Ogólna dyskusja o grach i konsolach
Moderator: con shonery
Re: Ogólna dyskusja o grach i konsolach
Panowie, warto grać w pierwsze trzy części Uncharted, czy od razu atakować te najnowsze. Jest na PS Store tanio pakiecik i właśnie nie wiem czy powinąć, czy jednak od czwórki zacząć.
Według mnie warto, ale większość ma zdanie, że przynajmniej jedynka się bardzo zestarzała. Natomiast jak masz zamiar przejść wszystkie w krótkim okresie, to zanim do 4 dotrzesz to zmęczony będziesz i wtedy bym to pojebał i od niej zaczął.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
+1 warto, po pierwszej części faktycznie czuć czas, natomiast 2 to imo najlepsza część serii a i warto zapoznać się z całą fabułą
No właśnie ja się szybko nudzę, tak więc mógłby być problem, żeby przebrnąć przez wszystkie. Tym bardziej, że czasu jednak brakuje i pewnie rozwlekłoby się to wszystko aż za bardzo. A jak z fabułą i przedstawieniem bohaterów względem poprzednich części? Dobrze to ogarnęli czy będę się wkurwiać, że nie wiem kto jest kto i o co chodzi.
fabularnie warto, natomiast sam ogrywałem całą trylogię pod rząd i już trochę mnie w 3 męczyła konwencja i fakt, że te gry się wiele od siebie nie różnią mechanikami i akcją
natomiast 4 to arcydzieło
natomiast 4 to arcydzieło
dwójkę trzeba ograć i koniec
do jedynki nie podchodź, jak zagrałem w 2017 (skonczyłem max w połowie) to wróciłem spowrotem do serii w 2022
ja tam bym chyba ograł 4, a potem wrócił najwyzej do 2/3 jak siądzie mocno
ja tam bym chyba ograł 4, a potem wrócił najwyzej do 2/3 jak siądzie mocno
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
wg mnie w żadną nie warto bo to huj a nie gra jest, tylko samograj jebany pozbawiony mechanik
no ale jak lubisz takie gry to mogę się wypowiadać tylko o jedynce i czwurce, no to dla mnie jedynka niegrywalna była przez technikalia
no ale jak lubisz takie gry to mogę się wypowiadać tylko o jedynce i czwurce, no to dla mnie jedynka niegrywalna była przez technikalia
Jak wy tak dwójkę zachwalacie to ja nie chcę wiedzieć jakim gównem są pozostałe części. Oskryptowane do granic możliwości gówno i z setkami filmowych pseudo interakcji. Obrzydliwa gra
I know you think Obi-Wan gettin' tired now
Don't jump, Anakin, I got the higher ground
Don't jump, Anakin, I got the higher ground
jakby co to ja nie zachwalam bo też nie skonczyłem, ale no odpałem gdzies tam na koncówce dopiero
trójke to ominąłem
ale i tak pod względem gameplayu przy jedynce dwójka to arcydzieło
trójke to ominąłem
ale i tak pod względem gameplayu przy jedynce dwójka to arcydzieło
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Jedynie 4. Jak reszty nie przeszedłeś w dniu premiery to teraz nie włączaj bo tylko się zrazisz do gier
F1 to królowa. Zawsze była.
Dokładnie tak to wygląda w przypadku serii Uncharted. Dwójka to arcydzieło, jeśli chodzi o interaktywną rozrywkę.
- checollada
ja kiedyś tam przeszedłem 4 i wcale nie miałem ochoty na nadrabianie tego uniwersum, więc może zacznij od tej części i zobacz jak siądzie
Tak zrobię, dzięki.
Nurtuje mnie jeszcze jedna rzecz. Jeśli usunę grę na ps5, a później ją zainstaluje ponownie za jakiś czas, to save'y zostaną?
Nurtuje mnie jeszcze jedna rzecz. Jeśli usunę grę na ps5, a później ją zainstaluje ponownie za jakiś czas, to save'y zostaną?
- zemsta1camzata
tak.
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
za nogawką ukryta jest maczeta
No i miodzio
Stupid poor people, stupid poor people
I've got more money than you
They can't even afford food!
I've got more money than you
They can't even afford food!
Nawet Lost Legacy było lepsze od 1.
https://allegro.pl/oferta/nowe-4-talie- ... 5514558356
Myślicie ze coś takiego zyskuje z czasem na wartości? Zafascynowalem się gwintem i szukam fizycznej formy ale still wolałbym traktować to jako inwestycje niż kaprys
Myślicie ze coś takiego zyskuje z czasem na wartości? Zafascynowalem się gwintem i szukam fizycznej formy ale still wolałbym traktować to jako inwestycje niż kaprys