Waima
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Waima
Oficjalnie został nowym zawodnikiem wytwórni Żabsona.
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Re: Waima
@vivid
Możesz z ciekawości podać swoje top 3-5 młodych którzy teraz niedawno wbili do meja.
Możesz z ciekawości podać swoje top 3-5 młodych którzy teraz niedawno wbili do meja.
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Waima z pierwszym milionem pod klipem.
- przedszkolanek
ciekawy nawet ten waima, napisze o nim ktoś coś więcej?
- yungXpaproch
ja wiem tyle ze juz sie krecil w underze od jakiegos czasu ale skad sie wzial to ni chuja nie wiem. wiem ze dal feat takiemu diffiemu calkiem niedawno i glosno bylo o tym numerze:
byl na feacie u multiego na "toxic", mial numer ze $ierra, ogolnie jakos sie przewijal u roznych ludzi ale w sumie ja to go nie zauwazalem nigdy
Spoiler
Bo Kooza w tym małolacie coś zobaczył, a teraz to jest hajpmenem Żaby i siedzi w jego uniwersum. Gdzieś tam był artykuł o nim, ale nie chce mnie się szukać.
Sąd mnie tu nie rusza, sądzi tylko Pan
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam
https://vocaroo.com/14RhCQilMVzv
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Skąd waima? Bardzo mocny gracz underu , który potrafił robić 100-300 k na numerach jak dziś Rusina,Asster czy Vkie.
Wypatrzył go Zabson i zatrudnił na hypemana. Do tego Koza, też dał wejściówkę na kanał , choć on i tak już był bardzo mocny bez tego występu u niego na kanale.
Typowy selfmade który zbudował się w podziemu bez niczyjej pomocy.
Wypatrzył go Zabson i zatrudnił na hypemana. Do tego Koza, też dał wejściówkę na kanał , choć on i tak już był bardzo mocny bez tego występu u niego na kanale.
Typowy selfmade który zbudował się w podziemu bez niczyjej pomocy.
W sumie dostał też dużo też hejtu na numerze "Sam", że kopiuje Żabe momentami, aczkolwiek jak sam mówił to Żaba to jego inspiracja, ale spoko ziomek.
Sąd mnie tu nie rusza, sądzi tylko Pan
Kompletnie nie siadają mi bity w takiej stylistyce, zawód jak dla mnie, zawsze czekam na fajne rzeczy od Żaby to tym razem nie mogę się przekonać to tego numeru. Klip skojarzył mi się z „Floyd Mayweather” i pamietam jak była premier tego singla wraz z preorderem i to była petarda! Po miniaturce stawiałem na powtórkę z rozrywki, niestety…
- Bryx Fenrir
Jak na Żabsona to nie jest złe, ale gość, chociaż go nie znam i tak był lepszy.
- Bryx Fenrir