Przez wielu ten materiał uważany jest za drugi najlepszy od Nasa po Illmaticu, moim zdaniem lepiej się trzyma "It Was Written", ale na trzecim miejscu dałbym ten album. Nas na tym krążku nie jest już gangsta Escobarem a prezentuje bardziej przemyślane teksty. Chyba najlepsza wydana tego typu kompilacja. Oczywiście druga część bez żadnego podjazdu, ale to już inne czasy...
Bardzo dobry album, w moim prywatnym rankingu Nasa znajduję sie na 4 miejscu (Illmatic, It Was Written, God's Son', The Lost Tapes). Nothing Lasts Forever mój ulubiony track z niego.
ja chce tylko widzieć szczęście najbliższych
zanim jeszcze się przekręcę jak kickflip
taktyk pisze: ↑09 maja 2020, 18:44
no ja domyślam się, że to zaginione taśmy, ale to że się znalazły to jedna z najlepszych sytuacji, które spotkały rap z tamtej części nyc pozdrowki
ile ludzi tyle opinii strzała mordo
Otrzymałem order przedszkolaka za zajebanie 100 postów w pierwszy dzień na forum
Deal with it
Julio pisze: ↑09 maja 2020, 19:35
Ja bym już wolał żeby połowa obecnych raperów się zgubiła lub zagineła niż ten tape. Nie no kontrowersyjne posty panie Domperinion, kontrowersyjne.
mam udawać ze coś mi się podoba?
Otrzymałem order przedszkolaka za zajebanie 100 postów w pierwszy dzień na forum
Deal with it
Acha no dobra. Może sie jeszcze rozkręcisz w dyskusji ja mam tak że jak sie rejestruje na forum to mam dużo do powiedzenia potem z czasem mniej. Może masz na odwrót