[konsola] Sony PlayStation
Moderator: con shonery
Re: [konsola] Sony PlayStation
niee, dlc wyszedł mniej więcej w tym samym terminie, w którym skończyłem podstawkę i nie miałem siły/psychy, żeby się za to zabierać xd
ratchet & clanck ofc (chociaz to raczej nie zajmie ci niewiadomo ile czasu, to singleplayer gierka). Z nie-ekskluzywnych jak lubisz anime (i nie grales w poprzednia czesc) to naruto storm connections, niedlugo tez dbz sparking 0 ma wyjsc moze byc ciekawe. Jak lubisz jrpg to slyszalem ze persona jest zajebista (i ci zajmie duuuuzo czasu raczej)
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy

No nieźle. AstroBot zjada wszystko.
Jutro o 17 oficjalna zapowiedź PS5 Pro pewnie.
-
genocidegeneral
- piernikowyskoczek
ciekawi mnie PSSR, jak będzie lepszy od FSR, to będzie śmiesznie, bo będą lepsi od AMD na sprzęcie AMD
rakieta_rakieta pisze: ↑16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
800 EUR bez stacji Blu-ray i podstawki do ustawiania w pionie, Lygrys będzie na głodówce do końca życia, bawi cię to Cerny?
Ostatnio zmieniony 10 wrz 2024, 18:31 przez Luxair, łącznie zmieniany 2 razy.
Brazilian rush hour commuters
Sold out organic kombucha
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
czemu nie ma wejścia na płyty
btw angole ładnie dymani - przy dzisiejszej różnicy usd vs gbp to w stanach wychodzi około 800zl taniej
btw angole ładnie dymani - przy dzisiejszej różnicy usd vs gbp to w stanach wychodzi około 800zl taniej
yer a wizard, Harry
Jest za dodatkowe 70euro
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
albo ze spider-manem 2 za 799zl
Nic specjalnego panowie. Te porównania graficzne jakoś w ogóle mnie nie przekonują. Za taką cenę spodziewać się można było czegoś lepszego.
Daruję sobie kupno.
Daruję sobie kupno.
Co z tej konsoli jak dalej gry będą robione z myślą o ps4
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Mogli by jakieś gry po zapowiadać
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Nie żałuję że skipnąłem tę generację...
Na PS4Pro to przynajmniej PSVR znacząco lepiej śmigał.
A PS5Pro będzie miało wyższą rozdzielczość (czego i tak nie zauważę na 65"), lepsze RT (które i tak jest chujowe poza Cyberpunkiem; odpaliłem Control na PC master race i czym tu się niby podniecać?) i lekko stabilniejszy klatkaż. They are the same picture.
Na PS4Pro to przynajmniej PSVR znacząco lepiej śmigał.
A PS5Pro będzie miało wyższą rozdzielczość (czego i tak nie zauważę na 65"), lepsze RT (które i tak jest chujowe poza Cyberpunkiem; odpaliłem Control na PC master race i czym tu się niby podniecać?) i lekko stabilniejszy klatkaż. They are the same picture.
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
- Rozpierdalator
Ta a za rok i tak będzie domyślnie 30fps w każdej grze. Z resztą kurwa teraz wszystkie gry które nie mają jakiegoś wyraźnego stylu i tak wyglądają tak samo a jakieś poważne przeskoki w grafice skończyły się na PS3/X360
Na PS5 pro wszystkie gry nie będę chodzić w 60fps?
Zwykle przyjmuje się że framerate zależy od CPU a rozdzielczość od GPU (chyba że mamy jakiś crazy engine który przelicza logikę gry na GPU - no da się to zrobić).
PS5 Pro ma to samo CPU co PS5 Amateur, tylko podkręcone o 10% (i z szybszą pamięcią, zdaje się)... no więc wielkich progresów tu nie będzie.
Inna sprawa że większość gier na PS5 ma już tryb 60 fps - ten będzie zaiste wyglądał lepiej.
Edit
Chociaż w sumie może plotę bzdury, bo mają chyba technologię podwajania frameratu (która wprawdzie wymaga przepołowienia rozdzielczości i jej późniejszej rekonstrukcji przy pomocy PSSR), no ale to trzeba poczekać na testy Digital Foundry, bo nikt jeszcze nie wie na ile dobrze to działa - czy to bardziej FSR czy DLSS
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
ano faktycznie,
nwm pewnie z czasem sobie podmienie podstawke na pro, ale prawda ze mogli by jakies fajne gry zaczac napierdalac
yer a wizard, Harry