Ogólna dyskusja o grach i konsolach
Moderator: con shonery
Re: Ogólna dyskusja o grach i konsolach
Panowie, warto grać w pierwsze trzy części Uncharted, czy od razu atakować te najnowsze. Jest na PS Store tanio pakiecik i właśnie nie wiem czy powinąć, czy jednak od czwórki zacząć.
Według mnie warto, ale większość ma zdanie, że przynajmniej jedynka się bardzo zestarzała. Natomiast jak masz zamiar przejść wszystkie w krótkim okresie, to zanim do 4 dotrzesz to zmęczony będziesz i wtedy bym to pojebał i od niej zaczął.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
+1 warto, po pierwszej części faktycznie czuć czas, natomiast 2 to imo najlepsza część serii a i warto zapoznać się z całą fabułą
No właśnie ja się szybko nudzę, tak więc mógłby być problem, żeby przebrnąć przez wszystkie. Tym bardziej, że czasu jednak brakuje i pewnie rozwlekłoby się to wszystko aż za bardzo. A jak z fabułą i przedstawieniem bohaterów względem poprzednich części? Dobrze to ogarnęli czy będę się wkurwiać, że nie wiem kto jest kto i o co chodzi.
fabularnie warto, natomiast sam ogrywałem całą trylogię pod rząd i już trochę mnie w 3 męczyła konwencja i fakt, że te gry się wiele od siebie nie różnią mechanikami i akcją
natomiast 4 to arcydzieło
natomiast 4 to arcydzieło
dwójkę trzeba ograć i koniec
do jedynki nie podchodź, jak zagrałem w 2017 (skonczyłem max w połowie) to wróciłem spowrotem do serii w 2022
ja tam bym chyba ograł 4, a potem wrócił najwyzej do 2/3 jak siądzie mocno
ja tam bym chyba ograł 4, a potem wrócił najwyzej do 2/3 jak siądzie mocno
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
wg mnie w żadną nie warto bo to huj a nie gra jest, tylko samograj jebany pozbawiony mechanik
no ale jak lubisz takie gry to mogę się wypowiadać tylko o jedynce i czwurce, no to dla mnie jedynka niegrywalna była przez technikalia
no ale jak lubisz takie gry to mogę się wypowiadać tylko o jedynce i czwurce, no to dla mnie jedynka niegrywalna była przez technikalia
Jak wy tak dwójkę zachwalacie to ja nie chcę wiedzieć jakim gównem są pozostałe części. Oskryptowane do granic możliwości gówno i z setkami filmowych pseudo interakcji. Obrzydliwa gra
I know you think Obi-Wan gettin' tired now
Don't jump, Anakin, I got the higher ground
Don't jump, Anakin, I got the higher ground
jakby co to ja nie zachwalam bo też nie skonczyłem, ale no odpałem gdzies tam na koncówce dopiero
trójke to ominąłem
ale i tak pod względem gameplayu przy jedynce dwójka to arcydzieło
trójke to ominąłem
ale i tak pod względem gameplayu przy jedynce dwójka to arcydzieło
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Jedynie 4. Jak reszty nie przeszedłeś w dniu premiery to teraz nie włączaj bo tylko się zrazisz do gier
F1 to królowa. Zawsze była.
Dokładnie tak to wygląda w przypadku serii Uncharted. Dwójka to arcydzieło, jeśli chodzi o interaktywną rozrywkę.
- checollada
ja kiedyś tam przeszedłem 4 i wcale nie miałem ochoty na nadrabianie tego uniwersum, więc może zacznij od tej części i zobacz jak siądzie
Tak zrobię, dzięki.
Nurtuje mnie jeszcze jedna rzecz. Jeśli usunę grę na ps5, a później ją zainstaluje ponownie za jakiś czas, to save'y zostaną?
Nurtuje mnie jeszcze jedna rzecz. Jeśli usunę grę na ps5, a później ją zainstaluje ponownie za jakiś czas, to save'y zostaną?
- zemsta1camzata
tak.
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
za nogawką ukryta jest maczeta
No i miodzio
Nawet Lost Legacy było lepsze od 1.
https://allegro.pl/oferta/nowe-4-talie- ... 5514558356
Myślicie ze coś takiego zyskuje z czasem na wartości? Zafascynowalem się gwintem i szukam fizycznej formy ale still wolałbym traktować to jako inwestycje niż kaprys
Myślicie ze coś takiego zyskuje z czasem na wartości? Zafascynowalem się gwintem i szukam fizycznej formy ale still wolałbym traktować to jako inwestycje niż kaprys