[pop] Sanah - Uczta (2022)
[pop] Sanah - Uczta (2022)
Królowa z nowym albumem a tu taka cisza? Tym razem każdy kawałek z gośćmi, zresztą wszystko było stopniowo wrzucane na YT i np Szary świat jest utworem pięknym, całość sprawdzę za dnia.
Re: [pop] Sanah - Uczta (2022)
najbardziej pretensjonalne gówno jakie słyszałem w życiu
XDDD
Ostatnio zmieniony 13 mar 2023, 8:52 przez DeDoK, łącznie zmieniany 1 raz.
Kilka kawałków nawet odbiega od pierdolamento z poprzednich płyt, więc u sanah aktualnie zmiany na plus na pewno. Bez gościnek jednak byłoby bardzo nudno.
Buntownik to najdoskonalsza forma człowieka. Odrzuca konformizm na rzecz indywidualizmu nie będąc atencyjnym hipsterem, ale rewolucjonistą.
>>> wbita https://www.youtube.com/user/ComeoutTV <<<
>>> wbita https://www.youtube.com/user/ComeoutTV <<<
- piernikowyskoczek
ale ból
dziś poznałem co to zmuł
za smutem kolejny smut
ale sprzedaż będzie piękna
dziś poznałem co to zmuł
za smutem kolejny smut
ale sprzedaż będzie piękna
rakieta_rakieta pisze: ↑16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
- the badman
- Artysta
a mnie sie nawet podoba, taka typowa Sanah ale przeciez sie fajnie to słucha,poszedlbym na koncert
bo
bo
Ostatnio zmieniony 22 kwie 2022, 21:10 przez the badman, łącznie zmieniany 1 raz.
Biorąc pod uwagę zwrot tematyczny w kierunku smutów i zestaw featów, Sanah skręca w stronę "trójkacore" - dobry moment, props. Nie da się non stop nagrywać słodkich lovesongów
XDDD
Ostatnio zmieniony 13 mar 2023, 8:51 przez DeDoK, łącznie zmieniany 1 raz.
Ale te wydają mi się jakieś takie... ciut poważniejsze xD
No robi sie na polską lanę del rey przeciez, chociaz u tamtej duety z bożkami wjechaly gdzies na piatym albumie dopiero, teraz czas na tomik poezji
mi się bardziej podobają właśnie te bengery jak kolońska i szlugi a z tej płyty eldorado, oscar czy szary świat i słucham jej głównie w celach rozrywkowych a tam gdzie cytują Baczyńskiego czy kogoś tam jeszcze to po jednym razie i mi wystarczy.
To mój pierwszy kontakt z jej muzyką i chyba ostatni... Niezłą ekipę zebrała, mimo to wciąż nie rozumiem jej fenomenu. Poprawny radiowy popik. W życiu nie nazwałbym jej królową
Płyta strasznie niespójna, ale czego się spodziewać jak w każdym utworze goście. Ze smutów zdecydowanie wolę Kaśkę Sochacką.
Dziwię się, że w ogóle to sprawdziłeś.Yayo pisze: ↑08 lis 2022, 18:36 To mój pierwszy kontakt z jej muzyką i chyba ostatni... Niezłą ekipę zebrała, mimo to wciąż nie rozumiem jej fenomenu. Poprawny radiowy popik. W życiu nie nazwałbym jej królowąPłyta strasznie niespójna, ale czego się spodziewać jak w każdym utworze goście. Ze smutów zdecydowanie wolę Kaśkę Sochacką.
Ja powiem klasycznie: guwno, nie słuchałem.
Poszerzam horyzonty!