STRATA (2K88 / Hades / Kosi) - SUBARU (2024)
STRATA (2K88 / Hades / Kosi) - SUBARU (2024)
Kosi, Hades i 1988 łączą siły - powstaje STRATA. Premiera albumu w kwietniu 2024.
singiel:
singiel:
Ostatnio zmieniony 08 mar 2024, 12:40 przez clockers, łącznie zmieniany 4 razy.
-
milford966
Re: STRATA (1988 / Hades / Kosi) - TBA (202?)
kosi mówił że pracuje nad nowym materiałem z jednym producentem, hades ogłosił już wcześniej pracę nad albumem z 88. no i chyba tak oto połączyli siły. ciekawe czy hades przekona mnie w końcu w pełni do siebie na tym projekcie. czekam wchuj:)
będzie bęgier
- OmarStooleyman
ciekawy film mają w opisie na IG
Mialem isc na ten event bo mnie zaciekawilo co to sie szykuje i pierdolnal mnie kurwa covid. Strata.
TO SYBERIA
ZIMNO NA TYCH PERYFERIACH
ZIMNO NA TYCH PERYFERIACH
- Rozpierdalator
Kosiego po solówce biorę w ciemno. Cały czas wracam do IS.OK. Wyjebana jest ta płyta
Re: STRATA (1988 / Hades / Kosi) - TBA (202?) [Zapowiedź]
no przecież Flauta na bicie 88, to jeden z top numerów ubiegłego roku. cudownie się porozumieli muzycznie. ale też na takim Tego Się Trzymam z W/88 brzmi Kosi fenomenalnie, uskrzydlają go te bity i przede wszystkim Przemas dowozi idealnie niejednoznaczną stylistykę. a dla tak intensywnie poszukującego i otwartego rapera, ale zakorzenionego jednak w brudnej klasyce, to jest perfekcyjny układ. oby Hades tego nie spierdolił (wierzę).
trochę się podpalam, a tu narazie zero info, że ma być jakaś płyta, póki co tylko mają tworzyć soundsystemowy skład, gdzie Had i Kosior mają nawijać do jakichś powykręcanych bitów z selekcji 88. czekam z nadzieją na coś więcej i wbijam jutro do Hydro.
trochę się podpalam, a tu narazie zero info, że ma być jakaś płyta, póki co tylko mają tworzyć soundsystemowy skład, gdzie Had i Kosior mają nawijać do jakichś powykręcanych bitów z selekcji 88. czekam z nadzieją na coś więcej i wbijam jutro do Hydro.
- Rozpierdalator
To we tam spinguj w niedzielę czy było co
-
frontkick
Ja dygam bardziej o Kosiego niż Hadesa jeśli wjedzie album jakiś, nwm moze mi się przejadła stylowka jego
Hadesa na bitach 88 nie mogę się doczekać natomiast bo w końcu na nich ktoś sensowny rap położy, piernikowski dla mnie za wysoki lot a Włodi za bardzo flegmatycznie, Hades może fajnie zajebać
Hadesa na bitach 88 nie mogę się doczekać natomiast bo w końcu na nich ktoś sensowny rap położy, piernikowski dla mnie za wysoki lot a Włodi za bardzo flegmatycznie, Hades może fajnie zajebać
hades jeszcze wieksze nudy niz wlodi na tych bitach da, czekam na powrot synow bo poki co to najsensowniejsze rozwiazanie bylo
Czekam tylko na wersję instrumentalną.
Kupię UNDADASEA – Undaground Mixtape
-
milford966
no i jak tam wczoraj?
Hades na Czasoprzestrzeni mistrzostwo, że hej
Ale późniejsze albumy to dla mnie nudy (rapowo), jakby dziwne zielsko palił
Ale późniejsze albumy to dla mnie nudy (rapowo), jakby dziwne zielsko palił
88 wczoraj na insta napisał, że materiał prawie nagrany, na story wypuścił snippet, jest nadzieja, że to wyjdzie
na trasie rulety puszczali snippety/kawalki z tego materialu, najlepiej jakby wyszla tylko instrumentalna bo takie gowna jak zryty czosnek (to nazwa piosenki/refren) to szkoda uszu na to
1988 zapowiedział na fb wydawnictwo na wiosnę
Post @ART wyżej lekko zaniepokoił, ale mimo wszystko czekam jak na nic innego w tym roku
Re: STRATA (1988 / Hades / Kosi) - TBA (2024) [Zapowiedź]
o północy singiel do kawałka Radary, jutro klipon

Re: STRATA (1988 / Hades / Kosi) - TBA (2024) [Zapowiedź]
a ostatnio myślałem sobie, że coś takiego miało wyjść
no ciekawe co to będzie
no ciekawe co to będzie