1) Prequel z oficjalną datą premiery - Grudzień 2024. Do tego wewnętrzny głos młodego Dextera będzie "podkładał" sam Hall.
2) Nadchodzi... Dexter: Resurrection, czyli sequel New Blood. W roli głównej oczywiście Michael C.Hall
Czyli co, przeżył?
Moderatorzy: gogi, con shonery
Nie no, muszę absolutnie cofnąć swoje słowa. Chciałem zaczekać z oglądaniem jak wyjdzie już cały sezon Resurrection, ale z nudów na urlopie zacząłem przeglądać filmweb oraz imdb i zaskoczyły mnie kosmicznie wysokie oceny i pozytywne opinie. Odpalilem sobie zatem dotychczasowe 7 odcinków i... kurwa to faktycznie jest kapitalny serial/sezon z Hallem chyba w życiowej formie
Kamyl pisze:eazy-e momentami mógłby spokojnie spełnić swoje ambicje artystyczne w szeregach hemp gru.
Pobieram z
Kamyl pisze:eazy-e momentami mógłby spokojnie spełnić swoje ambicje artystyczne w szeregach hemp gru.
Faktycznie, jak się wyłączy mózg, to całkiem przyjemnie się ogląda! Po prostu trzeba przymknąć oko na totalne debilizmy typuJoaquin pisze: ↑15 sie 2025, 22:05 Nie no, muszę absolutnie cofnąć swoje słowa. Chciałem zaczekać z oglądaniem jak wyjdzie już cały sezon Resurrection, ale z nudów na urlopie zacząłem przeglądać filmweb oraz imdb i zaskoczyły mnie kosmicznie wysokie oceny i pozytywne opinie. Odpalilem sobie zatem dotychczasowe 7 odcinków i... kurwa to faktycznie jest kapitalny serial/sezon z Hallem chyba w życiowej formieTe 7 odcinków naprawdę dorównuje poziomem najlepszym sezonom oryginalnej serii. Klimat Nowego Jorku kapitalny (jednak Dex i duże miasto to mus), główna fabuła z większością pobocznych wątków wciągają i, co ważne, póki co składnie łączą się ze sobą. Nie potrafię wymienić niczego, co by mnie jakoś wielce wkurwiało. Oczywiście na kilka głupotek należy przymknąć oko, ale tak było przecież od samego początku.
Oczywiście jedyna obawa to jak to zakończą (znowu). Co prawda planowane są ponoć 3 sezony, oglądalność w USA jest bardzo wysoka, więc raczej powinny one powstać, no ale wiadomo jak to z tymi zakończeniami bywało..