The premium cable outlet has ordered a 10-episode Dexter limited series that will reunite star Michael C. Hall and original showrunner Clyde Phillips. The show will be a continuation of the original, eight-season series, which ended in 2013 with Hall's Dexter Morgan going on self-imposed exile as a lumberjack and living a solitary life.
Jaram się. Serial był topem przez 4 sezony (wiadomo, że 3 taki se), później to spierdolili, a w finał to już top spierdolin serialowych ever.
Czas naprawić błędy i przywrócić blask legendzie.
Ostatnio zmieniony 09 sty 2022, 21:43 przez boixos, łącznie zmieniany 3 razy.
Od zakończenia serialu "Dexter" minęło już siedem lat. Stacja Showtime uznała, że to wystarczający czas, by widzowie stęsknili się za postacią. Dlatego też zleca realizację nowego serialu limitowanego. W głównej roli ponownie zobaczymy Michaela C. Halla.
Za reboot/revival odpowiadać będzie pracujący także nad oryginałem Clyde Phillips. Serial ma się składać z 10 odcinków. Zdjęcia planowane są wstępnie na przyszły rok, a zatem premiery możemy spodziewać się w 2022 roku.
Szczegóły fabuły nie są na razie znane.
Co to jest serial limitowany?
boixos pisze: ↑14 paź 2020, 22:40
Serial był topem przez 4 sezony (wiadomo, że 3 taki se), później to spierdolili
Zgadzam się, super 2 sezony, później fajny czwarty, a później ziewanko. Ale z chęcią obejrzę reboota/revivala
Czyli np. jak się zaczyna to od razu wiadomo kiedy się skończy, thx. Tym bardziej bardzo chętnie sprawdzę te 10 odcinków. Było nie było Dexter to jeden z prekursorów c'nie? Wtedy się dopiero zaczynał ten boom na seriale. Czytałem opinie, że gdyby pierwszy sezon wyszedł np. w 2019 to drugiego sezonu by nawet nie było, bo ludzie już mają całkiem inne potrzeby/wymagania serialowe. 2006 r. brzmi w tej branży jak prehistoria
chyba dr house bardziej taki był, no ale rzeczywiście dexter też jeden z bardziej popularnych seriali, które nie były przypałem jak jakaś moda na sukces czy inne widowisko dla starych bab
mój styl życia to piątkowo
twój styl życia to chujowo
ffeee pisze: ↑12 sty 2023, 0:17szkoda, że przez internet nie można komuś zębów wybić
lygrys pisze:Nie prawactwo, wie że będzie dojechane za swoje poglądy.
Żeby po takim czasie usiąść do nowego sezonu mam taki zjebany nawyk, że muszę sobie przypomnieć od początku cały serial, a jak pomyślę, że miałbym odpalać ponownie ostatnie sezony, to mi się odechciewa nowości. Ostatni sezon to o ile dobrze pamiętam ruski club ze striptizem, kurwa jakie to było meh. Postać trójkowego do dziś jeden z ulubionych serialowych antagonistów.
Ostatni sezon mega spierdolony, a końcówka to w ogóle jakiś żart, więc liczę, że skoro już go odgrzebują, to zapewnią mu przynajmniej godne zakończenie.
Zgadzam się z większością tutaj co do jakości ostatniego sezonu, ale wtedy przypominam sobie ostatni sezon Gry o tron lub Lost i w sumie to to jest nic xD
To, że robią następny sezon, powiem tak - jaram się jak skurwesyn. Nawet jak będzie słaby jak powrót Prison Break to zobaczenie na ekranie tych samych mordek po tylu latach to od razu na sercu jakoś inaczej Jaranko.