Paktofonika
-
tomeczek2301
Re: Paktofonika
chłopaki podlapali ze dobry hajs jednak z tych konncertow i nagle reaktywacja i graja na rap stacja festiwal xddd
Nie tylko Rap Stacja, bo i tez na Płocku, Fest Festivalu i innych tego typu, tam już Booking jest na cały rok.
RapCelownik.pl - Najwięcej Treści o Muzyce Rap i Kulturze Hip Hop
czy na tych koncertach będzie hologram magika, tak jak w ameryczce grubego albo 2paca? jak nie, to niech wypierdalają i grają te swoje pierdy pod nazwą pokahontaz xD
kurde magik byl naprawde niezlym raperem momentami, fajnie tu sie dopasował do tego bitu futurystycznego
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
to początek drogi do elegancji
XD
Davai mne Tu hologram magika yallah
Chief Keef pisze: I'm so fly, I'm so fly, in Hawaii eating Thai
You gotta pay me for a comment, and that comment might be why
Asian ho, say she think I'm nice, why 'cause I eat rice?
Bitch, I'm mean, go and get your things, you can spend the night
hologram magika to potężny pomysł, o wiele lepszy niż inwestowanie w cały spodkowy grudniowy program "artystyczny", a ludzie każdego wieku by się posrali z wrażenia
-
rubinstein
no bez kitu, absolutna przepasc miedzy nim a Don Rahuene, a tutaj magik nawija z polotem, w ogole sie nie zestarzala ta zwrotka. srahim powinien byl ograniczyc sie do produkcji, bo te bity to chyba jego sprawka, nie? co by nie mowic, paktofonika muzycznie moze nie byla wybitna, ale co najmniej dobra i, co najwazniejsze chyba, miala swoja tozsamosc. dla mnie bit do "nie ma mnie dla nikogo" chyba ciagle najlepsza produkcja ever
Uważam podobnie, szkoda, że Magik nie poczekał jeszcze kilku lat, bo jego solo byłoby na pewno mocnym klasykiem gdyby nie musiał się użerać z tymi dwoma przygłupami. Mam nawet wrażenie, że gdyby pociągnął swoją karierę dalej mógłby być kimś na miarę polskiego Kanye Westa
Nom ta ale z drugiej perspektywy/pov
Stare zgredy majo hajs ze jakies pieniondze zarobia, teraz pytanko czy jak klasyczne zawistny polaq heatowac czy siema siemanko props rob hajs na #nostalgia
@up
/Ask ChatGPT = zrob mi kurwa nutque
;;Code rappers 2pac, Biggie
==°° beat ? (If uwu then it's 1 not 0)
={Generic west coast g funk beat generated}>>>
Stare zgredy majo hajs ze jakies pieniondze zarobia, teraz pytanko czy jak klasyczne zawistny polaq heatowac czy siema siemanko props rob hajs na #nostalgia
@up
/Ask ChatGPT = zrob mi kurwa nutque
;;Code rappers 2pac, Biggie
==°° beat ? (If uwu then it's 1 not 0)
={Generic west coast g funk beat generated}>>>
Chief Keef pisze: I'm so fly, I'm so fly, in Hawaii eating Thai
You gotta pay me for a comment, and that comment might be why
Asian ho, say she think I'm nice, why 'cause I eat rice?
Bitch, I'm mean, go and get your things, you can spend the night
- SuperRapMaster
Kurwa aż mi przypomniales ten psycho hype na PFK okolo 2012 co film wychodził nowe pokahontaz, fala nowych fanów itd. Czas zweryfikował jednak co to się odpierdalalo w tych latach i wyostrzył percepcję na tych dwóch wackow co się wkurwiali 20 lat temu jak na nich Paktofonika mówili a dzisiaj to już traski koncerty koncerciki pod szyldem PFK hatfu na tych marniaków
no żenada z tym w chuj, tym bardziej że się odżegnywali od tego, jeszcze skumałbym, gdyby zagrali raz jakiś koncert upamiętniający na 60-lecie istnienie, a oni teraz zwęszyli szekle i jeżdżą po każdym festiwalu, mam nadzieję, że chociaz young wizardowi dają z tego jakiś procent (na pewno nie)
- marmolad_k2
Mam tak samo z nimi, tyle lat było gadane, że PFK nie wróci, to nie ma sensu, co innego robią, a tu nagle jeden koncert, drugi, trzeci
Beka z rozliczania raperów z tego co powiedzieli 20 lat temu.
https://tvn24.pl/kultura-i-styl/top-of- ... -st8041846
Jak będziecie mieli okazję kiedyś zobaczyć wczorajszą rozmowę z Fokusem, Rahimem w TVN24 Fakty to polecam klasyk w dniu premiery, rower Błażeja vibe.
Jak będziecie mieli okazję kiedyś zobaczyć wczorajszą rozmowę z Fokusem, Rahimem w TVN24 Fakty to polecam klasyk w dniu premiery, rower Błażeja vibe.
RapCelownik.pl - Najwięcej Treści o Muzyce Rap i Kulturze Hip Hop
- marmolad_k2
Musiała spojrzeć w tekst, żeby się upewnić, czy na pewno ma przed sobą legendy polskiego hip-hopu 
trzeba poczekać parę miesięcy, pokłócą się znowu i znowu wjadą wyliczenia, swoją drogą to niesamowite, że 17 lat temu tak popularna grupa dostawała po klocka na łeb za koncert