Dodano po 1 dniu 2 godzinach 4 minutach 24 sekundach:
Osimhen w Galatasaray
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
XDKalom pisze:liczę na jakieś last second półroczne wypożyczenie oszimena do turcji
róbcie to besiktas
Victor Osimhen to Galatasaray, here we go! Deal done and all documents have been approved.
Osimhen’s release clause will be €75m with Napoli option to extend until 2027.
Loan move to Gala until June 2025, €9/10m salary covered.
No buy option, no obligation.
Osimhen krzyczał wilk jak gówno miał
pewnie nikogo, ale lekka pomyłeczka i to oczywiście Wolves ma 35% bo się zastanawiałem od kiedy Podence był w Newcastle
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Plus Ibe, Solanke, Stewart i kilku innych.the badman pisze: ↑03 wrz 2024, 1:04 Nic nowego, Liverpool tak sprzedaje od lat, Van den berg, Carvalho, Harry Wilson,Taiwo Awoniyi, Neco Williams. Za takich asów 100mln wleciało a wydane zostały grosze.
Tylko Chelsea kupuje a Liverpool przestał![]()

Ja wiem że nic nowego, ale Chelsea jest jechane za ściąganie tonami tych młodziaków, ale chcę wierzyć że akurat w tym przypadku jest to jakoś tam racjonalnie zaplanowane.the badman pisze: ↑03 wrz 2024, 1:04 Nic nowego, Liverpool tak sprzedaje od lat, Van den berg, Carvalho, Harry Wilson,Taiwo Awoniyi, Neco Williams. Za takich asów 100mln wleciało a wydane zostały grosze.
Tylko Chelsea kupuje a Liverpool przestał![]()
I tak osimhen w pewnym sensie wygrał, bo przychodził za 80 milionów jako perspektywiczny napastnik po jednym sezonie we Francji, a może odejsc za tyle samo jako było nie było jedna z gwiazd ligi top4. Gdyby się nie rzucał to na pewno de laurentis by mu nie pozwolił odejść za takie pieniądze