Kendrick Lamar
- gods bidness
Re: Kendrick Lamar
Mam nadzieję, że Kendrick osobiście obejrzał jak jakiś polski nołnejm z blackfacem rapuje n-wordy bez żenady i zniósł kolczaste jajo.
to chyba z czasów section80
oczywiście melduję się dziś na Narodowym i wielkie pięć dla tych, którzy też to czynią.
- ConeyIsland
Odświeżam sobie właśnie wydawnictwa Kendricka sprzed Section80 po raz pierwszy od x lat i jakie to petardy to ja nawet nie:
Nie pierdol, Celebration kozak numer, czuć ducha Souls of Mischief.
- przedszkolanek
coney to ty byłeś tym typem ze ślizgu, który pisał, że najlepiej mu się rucha przy kendrick lamar ep?
ale przypomniałeś
ale przypomniałeś
- ConeyIsland
niestety ani nie było mnie na ślizgu ani NIESTETY nie miałem przyjemności ruchania przy kendrick lamar ep 
challange acceptedprzedszkolanek pisze: ↑22 paź 2025, 14:19 coney to ty byłeś tym typem ze ślizgu, later pisał, że najlepiej mu się rucha przy kendrick lamar ep?
ale przypomniałeś
- ConeyIsland
Wyrzuciłbym to w temacie o Rockym ale takiego nie ma (są tylko o jego płytach) więc ciekawostka ląduje tu.
Dzisiaj dowiedziałem się że istnieje nagrany wieele lat temu wspólny kawałek Marciano i młodego K Dota
Dzisiaj dowiedziałem się że istnieje nagrany wieele lat temu wspólny kawałek Marciano i młodego K Dota