Call of Duty [seria]
Moderator: con shonery
Re: Call of Duty [seria]
No niestety. W tym CoDzie na multi jest za mało map. Bo te są na maxa chujowe. W MW1 z 2019 r były lepiej przemyślane l.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Mają dodać podobno nowe w tym roku, jako DLC. Bo nowy CoD dopiero w 2024, więc jakoś rozwiną obecny w singlu i multi.
Ale ponoć to będą głównie mapy ze starszych odsłon serii.
Ale ponoć to będą głównie mapy ze starszych odsłon serii.
kurwa ale bym se zagrał takiego mixa 5vs5 na carentan w cod 2 albo na strike w cod 4 ehhhh byłby ktoś chętny ze ślizgawki se pyknąc takiego mixa raz w tygodniu?
ehh zlote czasy strzelanek online, czyli mw1, mw2 i po drugiej strony barykady bc2 i bf3 [*]
- TruthTeller
Cod2 jak najbardziej, ale znaleźć 10 ludzi w tym samym czasie może być trudno
Ludzie w internetach donoszą, że najnowszy Black Ops 6 to najlepszy CoD od dawna. Gra ktoś ze ślizgawki już?
- marmolad_k2
Cykl CoD wygląda mniej więcej tak:
>wychodzi CoD, ludzie chwalą
>wychodzi kolejny CoD, mało nowości/mało map na start/słaba kampania/glicze/słaby balans, gracze marudzą, CoD się skończyło
>wychodzi kolejny CoD, ma mniej bugów, trochę więcej contentu, najlepszy CoD od lat, jest nadzieja na tę serię
Powtórzyć.
I tak mniej więcej od 6 lat.
>wychodzi CoD, ludzie chwalą
>wychodzi kolejny CoD, mało nowości/mało map na start/słaba kampania/glicze/słaby balans, gracze marudzą, CoD się skończyło
>wychodzi kolejny CoD, ma mniej bugów, trochę więcej contentu, najlepszy CoD od lat, jest nadzieja na tę serię
Powtórzyć.
I tak mniej więcej od 6 lat.
- Rozpierdalator
W multi to nie wiem, ale kurwa kampania no to musi tu być lepsza niż w MWIII bo tam to było jakieś nieporozumienie, więc po części post uzytnika wyżej to prawda, nie dało się na pewno zrobić tego gorzej
Ja może jutro obczaję kampanię a jak ją przejdę to Zombie bo trochę mnie kusi powrót do normalnych turowych zombiaków
Ja może jutro obczaję kampanię a jak ją przejdę to Zombie bo trochę mnie kusi powrót do normalnych turowych zombiaków
soczysta mela na activision. 350 zł za odgrzewanego kotleta z kampanią na 6 godzin 
"...jest eśmy małymi cząstkami wielkich rzeczy..."

pieseczek dla ślizgawkera

serio ktos gra jeszcze w kampanie coda czy bfa? przeciez w codzie to sie pewnie te kampanie skonczyly po jakims black opsie i kazda dlugosc nastepnej kampanii to z +/- 6 godzin xD
20 lat temu też miały 6 godzin.
- marmolad_k2
Dokładnie, przez cały cykl chyba jedynie BO III miało kampanię dłuższą od tych standardowych 6-7 godzin + BO II, która była nieliniowa.
ja mega żałuję że zabili franczyzę medal of honor. singlowa kampania w grze wojennej na miarę 2024 to byłoby coś. ostatnio przeszedłem bf1 na singlu i doszedłem do wniosku, że brakuje mi tego. co nam pozostało? albo jakieś wolfensteiny które gameplayowo to są jakimiś zręcznościowymi slasherami, albo cody, których największą wadą nie jest wcale długośc, a to, że są absurdalnie liniowe i nadmiernie oskryptowane. w obu przypadkach - rzyg.
call of fortnite
- Vasco de Balboa
Spokojnie od dekady nie sprawdziłem żadnego nowego CoD
Jednak 1, 2, 4 to są przejebane klasyki, szczególnie w ostatni zagrywałem się godzinami na multi
. Singiel jedynki z dodatkiem z United Offensive to jedna z moich gier dzieciństwa, co za cudowna wirtualna przygoda.