Co sądzicie - Yurkosky
Co sądzicie - Yurkosky
Momentami wnerwia mnie ten gość. Oglądałem, jak jeszcze nagrywał podsumowania miesiąca.
"Ich wollte immer nur verstanden werden und hinterlies zum Schluss verbrannte Erde" 
Re: Co sądzicie - Yurkosky
Yurkoski musiał wejść raperom w tyłek głębiej niż zazwyczaj, bo kompletnie zapomniałem o jego istnieniu. Wyjebane jajca [2]
I rot in this dread, my only world's the one in my head
I hate psychotherapists, I walk amongst walking dead

I hate psychotherapists, I walk amongst walking dead
Spoiler

Chuj w tego peta pozdro
lysy baran. nie dosc ze fanboj sariusa to jeszcze kumpel penksa z patokalipsy, to chyba wszystko wyjasnia xD
FUCK OFF MR LAHEY
- yungXpaproch
nie no gosciu w chuj pedal zjeb
nigdy nic z nim nie oglądałem
Chuj z nim
Pare lat temu coś tam oglądałem, nie wiem po co
Ja, jo wiym kaj je gryfny maszket 
Pomysł na kanał, wykonanie, luz, ja tutaj kupuję takiego Yurkoskiego, oczywiście to jest klimat "yurkoski", no, i "haters gonna hate" i true-school'owe głowy będą kręcić głowami
kark to nie debil, mówił mi tak laik
^
Tylko dla wytrwałych słuchaczy z których nie dowiecie się niczego poza tym ze cos jest fajne/zajebiste/super, nigdy nie usłyszałem nic ciekawego z jego ust, totalnie niepotrzebny kanał, ale to chyba było jego marzenie czy cos wiec niech tam się bawi
Taki Grande Connection poza śpiewaniem na koniec robi całkiem fajne materiały punktując różnych raperów, cos co można sobie puścić do jedzenia i to jest content okolorapowy warty obczajenia, natomiast wylizywanie rodzyny raperom i to często naprawdę marnym nie jest dobrym contentem przy żadnej okazji co ma odzwierciedlenie w liczbach które nigdy chyba nie były duże a mimo wszystko koneksje z jakimiś raperami sobie porobił i penx u niego mieszkał ( polecam odcinek wjazd na chate penxa niestety już usuniety z kanału tego typa co właził ludziom do chat a penxowi na pokój właściwie)
Tylko dla wytrwałych słuchaczy z których nie dowiecie się niczego poza tym ze cos jest fajne/zajebiste/super, nigdy nie usłyszałem nic ciekawego z jego ust, totalnie niepotrzebny kanał, ale to chyba było jego marzenie czy cos wiec niech tam się bawi
Taki Grande Connection poza śpiewaniem na koniec robi całkiem fajne materiały punktując różnych raperów, cos co można sobie puścić do jedzenia i to jest content okolorapowy warty obczajenia, natomiast wylizywanie rodzyny raperom i to często naprawdę marnym nie jest dobrym contentem przy żadnej okazji co ma odzwierciedlenie w liczbach które nigdy chyba nie były duże a mimo wszystko koneksje z jakimiś raperami sobie porobił i penx u niego mieszkał ( polecam odcinek wjazd na chate penxa niestety już usuniety z kanału tego typa co właził ludziom do chat a penxowi na pokój właściwie)
Yurkosky jest chujowy ale to nie jest tak że Yurkosky jest chujowy tylko content robiony przez Yurkoski jest chujowy ajajajaj
- przedszkolanek
on jeszcze funkcjonuje?
TrapasRigo też całkiem spoko, ale od dłuższego czasu nie nagrywa filmików.DjPendzel pisze: ↑23 lip 2022, 18:48 ^![]()
"Ich wollte immer nur verstanden werden und hinterlies zum Schluss verbrannte Erde" 
bez kitu, dawno nic o nim nie słyszałem, a nie powiedziałbym, że mniej śledzę
Mam w domu szafkę, w której trzymam
Wszystkie dostępne dzieła Lenina
Nagrywa podsumowania roku, a tak to cisza. Szkoda, że tak mało od niego. Gdyby nagrywał filmiki regularnie to pewnie by miał już 50k subów. Ale pewnie większa kasa jest z ulicy.
Ostatnio zmieniony 23 lip 2022, 21:49 przez Patryk233, łącznie zmieniany 1 raz.
szanuję go za feat w gustawie
Mam w domu szafkę, w której trzymam