdolonie o tym, że zgodził się aby numer z taką warstwą tekstową i muzyczną mógł trafić do bajki, bądź horroru to już jest kurwa szczyt hipokryzji i 100% meza w mezie

No i dodajmy do tego tę niesamowitą grę aktorską w scenie przy stole Z JEGO CZŁOWIEKIEM STEJZIM

Wielkie 5 dla niego

Wysłane z mojego SM-A546B przy użyciu Tapatalka

buarzej

Post autor: buarzej »

Z tego co pamiętam to w 2009 na płycie Numera Raza był kawałek, który też miał się znaleźć na płycie 21Allstars, więc może coś z tego elementu tłumaczeń nie być ściemą.

Ale tłumaczenie, że on nie wiedział że ten numer będzie w komedii romantycznej, to jest taka kpina z intelektu słuchaczy, że aż wstyd. Albo sam jest głupi, albo odbiorców ma za kretynów. Albo oba. Dziwne ze jeszcze nie wyskoczył powiedzieć "a tak naprawdę to Witek dał ten numer do filmu, ja się przecież takimi rzeczami nie zajmowałem w swojej wytwórni, w której byłem zatrudniony na 1/8 etatu i zostałem z niej zwolniony bo koledzy to chuje"
Awatar użytkownika
RATATATA

Post autor: RATATATA »

co odkopal aferke z 15 lat temu :huh: A ten numer 2010 kozacki, mozna sobie przypomniec
gdzie jest rap ktory kiedys gral tak mocno ze trzymales kumpla zeby nie chcial wpasc w policje
Awatar użytkownika
Luxair

Post autor: Luxair »

buarzej pisze: 05 sty 2025, 10:26 Z tego co pamiętam to w 2009 na płycie Numera Raza był kawałek, który też miał się znaleźć na płycie 21Allstars, więc może coś z tego elementu tłumaczeń nie być ściemą.
Ten w którym brzmiał jak Norbi?
Brazilian rush hour commuters
Sold out organic kombucha
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
Awatar użytkownika
myron

Post autor: myron »

https://glamrap.pl/ten-typ-mes-wydaje-p ... oj-talent/

Moje ego jest międzygalaktyczne jak chodzi o mój talent xDDD jebany mam nadzieje, że na dobrej planecie wylądował :lol:
grunt, to wierzyć w siebie ^^
Spoiler
Kamyl pisze:eazy-e momentami mógłby spokojnie spełnić swoje ambicje artystyczne w szeregach hemp gru.
Youtube
Spoiler
Znam cały Polski rap, jestem jego znawcą. Nie słucham tylko tego chujowego składu Afront
Awatar użytkownika
gods bidness

Post autor: gods bidness »

Mes w wywiadzie zapowiedział na nowej płycie bangery, mocne bębny, buńczuczność i jechanie po ksywkach. Czy tym sposobem udowodni swoją przynależność do top 5 ever i udowodni swą wyższość nad Belmondo? Zobaczymy.

Szkoda, że zdissuje pewnie Stasiaka albo jakiegoś innego byłego kolegę leszcza, bo to nic nie zmieni. Mógłby Tedego zdissować, to by był dobry beef na poziomie.
Awatar użytkownika
Bunnymen77

Post autor: Bunnymen77 »

On walczy o top20
Bisclavret

Post autor: Bisclavret »

Zdissuje witka michalaka bo nie odpowie
Awatar użytkownika
2rzyn

Post autor: 2rzyn »

Ale go miota po stole w tym wywiadzie.
Te dissy brzmia zachecajaco zeby to w ogole sprawdzic
Jose pisze: 08 lut 2026, 22:48 Dlaczego 2rzyn Królem Jest
2do5

Post autor: 2do5 »

chłop się w drugiego sujbitrona zamienia, dziewczyna mu pokazała kawałek dupy i oczywiście poszło zdjęcie na instastory, coby uwiarygodnić wizerunek blokowego hustlera

Dodano po 1 minucie 28 sekundach:
zajebisty jesteś tego typu typie o tak
Awatar użytkownika
jajca

Post autor: jajca »

Tak Zwany Mes
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
nescafeklasyg

Post autor: nescafeklasyg »

Piotrze, cieszymy się wszyscy że uprawiasz sex a tymbardziej że z kobietami.
Awatar użytkownika
Jose
Brak Kultury

Post autor: Jose »

Wrotas też tam nieźle odklejony, kłóci się z no name'ami, Mes każdej jednej osobie tłumaczy, że był trzeźwy, niezle uniwersum znikąd dropnelo
2rzyn pisze: 20 sty 2024, 9:32 Dlaczego Tede Królem Jest
2do5

Post autor: 2do5 »

nescafeklasyg pisze: 21 sty 2025, 20:25 Piotrze, cieszymy się wszyscy że uprawiasz sex a tymbardziej że z kobietami.
Stary, tu nie chodzi o seks, tylko o poziom doznań. Kobieta eskaluje napięcie uwydatniając swoje kształty - w tym przypadku ubierając kabaretki, i wiesz, każdy lepszy Żbik widzi w tym coś więcej niż klasyczne, trywialne rżnięcie, god daaamn.
Awatar użytkownika
Oportunistycznyebaka

Post autor: Oportunistycznyebaka »

Jose pisze: 21 sty 2025, 20:45 Wrotas też tam nieźle odklejony, kłóci się z no name'ami, Mes każdej jednej osobie tłumaczy, że był trzeźwy, niezle uniwersum znikąd dropnelo
Where to Panie Jose?

Słyszałem to gówno od wrotasa, kurwa niech on się nie bierze za rapowanie, bo jest tak chujowy jak sujbitron w kuchni.
Awatar użytkownika
kon rafal

Post autor: kon rafal »

Wielkie 5 dla nichObrazekObrazek

Wysłane z mojego SM-A546B przy użyciu Tapatalka

ODPOWIEDZ