Killer Mike aka Michael & The Mighty Midnight Revival - Songs for Sinners & Saints (2024)

Kategoria poświęcona albumom.

Moderatorzy: instinkt, luk0as

Awatar użytkownika
instinkt
Moderator

Re: Killer Mike aka Michael & The Mighty Midnight Revival - Songs for Sinners & Saints (2024)

Post autor: instinkt »

dobrze że nie aka landlord

mi się nawet nie chce sprawdzać kolejnej jego solówki, poprzednia była słaba
mogliby RTJ5 rzucić albo jeszcze lepiej żeby El-P rzucił solo album bo średnio mi się chce słuchać pierdolenia Killer Mike'a
Awatar użytkownika
many-s

Re: Killer Mike aka Michael & The Mighty Midnight Revival - Songs for Sinners & Saints (2024)

Post autor: many-s »

Dobra tam, nie ma co narzekać, imo to nadal bardzo dobry MC ale każdy ma prawo słuchać czego chce.

Awatar użytkownika
gawi

Post autor: gawi »

Siadlem bez oczekiwań i bardzo ładnie siadło

Dodano po 2 minutach :
Tak jak poprzednia solôwka zła nie była, ale jakby z kijem w dupie nagrywana, tak tu wyszło fajnie na luzie, na pewno wrócę jeszcze nie raz
Awatar użytkownika
ZRO

Post autor: ZRO »

Pat już chyba 3 wideo w tym samym "outficie". Forumowi styliści by go zjedli :lol:
Awatar użytkownika
Paul
Mistrz Fantasy NBA

Post autor: Paul »

Pewnie promuje swój niepowtarzalny merch :lol: Mnie irytuje, że ostatnio zaliczył kilka wysoko profilowych gościnek i wszędzie zarzuca te swoje śmiechowate flow z podkręcaniem końcówek. Chyba mu się wydaje, że za to ma płacone, a przecież chłop naprawdę potrafi rapować bez żadnych sztuczek.
ODPOWIEDZ