5 rocznica od premiery. Osobiście mój ulubiony album od Future, zdecydowanie najczęściej wracam. Najbardziej melodyjny, z kozackimi featuringami od Weeknda i Rihanny. Jak dla mnie jego magnus opum. Nie będę wymieniał najlepszych kawałków bo 3/4 albumu jest zajebiste i do dziś słucham tego bez żadnego skipu.
Future - HNDRXX (2017)
Future - HNDRXX (2017)
5 rocznica od premiery. Osobiście mój ulubiony album od Future, zdecydowanie najczęściej wracam. Najbardziej melodyjny, z kozackimi featuringami od Weeknda i Rihanny. Jak dla mnie jego magnus opum. Nie będę wymieniał najlepszych kawałków bo 3/4 albumu jest zajebiste i do dziś słucham tego bez żadnego skipu.
Re: Future - HNDRXX (2017)
Zgadzam się, świetny album, nie wiem czy mój ulubiony od niego; ale na pewno w czołówce
Sprzedam płyty CD (głównie rap amerykański, ale jest i Ortega Cartel - LAVORAMA)
viewtopic.php?f=31&t=9041&p=661906#p661906
a mnie jakos totalnie nie przekonal i wolalem o wiele bardziej FUTURE
niemniej sobie odswieze i zobacze czy moze wtedy mnie pojebalo po prostu
niemniej sobie odswieze i zobacze czy moze wtedy mnie pojebalo po prostu
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
No, we ain't all angels
straszne jest to śpiewanie futura tu, ale dawno temu słuchałem tego
jedyne co pamiętam to świetne lookin exotic i kultowa linijka gdzie future deklamuje że czuje się żywy tylko wtedy kiedy zasmakuje huja
jedyne co pamiętam to świetne lookin exotic i kultowa linijka gdzie future deklamuje że czuje się żywy tylko wtedy kiedy zasmakuje huja
♫ Beefing with my chick while I'm in jail ♫
Śpiewający Future to najlepszy Future. Oczywiście bangerki też robi świetne, ale od zawsze go wolałem w takim stylu. Najlepszy przykład: Shotgun z SAVE ME. 
Miło wspominam ten album. Dawno nie wracałem. Właśnie tu śpiewanie Futurea jest zajebiste. Często dawał jakieś chujowe hooki na gościnkach że nie dało sie tego słuchać. A tu wchodzi jak złoto
Zabieram sie za słuchanie. Dzieki za przypomnienie o tym albumie bo po ostatnich nudach od niego zapomniałem jakim jest zajebistym artystą pan Future.
9 lat od premiery. Nadal mój ulubiony album Future.
Hallucinating

Hallucinating
Lookin Exotic, Turn on me, Sorry moja święta trójca tego albumu chyba
Jakby wyrzucić te dwa zapychacze na końcu, których nie traktuje jako ten album bo zawsze skip i do tego coś ze środka między Fresh Air i Keep Quiet (tu musiałbym się zastanowić) to album 10/10 dla mnie.
Jakby wyrzucić te dwa zapychacze na końcu, których nie traktuje jako ten album bo zawsze skip i do tego coś ze środka między Fresh Air i Keep Quiet (tu musiałbym się zastanowić) to album 10/10 dla mnie.
Keep Quiet zgoda, taki zapychacz. Ale Fresh Air zajebiste przecież.
I'ma need FRESH AAAAAAAAAAIR.

U mnie wygląda to tak:
Ale i tak słucham album od dechy do dechy i nic nie skipuję.
I'ma need FRESH AAAAAAAAAAIR.

U mnie wygląda to tak:
Spoiler

- gods bidness
czy HDNRRXCH to skrót od Jimmy Hendrixhxx>?
Nie. To skrót od Future Henrdix
Sprzedam płyty CD (głównie rap amerykański, ale jest i Ortega Cartel - LAVORAMA)
taka rapowa pościelówa, nie jest to jakaś wielka sztuka ale mimo tego słucha się świetnie